Skip to main content

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

To ιδανικό ζώδιο για να πας μαζί του διακοπές

Μη φύγεις πριν το διαβάσεις… 


Νανά Χατζή

Οι Κριοί ταιριάζουν ιδανικά με Τοξότες και Δίδυμους. Ως ζώδια της φωτιάς οι Κριοί και οι Τοξότες, είναι αυθόρμητοι, ενθουσιώδεις και καταφέρνουν να επιβιώσουν ακόμη και σε πολύ δύσκολα… Kαι μπορεί ο Κριός να θέλει να κάνει τον αρχηγό, αλλά ο καλόβολος Τοξότης ακολουθεί χωρίς να γκρινιάζει, οπότε στο τέλος οι δύο τους τα πάνε περίφημα. Επόμενο ταξιδιωτικό παρεάκι για τους Κριούς, οι Δίδυμοι. Δύο ζώδια που θέλουν να τα δοκιμάσουν όλα στη ζωή τους και να μην αφήσουν δευτερόλεπτο να πάει χαμένο…

 

Ο Ταύρος θέλει τις σπιτικές του ανέσεις και το καλό του φαγητό, ακόμη κι αν βρίσκεται χωμένος μέσα στην ζούγκλα του Αμαζονίου. Το ίδιο και οι Καρκίνοι αλλά και οι Ζυγοί, που ως λάτρεις της πεντάστερης πολυτέλειας αποτελούν την καλύτερη ταξιδιωτική παρέα για τους Ταύρους.

 

Οι Δίδυμοι είναι ιδανικοί παρτενέρ με τους Υδροχόους, καθώς και οι δύο λατρεύουν την περιπέτεια, τις δραστηριότητες και το ψάξιμο. Το ταξίδι για τα δύο αυτά ζώδια είναι μια βουτιά στην εξερεύνηση και την μάθηση. Ήρεμο τυπάκι ο Υδροχόος, θα απολαύσει πολύ την παρέα των Διδύμων, που αν είναι στα κέφια τους, μπορούν να απογειώσουν το ταξίδι! Επίσης οι Δίδυμοι ταιριάζουν με τους Κριούς, καθώς και οι δύο είναι φιλοπερίεργοι και ανήσυχα πνεύματα. Άρα στις διακοπές τα βρίσκουν μεταξύ τους τέλεια!

 

Ο Καρκίνος, αν έχει τον τρόπο του, δεν θα πέσει κάτω από πεντάστερο. Ο Ταύρος επίσης. Άρα Καρκίνοι μην το ψάχνετε, σηκώστε τις καταθέσεις σας και βρείτε ένα Καρκίνο για την επόμενή σας εξόρμηση. Επόμενη επιλογή για τους σπιτόγατους Καρκίνους που στην αρχή τίποτε δεν τους αρέσει, αλλά μετά βολεύονται και δεν γκρινιάζουν, οι Ζυγοί, που αλλάζουν γνώμη και διάθεση κάθε 3 λεπτά. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο ιδανικά, καθώς και οι δύο ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό κάθε χώρας ή κάθε περιοχής, κυρίως όμως για την καλοπέρασή τους.

 

zodiain.jpg

Τα Λεοντάρια δεν ξεκουνάνε αν δεν βρουν τις ιδανικές συνθήκες: κοσμικά νησιά, πολυτέλεια, διασκέδαση και δράση σε κάθε επίπεδο. Το ίδιο και οι Ζυγοί, που είναι μανιακοί με την οργάνωση και την διασκέδαση. Γενικώς αυτά τα δύο ζώδια θέλουν να κάνουν πράγματα, δεν κάθονται ούτε λεπτό σε ησυχία και το χειρότερό τους είναι να τους πας σε ένα ήρεμο μέρος να ξεκουραστούν σε μια ξαπλώστρα!

 

Παρθένοι και Αιγόκεροι. Οι δυό τους κονταροχτυπιούνται για το ποιός θα οργανώσει καλύτερα το ταξίδι. Στο τέλος όμως λόγω της μεγάλης τους αγάπης για υπακοή στο πρόγραμμα, τα βρίσκουν τέλεια και καταφέρνουν να δουν και να προλάβουν μαζί τα πάντα. Οι δυό τους μπορούν να γυρίσουν όλη την Ευρώπη σε 4 ημέρες, καθώς σηκώνονται από τα χαράματα και δεν κουράζονται με τίποτε.  Επόμενο καλό ταξιδιωτικό παρεάκι για τους Παρθένους, οι Δίδυμοι, γιατί και οι δύο  θέλουν να δώσουν μια intellectual  χροιά στο ταξίδι και λατρεύουν τις δραστηριότητες.

 

Ένας Ζυγός, καλά θα κάνει να ταξιδέψει με έναν άλλο Ζυγό. Το απόλυτο ταξιδιωτικό ντουέτο. Φιλοπερίεργοι, φιλομαθείς, ανήσυχοι, οργανωτικοί με μεγάλο ενδιαφέρον για τις τέχνες και τον πολιτισμό. Όταν δύο Ζυγοί κάνουν παρέα, οι υπόλοιποι περισσεύουν γιατί κανείς δεν τους φτάνει σε αντοχή, οργανωτικότητα και ενδιαφέροντα! Σε περίπτωση που δεν βρεθεί εύκαιρος Ζυγός για ταξίδι, επόμενο ζώδιο με κοντινά ενδιαφέροντα είναι οι Ταύροι.

 

Ο Σκορπιός φέτος θα κολυμπήσει με τα ψάρια. Και παρ’ όλο που οι Σκορπιοί έχουν έντονες αρχηγικές τάσεις, οι Ιχθείς ως ζώδια του νερού, μπορούν να το αντέξουν και να περάσουν καλά οι δυό τους. Εξάλλου έχουν τόσα πολλά, κοινά ενδιαφέροντα. Ο ξεροκέφαλος καμιά φορά αλλά και τόσο γοητευτικός Σκορπιός, στο ταξίδι θα βγάλει τον αληθινό του εαυτό. Και ίσως μόνο ένας άλλος Σκορπιός μπορεί να τον νιώσει και να τον καταλάβει. Αν δυό Σκορπιοί συντονιστούν, δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορούν να καταφέρουν!

zodiainin.jpg

Ο Τοξότης για να μην βαρεθεί, θα πρέπει να φύγει παρέα με έναν Κριό. Μπορεί στην αρχή να υπάρξει μια ένταση, καθώς ο Κριός θα προσπαθήσει να κάνει κουμάντο και να επιβάλλει τις επιλογές του. Ο zen Τοξότης αν έχει έτοιμο πρόγραμμα, θα ακολουθήσει, γιατί βαριέται τρελά να οργανώνει τα πράγματα μόνος του. Εκεί που ο Τοξότης θα περάσει τέλεια, θα γελάει και θα συζητάει μέχρι το πρωί, είναι με την παρέα ενός Δίδυμου που του ταιριάζει απόλυτα στο κέφι και στο στιλ!

 

Ο Αιγόκερως θα περάσει καλά μόνο με έναν Παρθένο, λόγω κολλήματος στην οργάνωση και στο πρόγραμμα ή έστω με τους Ιχθείς. Οι Ιχθείς έχουν την ικανότητα να ηρεμούν τους Αιγόκερους και να τους κάνουν να χαλαρώνουν από τις δουλειές, το τρέξιμο και τις υποχρεώσεις.

 

Ο Υδροχόος ταιριάζει με τον Ζυγό, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Τα δυό τους θα πάνε κρουαζιέρα και θα περάσουν πρίμα, θα πάρουν αεροπλάνα, βαπόρια και τρένα για να επισκεφτούν την επόμενη Biennale, το πιο προχωρημένο φεστιβάλ, θα βρουν το πιο μικρό και περίεργο μουσείο. Οι Ζυγοί εξάλλου ξέρουν πώς να ξεκλειδώνουν τους Υδροχόους …

 

Ιχθύες και Ταύροι ενωμένοι στο ρομάντσο, στο καλό φαγητό, στα ηλιοβασιλέματα γεμάτα αναμνήσεις, στα γραφικά σοκάκια και …νωρίς νωρίς για ύπνο. Αυτή είναι η συνταγή της καλοκαιρινής τους ευτυχίας και ποιοί είμαστε εμείς που θα διαφωνήσουμε!

Διαβάστε επίσης

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το μυστικό για να εκπέμπεις πάντα θετική ενέργεια

Κάτι που χρειάζεσαι τώρα περισσότερο από ποτέ

 

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω;

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που χαρακτηρίζουν τους αναποφάσιστους

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

5 εύκολες κινήσεις για να γίνεις eco-friendly

Η διάσωση του πλανήτη αφορά όλους μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department