Τι σημαίνουν τα μηνύματα που σου στέλνει;

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του...

Αγγελική Λάλου

Με τον έρωτα πλέον να περνάει μέσα από εφαρμογές και συνθήκες εικονικής πραγματικότητας, πολλά αλλάζουν στον κώδικα επαφής κι επικοινωνίας, ωστόσο κάποια πράγματα είναι σταθερά και παραμένουν καθαρά και ξάστερα… Αν παρ’ όλα αυτά έχεις μπερδευτεί και δεν είσαι απολύτως σίγουρη για το αν σε θέλει… σου προσφέρουμε τη βοήθεια του κοινού και σου αποκαλύπτουμε το top 10 των texting συνηθειών που αποδεικνύουν ότι σε θέλει!

Γράφει για το τι θα έκανε αν ήταν μαζί σου

Ένα από τα πιο εμφανή σημάδια που φανερώνουν το ενδιαφέρον του μέσω γραπτών μηνυμάτων είναι αν λέει πάντα πράγματα όπως: «Αν ήμουν εκεί, θα... » Λοιπόν, τότε υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να του αρέσεις. Τουλάχιστον, αυτό σημαίνει ότι σε σκέφτεται και φαντάζεται ότι είναι μαζί σας. Δείχνει επίσης ότι αποζητά τον χρόνο σου ενώ κάνει ένα άνοιγμα να μπει πιο ενεργά στην καθημερινότητά σου – δημιουργώντας συνθήκες οικειότητας.  

 

Χρησιμοποιεί με άνεση Flirty Emoji

Δεν θέλω να κάνω γενικεύσεις γιατί δεν είναι όλοι οι ίδιοι, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε στο γεγονός ότι τα περισσότερα αγόρια δεν το ‘χουν  με τα emoji.  Πώς θα καταλάβεις από τα μηνύματά του αν αρέσεις σ’ έναν άντρα: θα χρησιμοποιήσει πολλά φλερτ emoji. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα που πρέπει να προσέχετε είναι τα emoji με τα μάτια της καρδιάς, το χαμογελαστό πρόσωπο με τη γλώσσα του να βγαίνει έξω και γενικά οτιδήποτε μοιάζει «γλυκό» και «χαριτωμένο» και «με καρδούλες». Αν σου ενσωματώνει οποιοδήποτε από τα παραπάνω όταν σου στέλνει μήνυμα, αυτό σημαίνει ότι προσπαθεί να δείχνει ερωτευμένος και χαριτωμένος μαζί σου.

 

 

Δεν τον ενοχλεί να γράφει μεγάλα μηνύματα

Για τα περισσότερα αγόρια, τα μηνύματα δεν βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων τους. Οι άντρες γενικά δεν τους αρέσει να επικοινωνούν με μακροσκελή μηνύματα. Εάν δεις να σου στέλνει πολλά μηνύματα – και ειδικά μεγάλες απαντήσεις - αυτό σημαίνει ότι του αρέσει πραγματικά να ανταλλάσσει μηνύματα μαζί σου.

Και ο μεγαλύτερος λόγος που θα θέλει πραγματικά να στέλνει μηνύματα σε σένα είναι επειδή του αρέσεις πολύ.

 

Δεν φοβάται να στείλει πρώτος μήνυμα

Σε γενικές γραμμές, είναι συνήθως κακό σημάδι αν είσαι εκείνη που ξεκινά πάντα τις συνομιλίες με τον τύπο που σου αρέσει. Όποτε όταν είναι αυτός που συνήθως στέλνει γραπτά μηνύματα και ξεκινά συνομιλία, είναι επειδή του αρέσεις και θέλει να σας μιλήσει περισσότερο.

 

 

Συνήθως απαντάει αμέσως στα μηνύματά σου

Ίσως όχι πάντα κι ίσως όχι αμέσως γιατί μπορεί να υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Αλλά αν τις περισσότερες φορές είναι γρήγορος στο να απαντήσει (και σχεδόν πάντα απαντά κάθε φορά που του στέλνετε ένα μήνυμα), είναι ένα αξιοπρόσεκτο σημάδι ότι περιμένει με ανυπομονησία την αντίδρασή σου. Επίσης δείχνει ότι είναι συνεπής, ότι σε βλέπει σοβαρά κι ότι δεν παίζει μαζί σου.  

 

Σου στέλνει μηνύματα όταν ξυπνά

Αυτό είναι αρκετά αυτονόητο: Τι σημαίνουν τα «καλημέρα» μηνύματα από έναν άντρα; Ένας άντρας που σου στέλνει γραπτά μηνύματα όταν ξυπνάει σημαίνει ότι είστε το πρώτο πράγμα που σκέφτεται για να ξεκινήσει την ημέρα. Ειλικρινά αν σου στέλνει μηνύματα καλημέρας και εξακολουθείς να μην ξέρεις αν του αρέσεις – τι να πω… άρχισε να σκέφτεσαι πιο θετικά!

 

 

Δεν απαντά μόνο αλλά τολμά να σου κάνει ερωτήσεις

Το να αρχίσει να σε ρωτάει πράγματα για τον εαυτό σου δείχνει ότι δεν είναι απλώς ευγενικός απαντώντας στις δικές σου ερωτήσεις που τον αφορούν, αλλά ενδιαφέρεται κι εκείνος να σε μάθει καλύτερα. Δώσε έμφαση στις ερωτήσεις που αφορούν προσωπικές σου επιλογές και προτιμήσεις. Από τις ερωτήσεις που σου κάνει μπορείς να καταλάβεις σε τι δίνει σημασία, τι του αρέσει να προσέχει και μερικές φορές δείχνει έτσι αν είναι αστείος κι αν έχει πρωτότυπη φαντασία.

 

Σου έχει δώσει ένα δικό του υποκοριστικό

Οι άντρες έχουν ένα ζήτημα με τα υποκοριστικά, έχουν όμως κτητικές τάσεις (όπως όλοι ίσως στην αρχή όταν ερωτεύονται) – για να δείξει ως γνήσιο αρσενικό ότι σας «μαρκάρει» στα μεταξύ σας μηνύματα θα αρχίσει να χρησιμοποιεί ένα «παρατσούκλι» κάποιο πρωτότυπο χαϊδευτικό – μπορεί να θυμίζει το όνομά σου ή κάτι δικό σου που αγαπάς… Είναι ο τρόπος του να γίνει τρυφερός και να δείξει τρυφερότητα χωρίς να κινδυνεύει να γίνει γλυκανάλατα ρομαντικός.

 

 

Σε κάνει να γελάς

Αν προσπαθεί να σε κάνει να γελάσεις, σημαίνει ότι προσπαθεί να χτίσει μια σταθερή γέφυρα επικοινωνίας μέσω του χιούμορ. Αν καταφέρνει αβίαστα να σε κάνει να γελάς τότε η οικειότητα θα δημιουργηθεί με φυσικό τρόπο και το γέλιο θα αξιοποιηθεί για να χαλαρώσει και ο ίδιος και να σου δείξει πιο έντονα ότι ενδιαφέρεται και ότι του αρέσεις.   

 

Σου στέλνει καληνύχτα

Ε αν σου στέλνει και καλημέρα, νομίζω ότι δεν χρειαζόταν καν να μπεις στον κόπο να διαβάσεις αυτό το άρθρο… Αν μαζί με την καληνύχτα βάζει και εικονίδια μάλλον ήρθε η ώρα να περάσετε από το texting στην επόμενη πίστα.

Άντε παιδιά να το συντομεύουμε, γιατί έρχεται και κρύο…καιρός για δύο!

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares