Skip to main content

LOVE TIPS

14/2: Παγκόσμια Ημέρα Κατάθλιψης

Όταν από το πολύ happy, θες επειγόντως χάπι



 Είναι αυτές οι παγκόσμιες ημέρες που αντί να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, σε ρίχνουν ακόμη πιο βαθιά. Κυρίως οι ημέρες που υποτίθεται ότι σκορπίζουν χαρά και θετικά συναισθήματα, όπως τα Χριστούγεννα και του Αγίου Βαλεντίνου. 

Μια χαρά που έρχεται να σου επιβληθεί, να τη βιώσεις θες δεν θες, να καταπιέσεις ό,τι αρνητικό νιώθεις και να φορέσεις ένα κίβδηλο χαμόγελο που τελικά θα σε κάνει να πέσεις σε βαριά κατάθλιψη.

Όχι, δεν χρειάζεται. Ούτε να πετάξεις από τη χαρά σου εάν δεν το νιώθεις, ούτε να υποκριθείς την ερωτευμένη, ούτε καν να μην μπεις στη διαδικασία να δικαιολογηθείς. 

Τι να πεις και σε ποιους; Στον φίλο σου που ξέρει ότι δεν είσαι στα καλύτερά σου γιατί έχεις πολύ σοβαρούς λόγους; Στην οικογένειά σου που σε ξέρει καλά και σε νοιάζεται; Στους συναδέλφους σου που σιγά μην έχουν τον χρόνο να ασχοληθούν με τον Άγιο Βαλεντίνο; 

Όχι, δεν θα κάνεις τη χάρη σε κανέναν να πέσεις σε κατάθλιψη. Άσε όσους θέλουν να γιορτάσουν τη μέρα, και εσύ απλά επικοινώνησε και στείλε μια μεγάλη καρδιά στον εαυτό σου.

Αξίζει να τον αγαπάς, σήμερα και κάθε μέρα.    
  

Διαβάστε επίσης

LOVE TIPS

(Σ)έξι ιδέες για να πει τον Βαλεντίνο, Ντίνο

Κάνε αυτή τη βραδιά να αξίζει

LOVE TIPS

6 λόγοι που δεν θέλω να τιμήσω τον Άγιο Βαλεντίνο 

Όχι άλλα αρκουδάκια για μένα

LOVE TIPS

4 άνθρωποι που δεν θέλουν τα Χρόνια σου Πολλά

Ο Βαλεντίνος δεν είναι για όλους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.