Skip to main content

ΥΓΕΙΑ

Γυναίκα σημαίνει να μπορείς να κάνεις τα πάντα όπως θες

Μικροί σύμμαχοι της καθημερινότητας που κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα της ζωής σου



Η γυναίκα σήμερα είναι περισσότερο δραστήρια από ποτέ. Είναι στο πόδι από το πρωί μέχρι το βράδυ και οι ρυθμοί της απαιτούν αντοχή μαραθωνοδρόμου. Κατά τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας της επιθυμεί να νιώθει άνετα με τον εαυτό της και το σώμα της. Προσέχει το άρωμά της, επιλέγει να φοράει ρούχα που να την κολακεύουν, φροντίζει τη διατροφή και την άσκηση και δίνει μεγάλη σημασία και στην υγιεινή. Πάνω απ’ όλα της είναι σημαντικό να νιώθει ότι δεν υπάρχει κάτι που να την κρατάει πίσω. Θέλει να ξέρει ότι οι δραστηριότητες και οι επιθυμίες της συμβαδίζουν με τις ανάγκες της και ότι δεν υπάρχει τίποτα που να την περιορίζει.

Οι πολλές ωστόσο δραστηριότητες αλλά και οι πολλαπλοί της ρόλοι δημιουργούν πίεση και καταπόνηση, ενίοτε μπορούν να φέρνουν και το σώμα της στα όριά του. Αν κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σου, την ώρα ενός σπορ ή τρέχοντας για να προλάβεις το μετρό ή ανεβαίνοντας τις σκάλες με βάρος ή ακόμα αν φτερνιστείς απότομα ή βήξεις έντονα, νιώσεις κάποια μικρή (ή μεγαλύτερη διαρροή), δεν είναι λόγος για να θορυβηθείς ή να νιώσεις αμηχανία. Θες να ζεις τα πάντα έντονα. Να γελάς με την ψυχή σου και να μη φοβάσαι ότι κάτι θα σου χαλάσει τη διάθεση και την απόλαυση της κάθε στιγμής.

tena-lights

Ενώ υπάρχουν τρόποι για να γυμνάσεις την κύστη σου και να την έχεις σε καλή φυσική κατάσταση όπως οι ασκήσεις kegel και οι αναπνοές ή η γιόγκα, έχοντας μαζί σου τα σερβιετάκια TENA lights θα νιώθεις πάντα στεγνή και ασφαλής. Φιλικά ακόμα και προς το ευαίσθητο δέρμα, είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν αρώματα και χρωστικά, προστατεύοντας το δέρμα σας από ερεθισμούς και δυσφορία. Κι επειδή η σύγχρονη γυναίκα έχει οικολογική συνείδηση, η συσκευασία τους είναι κατασκευασμένη από 100% ανανεώσιμες ίνες.   

https://www.youtube.com/watch?v=npuI1rS1wo0

Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την υγρασία στην ευαίσθητη περιοχή σου, ούτε για διαρροές ή περίεργη οσμή. Διακριτικά και εύκολα στη χρήση, τα σερβιετάκια TENA lights θα κάνουν παρέα στην τσάντα σου μαζί με τα σύνεργα του μακιγιάζ αλλά και στο συρτάρι σου δίπλα στα σέξι εσώρουχά σου. Γιατί κάθε στιγμή θες να είσαι μια γυναίκα που μπορεί να απολαμβάνει ελεύθερα τη ζωή και το σώμα της.

Διαβάστε επίσης

ΥΓΕΙΑ

7 tips στοματικής υγιεινής που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

Πώς να προστατέψεις την υγεία των δοντιών και των ούλων σου αποτελεσματικά

ΥΓΕΙΑ

Η μεσογειακή διατροφή συνδέεται με καλύτερη ποιότητα σπέρματος, σύμφωνα με μελέτη

Άλλη μια έρευνα αναδεικνύει τη σημασία της διατροφής στην ανδρική γονιμότητα

ΥΓΕΙΑ

6 τροφές για να αυξήσεις την πρόσληψη βιταμίνης D μέσα από τη διατροφή σου

Κι όμως, η βιταμίνη D δεν έρχεται μόνο μέσα από την έκθεση στον ήλιο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;