Skip to main content

SINGLES

H ανεκτίμητη αξία του να είσαι single!

Oι ελεύθεροι κι αν έχουν ψυχή...



 

11 Νοεμβρίου σήμερα και αν ανήκεις στην κατηγορία των singles, τότε χρόνια πολλά! Η μέρα όπως καταλαβαίνεις είναι αφιερωμένη σε όλες εκείνες τις αδέσμευτες καρδιές, στα ολόκληρα που δεν αναζητούν το άλλο τους μισό, σε εκείνους που απολαμβάνουν να περνούν και μόνοι τους καλά. Η παγκόσμια ημέρα των εργένηδων ξεκίνησε ως το αντίβαρο στην 14η Φεβρουαρίου, την Ημέρα των Ερωτευμένων, με την πεποίθηση πως και οι singles έχουν ψυχή και αξίζουν να αγοράζουν δώρα στον εαυτό τους (εξού και οι μεγάλες προσφορές). Πέραν όμως του εμπορικού κομματιού, είτε είσαι single από συνειδητή επιλογή, είτε γκρινιάζεις συνεχώς που είσαι μόνη, σταμάτα ότι κάνεις και δώσε προσοχή γιατί σήμερα είναι η μέρα σου και υπάρχουν πολύ λόγοι να γιορτάσεις για αυτή. 

 

 

Είσαι εσύ και ο εαυτός σου. Τι καλύτερο από αυτό τον συνδυασμό; Όντας single έχεις πολύ περισσότερο χρόνο να αφιερώσεις στον εαυτό σου, να το γνωρίσεις καλύτερα, να του δώσεις το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται. Δεν παίρνεις και δεν δίνεις λογαριασμό για το τι κάνεις, πως το κάνεις, πότε το κάνεις. Είσαι απολύτως ελεύθερος να ασχοληθείς με ότι αγαπάς, να τολμήσεις όλα όσα θέλεις, χωρίς περιορισμούς και δεύτερες σκέψεις. Και πίστεψε με η ελευθερία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για κάθε άνθρωπο.  

Μπορείς να γίνεις η career woman των ονείρων σου. Έχεις όλο τον χρόνο να αφοσιωθείς στα επαγγελματικά σου και να πετύχεις υψηλούς στόχους που κάποιες φορές απαιτούν προσωπικές θυσίες. Κακά τα ψέματα δεν μπορείς να δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή την ίδια στιγμή. Αφού προς το παρόν είσαι ελεύθερη μπορείς να το εκμεταλλευτείς υπέρ σου.  

 

 

Περισσότερος χρόνος για φίλους και παρέες. Αν το καλοσκεφτείς το να είσαι single βελτιώνει αρκετά την κοινωνικότητα σου, αφού έχεις όσο χρόνο θέλεις να αφιερώσεις στους φίλους σου, στην γνωριμία νέων ανθρώπων. Άλλωστε οι καλοί φίλοι είναι αυτοί που μένουν και για πάντα δίπλα σου.

Φλερτάρεις non stop. Χαμόγελα, ματιές, βλέμματα, ερωτικές φαντασιώσεις κλπ κλπ. Η ζωηρή αίσθηση που σου αφήνει το φλερτ είναι ανεκτίμητη, για αυτό και πρέπει να υπάρχει στην ζωή μας. Απόλαυσέ το λοιπόν και με το παραπάνω!

 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου