Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις τι πραγματικά σου αρέσει να διαβάζεις;

Mια νέα έρευνα θα σε βάλει σε (βιβλιο)σκέψεις...

Μαριέτα Χριστοπούλου

Μεγάλο πράγμα η διαφήμιση και το word of mouth. Mπορεί να σου κάνουν εύκολα πλήση εγκεφάλου και να φτάσεις σε σημείο μέχρι και να μη συνειδητοποιείς τι πραγματικά σου αρέσει. Σε όλα τα πράγματα και φυσικά και στα βιβλία.

Για παράδειγμα, μπορεί όλες μας να πιστεύεουμε ότι οι 50 αποχρώσεις του Γκρι, είναι το βιβλίο που αρέσει σε κάθε γυναίκα και ίσως δηλαδή να το αγοράζουμε με αυτό το δεδομένο, όμως... μάλλον κάνουμε λάθος. 

Σύμφωνα με μια έρευνα, το συγκεκριμένο διάσημο βιβλίο μπορεί να είναι λιγότερο απολαυστικό στην ανάγνωση από τις συνταγές του διάσημου Jamie Oliver!

50 γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας τα 35, κλήθηκαν να διαβάσουν 10 σελίδες από βιβλία διαφορετικού είδους - ανάμεσα τους ήταν και αποσπάσματα από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω. Μετρήθηκαν οι παλμοί της καρδιάς, καταγράφηκε η γλώσσα του σώματος και τα συναισθήματα. 

Αυτό που προέκυψε ήταν ότι οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο να διαβάζουν ερωτικές περιπέτειες, με 83%. Ακολούθησε το θρίλερ με 74%. Η ερωτική λογοτεχνία που εκπροσωπούνταν στην έρευνα από το 50 αποχρώσεις του γκρι είχε 52% ενώ οι συνταγές του Jamie Oliver 55%!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares