Περίοδος “No Date”; 6 (ενδιαφέροντα) πράγματα που μπορείς να κάνεις solo! 

Περνάς και μόνη σου καλά, τα καταφέρνεις μια χαρά.  

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Θες να δεις μια ταινία, να γευματίσεις σε ένα εστιατόριο, να παρακολουθήσεις μια συναυλία, να κάνεις τέλος πάντων αυτά που συνηθίζουν τα ζευγάρια, αλλά στην περίπτωση σου μας λείπει ο σύντροφος. Μη σκας! Υπάρχουν τόσες ασχολίες να απολαύσεις και solo ή με τις παρέες σου και θα περάσεις εξίσου όμορφα. 

Πως ξεκινάς τις  νέες εμπειρίες; 

1. Πέρνα μια βόλτα από το αγαπημένο σου στέκι και παρήγγειλε ένα ποτό στο μπαρ. Είναι περίεργο να διασκεδάζεις μόνη, αλλά σκέψου ότι έτσι δίνεις κίνητρο στους γύρω σου να σε πλησιάσουν.

2. Σε κάλεσαν σε γάμο και δεν έχεις συνοδό. Ε και; Ντύσου, στολίσου και να σαι σίγουρη, πως όλο και κάποιος φίλος του γαμπρό θα είναι εργένης.

3. Απελευθέρωσε όλη σου την ενέργεια και το κέφι σε μια συναυλία. Ιδιαίτερα αν ζεις σε μεγάλη πόλη, έχεις αμέτρητες  μουσικές επιλογές. 

4. Χαλάρωσε με μια κούπα καφέ στο cafe που συχνάζεις και ανακάλυψε την πιο κουλτουριάρικη πλευρά σου, διαβάζοντας ένα βιβλίο. 

5. Ραντεβού με το άγνωστο: Κλείσε το πρώτο οικονομικό εισιτήριο που θα βρεις και ετοίμασε βαλίτσα, γιατί αναχωρείς. Ο προορισμός δε χρειάζεται να είναι  κοσμοπολίτικος, ούτε και οικείος. Σημασία έχει το ταξίδι. 

6. Ώρα να βάλεις στην καθημερινότητά σου ένα hobby. Που είπαμε ότι έχεις ταλέντο;

Να θυμάσαι: Αυτή είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να απελευθερωθείς, να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να ζήσεις το συναίσθημα της μοναχικότητας με τρόπο δημιουργικό. Και κάτι ακόμα: άφησε τον έρωτα να πετάξει τα βέλη του, στο σωστό timing. 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares