(Σ)έξι ιδέες για να πει τον Βαλεντίνο, Ντίνο

Κάνε αυτή τη βραδιά να αξίζει

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν σου βγάζει κανέναν ρομαντισμό. Όχι ότι δεν είσαι ευαίσθητη και τρυφερή ψυχούλα, αλλά να, σκέφτεσαι να το γιορτάσεις λίγο πιο σέξι και αισθησιακά. 

Τέλεια κάνεις. Τι σκοπεύεις όμως για την ημέρα; Πώς το σκέφτεσαι; Ή ακόμα δεν έχεις αποφασίσει; 

Δες εδώ μερικές σέξι ιδέες που μπορεί να σε εμπνεύσουν:

1. Πάρε πρωτοβουλία και κλείσε δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Όχι σε πεντάστερο αλλά σε ένα ημιπαραμονής. Πες του ότι έχεις κλείσει τραπέζι σε εστιατόριο και απλά οδήγησέ τον στο ξενοδοχείο. 

2. Γράψτου ένα πολύ ερωτικό γράμμα αναφέροντας όλα όσα θέλεις να κάνετε μαζί στο κρεβάτι. Βάλτο σε έναν φάκελο και κρύψτο στην τσάντα του πριν φύγει για το γραφείο. Δεν θα βλέπει την ώρα να τελειώσει το ωράριό του- και να τελειώσει γενικά.

3. Πραγματοποίησε την φαντασίωση που σου έχει εξομολογηθεί αλλά μέχρι τώρα δίσταζες να κάνεις πράξη. 

4. Περίμενέ τον στο σπίτι με χαμηλωμένο τον φωτισμό, μουσική να παίζει και εσύ να φοράς μόνο μια φαρδιά κόκκινη κορδέλα δεμένη φιόγκο. 

5. Πες του ότι είσαι κουρασμένη και ότι θέλεις μόνο να δείτε μια ταινία. Μετά βάλε μια ταινία ακατάλληλη για ανηλίκους και θα πάρεις σίγουρα το Όσκαρ ερμηνείας. 

6. Αρνήσου να κάνετε σεξ και πρότεινέ του απλά να χαϊδευτείτε ή να αυτοϊκανοποιηθείτε κοιτώντας ο ένας τον άλλον. Δεν πρόκειται να μείνετε σε αυτό, μα τον Άγιο Βαλεντίνο. 
 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!