Φέτος τον Αύγουστο μη μου μιλάς για... Covid-19

Ας ξεφυλλίσουμε παλιές ιστορίες, ας πούμε για όνειρα

Κατερίνα Ανδρομιδά

Η πολυπόθητη στιγμή του χρόνου ήρθε εδώ και 4 μέρες, λέγεται Αύγουστος και είναι μήνας-ορόσημο για reunion, ταξίδια και ανεξερεύνητα κοράλια (κάθε λογής).

Αν περιμέναμε κάτι με αγωνία μεγαλύτερη από βαθμολογίες proficiency, τότε σίγουρα ήταν αυτό το καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι που ο καθένας μας θα το σμιλέψει με βάση τα δικά του γούστα  βάζοντας πλώρη είτε για δύο ημέρες κάπου πολύ μακριά,  είτε για ένα μήνα.

Μετά από ένα διάστημα φασαρίας, πανικού και αρνητικής ενέργειας μέσα από  ενημερώσεις που έγιναν πιο ψυχαναγκαστικές κι από τη Μόνικα στα Φιλαράκια, αστείες δολοπλοκίες σε ουρές σούπερ μάρκετ για μία σειρά και συζητήσεις που έγιναν καθημερινό φαγητό στα σπίτια με γεύση covid-19 ίσως ήρθε η μεγάλη στιγμή για ένα μικρό snooze.

Το να αφορίσεις οποιοδήποτε θέμα συζήτησης συνδέεται με αυτό το κακό (κυριολεκτικά) δεν σε χρίζει αδιάφορο ή αναίσθητο άνθρωπο. Οι φετινές διακοπές κρύβουν κι άλλη μια παγίδα εκτός από τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρήσουμε. Υποθάλπουν τον κίνδυνο να τροφοδοτήσουμε την παράνοια που αφήσαμε πίσω μας ακόμη κι αν βρισκόμαστε χίλια μίλια μακριά από αυτή

Οι διακοπές ήταν πάντα το αντίδοτο για τα ζόρια και την ταλαιπωρία που είχαμε εισπράξει μέσα στη χρονιά, φέτος όμως ίσως είναι η πρώτη φορά στη ζωή μας που φτιάξαμε βαλίτσες με περισσότερη προσμονή  από κάθε άλλη φορά.

Γι΄αυτό ας μην χαραμίσουμε αυτή την απόδραση συζητώντας για πράγματα που έτσι κι αλλιώς είναι πίσω και μας περιμένουν. Ας πρωτοτυπήσουμε πέφτοντας σε καινούρια νερά.

 

 

 

 

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares