4 άνθρωποι που δεν θέλουν τα Χρόνια σου Πολλά - AllYou.gr

Search

 

4 άνθρωποι που δεν θέλουν τα Χρόνια σου Πολλά

Ο Βαλεντίνος δεν είναι για όλους

> LOVE TIPS ::
13 Φεβρουαρίου 2019
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Εσύ ξύπνησες μέσα στην καλή χαρά. Η μέρα είναι υπέροχη και ξεκίνησες να μοιράζεις ευχές μέσω sms, messenger και insta stories.

Πολύ χαίρομαι που χαίρεσαι. Μήπως όμως να συγκρατηθείς λιγουλάκι; Γιατί, ξέρεις, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν θα εκτιμήσουν καθόλου την υπέρμετρη χαρά και τις ευχές σου:

1. Η κολλητή σου που μπορεί να χώρισε πριν 6 μήνες, ακόμα όμως τον σκέφτεται. Κατανόησέ την, δώστης χρόνο και μην την πιέζεις να προχωρήσει παρακάτω.

2. Η συνάδελφος που μπορεί να μην στο έχει πει ξεκάθαρα αλλά να, μάλλον σκέφτεται στα σοβαρά να πάρει διαζύγιο. Υπάρχει και κάτι που λέγεται ενσυναίσθηση. Μην είσαι στον κόσμο σου. Νιώσε τους γύρω σου.

3. Ο γιος σου ή η κόρη σου. Μην μπερδεύεις τα παιδιά σου με τη γιορτή του έρωτα. Μπορείς όμως να τους μιλήσεις για αυτόν. Μπορεί να είναι πολύ πιο ώριμα και έτοιμα από όσο ίσως νομίζεις. 

4. Ο πρώην σου. Αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι ακόμα μαζί του; Κοίτα τη δική σου ζωή και άσε τον πρώην στο παρελθόν και στο υπέροχο παρόν του. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!