Skip to main content

SINGLES

Dear summer love: Οι διακοπές είναι για να περάσω καλά

Οι καλοκαιρινοί έρωτες σε καλούν,  ξέρεις πως πρέπει να το χειριστείς;

 


Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Το καλοκαίρι είναι η πιο γλυκιά εποχή αφού αν το καλοσκεφτείς και αφήσεις στην άκρη την ζέστη, μας μένει μια χαλαρή διάθεση, βουτιές στην θάλασσα, κοκτέιλ σε καλοκαιρινά μπαράκια, διακοπές με φίλους και στιγμές γεμάτες έντονα συναισθήματα και νέες εμπειρίες. Ασφαλώς από αυτή την «μαγική» εποχή, δεν θα μπορούσε να λείπει και η γνωριμία με νέους ανθρώπους, που κάτι έχουν πάντα να σου προσφέρουν. Κάποιοι από αυτούς είναι περισσότερο ελκυστικοί από άλλους, η επικοινωνία δυναμώνει, καταλήγουν σε φλερτ και κάπου εδώ ο καλοκαιρινός σου έρωτας γεννιέται.

Το καλό με τους καλοκαιρινούς έρωτες και τα φλερτ είναι πως σε ανανεώνουν, σε γεμίζουν περιπέτειες και σου αφήνουν μια γλυκιά ανάμνηση. Το κακό πάλι, σχετίζεται με το τελευταίο αυτό καλό, αφού είναι απρόβλεπτοι και συνήθως αργοπεθαίνουν όταν επιστρέφεις στην πολύβουη καθημερινότητα σου. Όποτε αν δεν είσαι single, δεν αξίζει να ρισκάρεις να χάσεις κάτι όμορφο. Όπως και να έχει σύντομα τα καλοκαιρινά σκιρτήματα θα επιστρέψουν, ξέρεις λοιπόν πως πρέπει να τα χειριστείς ώστε να μην «χαλάσεις» την ηρεμία και την διάθεση των διακοπών σου;

 

 

Αρχίζουν τα προβλήματα; Διέκοψε το αμέσως! Στην αρχή μπορεί να σου φαίνονται όλα ιδανικά, όμως όταν ο «καλός» σου αρχίζει παράπονα, γκρίνια ή τελικά βλέπεις πως δεν είναι και τόσο ιδανικός, διέκοψε μαζί του χωρίς δεύτερες σκέψεις. Θυμήσου οι διακοπές είναι για να περάσουμε καλά, μακριά από έγνοιες και προβλήματα!

Απέφυγε το συναισθηματικό δέσιμο από την αρχή. Ίσως είναι το δυσκολότερο και πιο απρόβλεπτο κομμάτι με τους καλοκαιρινούς έρωτες, αφού εκεί που πιστεύεις πως έχεις βρει το «τέλειο» ταίρι που έψαχνες όλο το χειμώνα στην πόλη, ο κύριος εξαφανίζεται και εσύ σαν γνήσια drama queen κάθεσαι και υπεραναλύεις λόγια και καταστάσεις. Δεν νομίζω πως αξίζει να περνάς έτσι τις διακοπές σου. Αν καταφέρετε να επιστρέψετε στην πόλη «μαζί» τότε ναι θα μιλήσουμε σε άλλο επεισόδιο για το day after.

 

 

Μην ξεχνάς την συντροφιά σου στο νησί. Αν έχεις πάει διακοπές με φίλους, μην τους παραμελείς για να είσαι συνέχεια με εκείνον. Χρειάζεσαι χρόνο με την παρέα σου και αυτή χρειάζεται εσένα. Γι’ αυτό άλλωστε κανονίσατε μαζί διακοπές. Επίσης θυμήσου πως η πίεση δεν βοηθάει την μεταξύ σας κατάσταση.

Ζήσε την στιγμή σαν να είναι η τελευταία σας. Είτε μακάβριο, είτε κλισέ, είναι η αλήθεια. Βάλε πάθος και ένταση σε αυτό που περνάτε τώρα. Μην καθίσεις να σκεφτείς τι θα γίνει αύριο γιατί μπορεί να μην έρθει ποτέ. Αν όμως το έχεις ζήσει με όλη σου την ψυχή, τότε σίγουρα θα έχεις κερδίσει μια γλυκιά ανάμνηση που θα σε συνοδεύει στο αύριο.

Cover photo: Baylee Dennis

Διαβάστε επίσης

SINGLES

«Ταμπέλες» και δεδομένα που δεν πρέπει ποτέ να αφήσετε να σας καθορίζουν

Το ποιος είστε δεν έχει να κάνει με νούμερα, ιδιότητες ή επιτεύγματα

SINGLES

7 βασικές συμβουλές ώστε το dating να οδηγήσει σε σχέση

Το να μπεις σε μια σχέση δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα ικανότητας.

SINGLES

11 διακριτικά σημάδια ότι είστε πιο θυμωμένοι από όσο νομίζετε

Πώς να καταλάβετε ότι ο θυμός σας επηρεάζει περισσότερο απ’ ό,τι αντέχετε

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων