Skip to main content

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Να γιατί πρέπει να αφιερώσεις αυτό το ΣουΚου στον εαυτό σου

Εσύ και μόνο εσύ



Έκανες τις δουλειές του γραφείου, μαγείρευες για τον σύντροφό σου, έβγαζες τον σκύλο βόλτα, έλυσες κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Κάπως έτσι κύλησε ΚΑΙ αυτή η εβδομάδα. Για σένα όμως τι έκανες; Πρόλαβες να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί ή το ανέβαλες πάλι επειδή δεν προλάβαινες; Επειδή έτσι συνέβη (παρόλο που δεν το παραδέχεσαι) πάτα pause σε όλους και όλα, και ένα ολόκληρο ΣουΚου σε περιμένει. Τις επόμενες δύο μέρες αφιέρωσέ τες σε εσένα και σε εσένα! 

 

 

Το να περάσεις χρόνο με το εαυτό σου, θα σε βοηθήσει να λύσεις προβλήματα με καθαρή σκέψη, να επικοινωνήσεις καλύτερα με την ψυχή σου, βάζοντας σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα. Άκου τι έχει να σου πει το σώμα σου και μην αγνοείς σημάδια που δείχνουν άγχος και κούραση. Κάνε πράγματα που αρέσουν μόνο σε εσένα, χωρίς να νιώθεις ενοχές.  Γιατί και μόνη σου μπορείς να περάσεις ευχάριστα και δημιουργικά. Όποτε μην φοβάσαι να μείνεις μόνη σου με τον εαυτό σου!

Μερικά tips για εσένα και τον εαυτό σου, αυτό το ΣουΚου…

 

Πήγαινε μια μεγάλη βόλτα σε μέρη που πάντα ήθελες να πας και κανείς δεν σε ακολούθησε.

Δες μια ταινία στο σινεμά μόνη σου. Προσωπικά απολαμβάνω τρελά να πηγαίνω μόνη στο κινηματογράφο, να παίρνω ποπ κορν (τα μεγάλα) και να βλέπω ταινίες που αρέσουν ΜΟΝΟ σε εμένα. Δοκίμασέ το και θα γίνει η καλύτερη σου ώρα.

 

 

Φτιάξε ένα δείπνο για τον εαυτό σου. Συνέχεια μαγειρεύεις για κάποιον και για σένα καθημερινά φτιάχνεις κάτι γρήγορο και πρόχειρο. ΟΧΙ αξίζεις και εσύ ειδική περιποίηση και φροντίδα. Κάλεσε σε δείπνο τον εαυτό σου απόψε και φτιάξου τα πιο ιδιαίτερα και δημιουργικά πιάτα.

Αν αντέχει η τσέπη σου, ένα διήμερο κάπου κοντά είναι σούπερ ιδέα. Πήγαινε κάπου που ήθελες πολύ καιρό και απόλαυσε την απόλυτη χαλάρωση με τον εαυτό σου. Μην την φοβάσαι την μοναξιά, κάποιες φορές είναι η καλύτερη παρέα.

 

 

Μην ξεχάσεις το bubble bath. Δεν θέλω προχειρότητες αυτή την φορά. Άναψε αρωματικά κεριά, γέμισε την μπανιέρα με αιθέρια έλαια και βυθίσου μέσα χωρίς να σε νοιάζει τίποτα και κανείς. Άπλωσε τις κρέμες σου και relax….εσύ και ο εαυτός σου περνάτε τέλεια!

Βάλε και τον εαυτό σου στις συνήθειες σου και σύντομα δεν θα τον αναγνωρίζεις!

 

Διαβάστε επίσης

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το μυστικό για να εκπέμπεις πάντα θετική ενέργεια

Κάτι που χρειάζεσαι τώρα περισσότερο από ποτέ

 

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω;

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που χαρακτηρίζουν τους αναποφάσιστους

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

5 εύκολες κινήσεις για να γίνεις eco-friendly

Η διάσωση του πλανήτη αφορά όλους μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα