Skip to main content

LOVE TIPS

4 άνθρωποι που δεν θέλουν τα Χρόνια σου Πολλά

Ο Βαλεντίνος δεν είναι για όλους



Εσύ ξύπνησες μέσα στην καλή χαρά. Η μέρα είναι υπέροχη και ξεκίνησες να μοιράζεις ευχές μέσω sms, messenger και insta stories.

Πολύ χαίρομαι που χαίρεσαι. Μήπως όμως να συγκρατηθείς λιγουλάκι; Γιατί, ξέρεις, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν θα εκτιμήσουν καθόλου την υπέρμετρη χαρά και τις ευχές σου:

1. Η κολλητή σου που μπορεί να χώρισε πριν 6 μήνες, ακόμα όμως τον σκέφτεται. Κατανόησέ την, δώστης χρόνο και μην την πιέζεις να προχωρήσει παρακάτω.

2. Η συνάδελφος που μπορεί να μην στο έχει πει ξεκάθαρα αλλά να, μάλλον σκέφτεται στα σοβαρά να πάρει διαζύγιο. Υπάρχει και κάτι που λέγεται ενσυναίσθηση. Μην είσαι στον κόσμο σου. Νιώσε τους γύρω σου.

3. Ο γιος σου ή η κόρη σου. Μην μπερδεύεις τα παιδιά σου με τη γιορτή του έρωτα. Μπορείς όμως να τους μιλήσεις για αυτόν. Μπορεί να είναι πολύ πιο ώριμα και έτοιμα από όσο ίσως νομίζεις. 

4. Ο πρώην σου. Αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι ακόμα μαζί του; Κοίτα τη δική σου ζωή και άσε τον πρώην στο παρελθόν και στο υπέροχο παρόν του. 

Διαβάστε επίσης

LOVE TIPS

(Σ)έξι ιδέες για να πει τον Βαλεντίνο, Ντίνο

Κάνε αυτή τη βραδιά να αξίζει

LOVE TIPS

14/2: Παγκόσμια Ημέρα Κατάθλιψης

Όταν από το πολύ happy, θες επειγόντως χάπι

LOVE TIPS

6 λόγοι που δεν θέλω να τιμήσω τον Άγιο Βαλεντίνο 

Όχι άλλα αρκουδάκια για μένα

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου