Skip to main content

SINGLES

Περίοδος “No Date”; 6 (ενδιαφέροντα) πράγματα που μπορείς να κάνεις solo! 

Περνάς και μόνη σου καλά, τα καταφέρνεις μια χαρά.  



Θες να δεις μια ταινία, να γευματίσεις σε ένα εστιατόριο, να παρακολουθήσεις μια συναυλία, να κάνεις τέλος πάντων αυτά που συνηθίζουν τα ζευγάρια, αλλά στην περίπτωση σου μας λείπει ο σύντροφος. Μη σκας! Υπάρχουν τόσες ασχολίες να απολαύσεις και solo ή με τις παρέες σου και θα περάσεις εξίσου όμορφα. 

Πως ξεκινάς τις  νέες εμπειρίες; 

1. Πέρνα μια βόλτα από το αγαπημένο σου στέκι και παρήγγειλε ένα ποτό στο μπαρ. Είναι περίεργο να διασκεδάζεις μόνη, αλλά σκέψου ότι έτσι δίνεις κίνητρο στους γύρω σου να σε πλησιάσουν.

2. Σε κάλεσαν σε γάμο και δεν έχεις συνοδό. Ε και; Ντύσου, στολίσου και να σαι σίγουρη, πως όλο και κάποιος φίλος του γαμπρό θα είναι εργένης.

3. Απελευθέρωσε όλη σου την ενέργεια και το κέφι σε μια συναυλία. Ιδιαίτερα αν ζεις σε μεγάλη πόλη, έχεις αμέτρητες  μουσικές επιλογές. 

4. Χαλάρωσε με μια κούπα καφέ στο cafe που συχνάζεις και ανακάλυψε την πιο κουλτουριάρικη πλευρά σου, διαβάζοντας ένα βιβλίο. 

5. Ραντεβού με το άγνωστο: Κλείσε το πρώτο οικονομικό εισιτήριο που θα βρεις και ετοίμασε βαλίτσα, γιατί αναχωρείς. Ο προορισμός δε χρειάζεται να είναι  κοσμοπολίτικος, ούτε και οικείος. Σημασία έχει το ταξίδι. 

6. Ώρα να βάλεις στην καθημερινότητά σου ένα hobby. Που είπαμε ότι έχεις ταλέντο;

Να θυμάσαι: Αυτή είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να απελευθερωθείς, να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να ζήσεις το συναίσθημα της μοναχικότητας με τρόπο δημιουργικό. Και κάτι ακόμα: άφησε τον έρωτα να πετάξει τα βέλη του, στο σωστό timing. 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Όλα όσα θες να ξέρεις για τους άντρες Λέοντες

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του και με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα

SINGLES

Μπορεί μια νέα αγάπη να θεραπεύσει το παρελθόν;

Ο φόβος της αποτυχίας μπορεί να στοιχειώσει άτομα που υποφέρουν από τη θλίψη της απώλειας της σχέσης.

SINGLES

3 τρόποι για να αποφύγετε την υπερβολική «αυτό-αποκάλυψη» στο πρώτο ραντεβού

Μερικά πράγματα είναι καλύτερα να μην ειπωθούν, ειδικά στο πρώτο ραντεβού.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral