Skip to main content

SINGLES

Να τι αποκαλύπτει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου για εσένα

Ναι, τα στολίδια και το χριστουγεννιάτικο δέντρο σoυ αποκαλύπτουν πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα σου.


Φύλλις Νικολάου

Η μισή χαρά των γιορτών κρύβεται στο στολισμό του έλατου και η άλλη μισή στο άνοιγμα των δώρων που φιλοξενούνται για ημέρες κάτω από τις... ρίζες του. Σήμερα, όμως, θα σου αποκαλύψουμε πώς το στολισμένο δέντρο σου «φανερώνει» κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς σου. Έτοιμη; Ξεκίνα να διαβάζεις!

Αν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου είναι πολύχρωμο, μάλλον αγαπάς το ρίσκο. Ναι, το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, όπως και εσύ, δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο. Μάλιστα, επειδή μάλλον είσαι αντισυμβατικός τύπος, είμαστε βέβαιες ότι δεν υπάρχει ίχνος πράσινου, κόκκινου ή χρυσού σε αυτό. Αντίθετα, είναι χρωματιστό, παιχνιδιάρικο και πέρα για πέρα ονειρικό και εντυπωσιακό. Και είμαστε βέβαιοι ότι οι φίλοι σου ζηλεύουν το διακοσμητικό... θάρρος σου.

allyou_xmastree_polixromo.jpg

Αν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου είναι μια σπουδή στη συμμετρία, μάλλον είσαι τελειομανής. Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή σας, έτσι και το δέντρο σου πρέπει να είναι τέλει. Για την ακρίβεια, η διαδικασία επιλογής του δέντρου δεν αποτελεί για εσένα μια απλή απόφαση. Αντίθετα, ψάχνεις με τις ώρες να βρεις το τέλειο έλατο, εκείνο που κάθε κλαδί του θα είναι είναι σταθερό, πλούσιο και καταπράσινο. Σε ό,τι αφορά δε τη διακόσμησή του, κάθε στολίδι έχει τη δική του θέση και το τελικό αποτέλεσμα να είναι ισορροπημένο και όμορφο. Με άλλα λόγια, το μόνο που λείπει από το δέντρο σου είναι η επιγραφή: «Μην Αγγίζετε!».

allyou_xmastree_summetriko.jpg

Αν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου είναι λευκό, χρυσό και ασημί, μάλλον λατρεύεις τον χειμώνα. Και θα έδινες τα πάντα για να δεις την Αθήνα να φοράει τα λευκά της φέτος τα Χριστούγεννα. Η αλήθεια είναι ότι ένα χιονισμένο τοπίο δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση θαλπωρής και ζεστασιάς και αυτό ψάχνεις να πετύχεις μέσα από τη διακόσμησή του. Στα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής, αξίζει να σημειώσουμε ότι αποτελεί έναν από τους πιο σικάτους και διαχρονικούς συνδυασμούς.

allyou_xmastree_gold.jpg

Αν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, είναι ο ορισμός του mix&match, μάλλον είσαι νοσταλγικός και μελαγχολικός τύπος. Οι γιορτές δημιουργούν σε όλους μας μια αίσθηση προσμονής, νοσταλγίας και γλυκιάς μελαγχολίας. Κι εσύ βρίσκεις στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τον απόλυτο καμβά για να εκφράσεις αυτά ακριβώς τα συναισθήματα. Το δικό σου έλατο λοιπόν ακολουθεί τη δική του αφηρημένη θεματική κι, επομένως, το στολίζεις με λίγο από όλα. Έτσι, αυτό χωράει τα αγαπημένα σου vintage στολίδια, τα νέα σου αποκτήματα και παλιές χριστουγεννιάτικες κάρτες.

allyou_xmastree_mixandmatch.jpg

Αν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου είναι vintage, μάλλον είσαι ρομαντική ψυχή. Νιώθεις ποτέ ότι έχεις γεννηθεί την λάθος εποχή; Νοσταλγείς τα παλιά καλά χρόνια; Είμαστε σίγουρες ότι το σπίτι σου, ακριβώς όπως και το δέντρο σου, αποπνέει ρετρό αέρα και είναι γεμάτο vintage αντικείμενα και οικογενειακά κειμήλια.

allyou_xmastree_vintage.jpg

Αν το  χριστουγεννιάτικο δέντρο σου είναι πάντα μικρό, μάλλον είσαι ρεαλίστρια. Δεν είναι ότι δε σου αρέσουν τα Χριστούγεννα ή ότι οι γιορτές δε θα σου δημιουργούν μια αίσθηση χαράς και ευτυχίας. Ωστόσο, είσαι πρακτικό μυαλό. Κι αυτό σημαίνει ότι δε θα βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη για να αποκτήσεις ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο όταν μπορείς να κάνεις την ίδια δουλιεά με ένα μικρό και οικονομικότερο. Ακόμα καλύτερα:  αποφεύγεις την ταλαιπωρία που δημιουργεί ο στολισμός και η... αποκαθήλωση ενός μεγάλο δέντρου.

allyou_xmastree_mikro.jpg

Αν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου δεν είναι σχεδόν ποτέ έλατο, μάλλον είσαι δημιουργική φύση. Τα συνηθισμένα δέντρα σου προκαλούν χασμουρητά. Εξάλλου, ποιος τα χρειάζεται όταν μπορεί να δημιουργήσει το δικό του έλατο χρησιμοποιώντας τη φαντασία του, χριστουγεννιάτικα φώτα, ξύλο, ράφια, αυτοκόλλητα, βιβλία ή μπογιά για να φτιάξει το δέντρο των ονείρων του; Εμείς απλά υποκλινόμαστε στο ταλέντο και δημιουργικότητά σου.

allyou_xmastrees_alternative.jpeg 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.