Skip to main content

SINGLES

Να πως θα ξεκινήσεις καλά την εβδομάδα σου

Η καλή η εβδομάδα από την Κυριακή φαίνεται

 



 

Τι και αν είναι Παρασκευή σήμερα και η εβδομάδα σου σιγά σιγά τελειώνει; Εγώ θα σου μιλήσω για αυτή που έρχεται μπροστά σου, για να σε βρει προετοιμασμένη και να μην ξανακούσω ωχ πάλι Δευτέρα! Σύμφωνοι, όλοι θα θέλαμε οι Κυριακές να διαρκούσαν για πάντα, αφού μόνο τότε παίρνουμε ανάσα από υποχρεώσεις, εργασίες, τηλεφωνήματα, emails, σιδέρωμα και δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας.  Όμως αυτό είναι άπιαστο όνειρο και πίσω στην πραγματικότητα την κάθε Κυριακή, υποδέχεται μια βαρετή Δευτέρα. Τι θα έλεγες λοιπόν, να έκανες πιο εύκολη και ευχάριστη αυτή την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, ώστε να φτάσεις «αναίμακτα» μέχρι την επόμενη Κυριακή; Το ξέρουμε πως κούνησες καταφατικά το κεφάλι σου, οπότε μην καθυστερείς άλλο, έχεις μόνο 1μιση μέρα να θέσεις σε εφαρμογή το σχέδιο: οργανωμένη Κυριακή= ευκολότερη Δευτέρα= ευχάριστη εβδομάδα.

Pixel

 

 

Βάλε το πρόγραμμα στην ζωή σου. Την Κυριακή το βραδάκι, αφού ο σύντροφός σου ή τα παιδιά έχουν χαλαρώσει, κατέγραψε σε μια λίστα τα δύο πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις καθημερινά: τι θα φτιάξεις για φαγητό και τι θα φορέσεις πάλι στην δουλειά. Φτιάξε ένα πρόγραμμα με τα γεύματα της εβδομάδας ώστε να μην αγχώνεσαι κάθε μέρα τι να μαγειρέψεις. Επίσης βρες τα outfits που θα φορέσεις μέσα στην εβδομάδα για τις δουλειές σου, ώστε να μην χρειάζεται να τρέχεις το πρωί.

Αντιμετώπισε την Κυριακή σου, σαν να είναι Σάββατο. Πήγαινε για φαγητό με τον καλό σου, δείτε ταινία σπίτι, κάντε μια μεγάλη βόλτα με τα πόδια. Δοκίμασε όλα αυτά που σε ευχαριστούν και θα έκανες το σαββατόβραδο σου, ώστε την Δευτέρα να ξυπνήσεις με την γλυκιά ανάμνηση αυτών. Plus, απέφυγε το πολύ αλκοόλ αφού κανείς δεν θα ήθελε να ξεκινήσει την εβδομάδα του με hangover.

Pixel

 

 

Υιοθέτησε μια νέα συνήθεια. Ξεκίνα μαθήματα λάτιν, κάνε γιόγκα, δοκίμασε τα αρωματικά σου αφρόλουτρα σε μια εμπειρία bubble bath, ότι και να επιλέξεις να θυμάσαι να το εφαρμόζεις πάντα κάθε Κυριακή, ώστε να ξεκουράζεσαι και να απολαμβάνεις την μέρα σου. Γιατί να μην αφιερώσεις άλλωστε την Κυριακή σε ολοήμερες εκδρομές είτε με την οικογένεια σου είτε με τους φίλους σου; Γέμισε μπαταρίες και ξεκίνα δυναμικά την εβδομάδα σου.

Μελέτησε την εβδομάδα σου και αφαίρεσε κάτι περιττό. Σίγουρα θα σου έχει ξεφύγει κάποια «υποχρέωση» που αν δεν γίνει μέσα στην εβδομάδα, δεν θα χαλάσει και ο κόσμος. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου από άλλα σημαντικότερα πράγματα. Μόνο με καθαρό μυαλό μπορείς να δεις τι έχεις να κάνεις και όχι μεσοβδόμαδα που ήδη αρχίζεις και κουράζεσαι.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα!

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Γιατί μπορεί ένας άντρας να το βάλει στα πόδια αφού κοιμηθεί μαζί σου;

Για να μη μείνεις με την απορία υπάρχουν 8 τουλάχιστον καλοί λόγοι

SINGLES

Γιατί οι άντρες διστάζουν να ξεκινήσουν μια σχέση

Μερικοί πιθανοί λόγοι που καλό είναι να τους έχεις υπόψη

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν