Πέντε έξυπνες αλλαγές στη ζωή σου για μόνιμη απώλεια βάρους χωρίς κόπο

Όλα αυτά που μπορείς να κάνεις για να ελέγξεις την όρεξή σου και το βάρος σου, χωρίς να κάνεις κάποια εξοντωτική δίαιτα δίαιτα.

Ναταλία Πετρίτη

Αναζητείς κι εσύ έξυπνους τρόπους ώστε να χάνεις διαρκώς βάρος, χωρίς ωστόσο να προχωράς σε κάποια κουραστική και δύσκολη στην εφαρμογή της δίαιτα; Τότε συνέχισε να διαβάζεις για να δεις τι μπορείς να κάνεις εύκολα και γρήγορα στην καθημερινότητά σου.

Βάλε ένα μπολ με φρούτα στο τραπέζι της κουζίνας

Οι άνθρωποι που διατηρούν τη συνήθεια του να έχουν ένα μπολ με φρούτα στην κουζίνα τους, ζυγίζουν κατά μέσον όρο 6 κιλά λιγότερο από εκείνους που δεν την έχουν δοκιμάσει. Κι αυτό γιατί κάθε φορά που θα θες να τσιμπήσεις κάτι γλυκό, τα μήλα, τα αχλάδια, οι μπανάνες και τα πορτοκάλια θα σου δίνουν το μήνυμα να προτιμήσεις αυτά.

Κρύψε τους πειρασμούς σε ένα ντουλάπι

H απόκρυψη των γλυκών και αλμυρών πειρασμών σε ένα ντουλάπι έχει αντίστοιχο αποτέλεσμα με το παραπάνω tip!

Γέμισε το ψυγείο με φρέσκα λαχανικά που συντηρούνται για μέρες

Η υγιεινή διατροφή ξεκινά όταν έχεις πάντα διαθέσιμα λαχανικά στο σπίτι, για αυτόν τον λόγο μπορείς να επενδύσεις στο μαρούλι, το καρότο, το παντζάρι, το λάχανο και το κουνουπίδι, που δεν παθαίνουν τίποτε για περίπου μία εβδομάδα ή και περισσότερο. Και αν τα ζεματίσεις προηγουμένως, σχεδόν όλα τα λαχανικά αντέχουν έως και 4 ημέρες στο ψυγείο.

Βγάλε μπροστά τα πιο μικρά σου πιάτα

Οι άνθρωποι τρώνε λιγότερο φαγητό όταν το πιάτο τους έχει διάμετρο 18 εκ. (πιάτο σαλάτας) απ’ ό,τι σε πιάτο με μεγαλύτερη διάμετρο (25 εκ.), σύμφωνα με σχετικές έρευνες. Δοκίμασέ το!

Δούλεψε το άγχος σου

Σύμφωνα με σχετικές μελέτες, οι άνθρωποι τρώνε περίπου 18% λιγότερο όταν βρίσκονται σε περιβάλλον που τους χαλαρώνει. Ανακάλυψε τι σου προκαλεί άγχος μέσα στην κουζίνα σου ή γενικά στους χώρους όπου τρως και γενικά προσπάθησε να βρίσκεις χώρο και χρόνο μέσα στην ημέρα σου για τον εαυτό σου και για να χαλαρώνεις. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares