Skip to main content

SINGLES

Lockdown dating: Ποιον πρέπει να αποφύγεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας με βάση το ζώδιό σου

Έχεις ήδη πολλά ανοιχτά μέτωπα και άγχη για να έχεις κι ένα μη συμβατό date



 

 

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει ήδη περιπλέξει αρκετά τα δεδομένα, τις ευκαιρίες και τις συνθήκες του dating. Το κερασάκι στην τούρτα το lockdown και τα μέτρα περιορισμού. Υπό αυτό το κλίμα ο χρόνος κι η προσοχή που θα διαθέσεις σε μια νέα γνωριμία θες να αξίζει τον κόπο! Δεν θα ήταν υπέροχο αν οι εφαρμογές γνωριμιών θα μπορούσαν να σας πουν εάν το άτομο που σκέφτεσαι να γνωρίσεις καλύτερα πράγματι έχει πιθανότητες ώστε να μπεις χωρίς δεύτερη σκέψη σε αυτή τη διαδικασία; Μέχρι η τεχνολογία να βρει τρόπο  να απαντήσει σε αυτή σου την ανησυχία, με τη βοήθεια της αστρολογίας, ίσως να είσαι σε θέση να πεις ποιος θα σου δημιουργήσει περισσότερο πρόβλημα κι από την ίδια την καραντίνα – ώστε να χρησιμοποιήσεις το «απαγορευτικό» ως δικαιολογία για να (παρα)μείνεις μακριά του.

Αν ψάχνεις για αγάπη ενώ βρίσκεσαι σε κοινωνική απόσταση, το ζώδιο σου μπορεί να δώσει λίγη εικόνα για το είδος του ατόμου που πρέπει να αποφύγεις να γνωρίσεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Φυσικά, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι δεν πρέπει ποτέ να αφήνεις την αστρολογία να υπαγορεύει τη ζωή σου, ειδικά όταν πρόκειται για αγάπη. Ωστόσο τα αστέρια μπορούν να βοηθήσουν στην καθοδήγηση των αποφάσεών σου. Λοιπόν, εδώ είναι ο τύπος του ατόμου που πρέπει να αποφύγεις καλού κακού, με βάση το ζώδιο σου.

 

 

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ως Κριός θες να είσαι με κάποιον που είναι τόσο παθιασμένος και ενεργός όσο κι εσύ . Χρειάζεσαι κάποιον που μπορεί να εκτιμήσει την ενεργητική σου προσέγγιση στο να ζεις, ώστε να κάνει τη «φλόγα του Κριού να καίει ακόμα πιο φωτεινή». Ένα άτομο σαν τον Ταύρο ή τον Καρκίνο μπορεί να μην είναι το κατάλληλο για παιχνίδι για σένα αυτή τη στιγμή. Μπορεί να βαρεθείς ή να απογοητευτείς εύκολα από την ανάγκη τους για συνεχή προσοχή και στοργή. Αντί για αυτό, χρειάζεσαι κάποιον που είναι λίγο πιο ανεξάρτητος αλλά που επίσης θα πει αυθόρμητα ναι σε όλες τις παρορμητικές σου ιδέες.

 

 

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος απολαμβάνει την απλότητα. Έχεις την τάση να συμπαθείς τους ανθρώπους που είναι απλοί, ειλικρινείς και δεν φοβούνται να είναι ο εαυτός τους. Το τελευταίο άτομο στο οποίο θα πρέπει να επενδύσεις την ενέργειά σου τώρα είναι κάποιος επίδοξος influ nc r στο Instagram. Παρόλο που τραβάς προς ανθρώπους που είναι επιτυχημένοι και έχουν ισχυρή προσωπικότητα, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να σου προσφέρουν τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια και σταθερότητα που έχεις εκ φύσεως ανάγκη. Είναι επίσης γνωστό για το ότι έχεις μια λίγο κτητική πλευρά και αυτό μπορεί να προκύψει όταν δεις πολλά σχόλια από πολλούς φίλους και θαυμαστές τους. Οπότε μείνε μακριά από Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόους αυτό το διάστημα…

 

 

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικοί, φιλανθρωπικοί και είναι γνωστό ότι βαριούνται αρκετά εύκολα. Μπορεί να σου είναι δύσκολο να κάνεις ειρήνη με την ιδέα ότι ένα άτομο μπορεί να ικανοποιήσει όλες σου τις ανάγκες. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να αφήνεις τους άλλους  να περιμένουν απάντηση στα μηνύματά σου, αλλά για να σώσεις τον εαυτό σου από το περιττό δράμα κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ίσως θελήσεις να αποφύγεις να γνωρίσεις κάποιον που μπορεί να θεωρήσει ότι τον βλέπεις σοβαρά ενώ δεν είναι αυτό που ψάχνεις. Έναν αμετανόητα ρομαντικό Ιχθύ για παράδειγμα είναι ένα ζώδιο που πιθανότατα δεν πρέπει να ενθαρρύνεις ως date. Εάν μιλάς με κάποιον και δεν το βλέπεις να πηγαίνει πουθενά, να είσαι ειλικρινής και να του το πεις ξεκάθαρα.

 

 

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Οι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί Καρκίνοι πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι με κάποιον που είναι αξιόπιστος και θέλει πραγματικά να είναι μαζί τους. Θες κάποιον που να σε υποστηρίζει, να σε ενθαρρύνει και να σε αγαπάει άνευ όρων. Κατά το lockdown,  πιθανότατα θα δώσεις προσοχή σε κάποιον με τον οποίο νιώθεις ότι μπορείς να συνδεθείς συναισθηματικά. Ο τύπος του ατόμου που πρέπει να αποφύγεις αυτή την εποχή είναι εκείνος που απλώς να αναζητά λίγη διασκέδαση και εκτόνωση κατά την καραντίνα. Έχεις την τάση να επενδύεις εύκολα συναισθηματικά, ειδικά όταν νιώθεις να υπάρχει συναισθηματική επαφή. Απλώς να βεβαιωθείς ότι κι εκείνος ενδιαφέρεται πριν δεθείς περισσότερο μαζί του.

 

 

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Χρειάζεσαι έναν διασκεδαστικό σύντροφο που επιπλέον θα σου δώσει την προσοχή που λαχταράς. Ο Λέων αναμένει να αντιμετωπιστεί σαν βασιλιάς και χρειάζεται απόλυτη δέσμευση πίστης και λατρείας από τη σχέση του. Κατά συνέπεια, η φωτιά του Λέοντα θα κάνει και τον σύντροφό του να λάμψει.  Όταν είσαι ωστόσο σε κοινωνική απομόνωση, δεν έχεις την ευκαιρία να επιδείξεις την εκθαμβωτική προσωπικότητά σου. Ο τύπος των ανθρώπων που πρέπει να αποφεύγεις να γνωρίσεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας είναι αυτοί που είναι εγωιστές με δώρα φιλοφρονήσεων και αυτοί που παρεξηγούνται εύκολα. Μπορείς να βρεις μερικούς πολύ τρελούς τρόπους για να διασκεδάσεις τον εαυτό σου και τους άλλους, και αν κάποιος δεν μπορεί να το εκτιμήσει, δεν πρόκειται να είναι αυτός που σου κάνει.

 

 

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι τείνουν να είναι εξαιρετικά επιλεκτικοί σχετικά με τον ποιον πλησιάζουν, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Είναι πολύ συνηθισμένο να δεις έναν Παρθένο να περνάει μόνος του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, η εύρεση ενός συντρόφου κατά τη διάρκεια της απομόνωσης μπορεί να μην βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήων σου. Ωστόσο, εάν ψάχνεις, θα θελήσεις να αποφύγεις κάποιον που έχει έντονη την ευαίσθητη πλευρά του. Είσαι πολύ άμεση και μπορεί να θεωρηθείς επικριτική, ακόμη και είναι αυτή η πρόθεσή σου. Θα ήταν καλύτερο να αποφύγεις επίσης κάποιον που δεν παίρνει την κοινωνική απόσταση τόσο σοβαρά όσο εσείς, καθώς είστε το πιο ευαίσθητο στην υγεία άστρο του ζωδιακού κύκλου.

 

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός που κυβερνάται από την Αφροδίτη είναι ένα από τα πιο θετικά ζώδια για σχέσεις, ρομαντικές και αφοσιωμένες. Εάν ο Ζυγός είναι σε σχέση, πρέπει να νιώθει υποστήριξη, να τον φροντίσουν, να τον θαυμάσουν και ακόμη και να τον αναδείξουν. Χρειάζεσαι έναν σύντροφο που να έχει τα δικά του ξεχωριστά ενδιαφέροντα, καθώς σου είναι σημαντικό να είσαι ελεύθερη να συνεχίσεις τη δουλειά σου. Επιπλέον θέλεις κάποιον που είναι καλά ισορροπημένος. Ο τύπος των ανθρώπων που πρέπει να αποφεύγεις να γνωρίσεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας είναι οποιοσδήποτε τραβάει τα πράγματα στο άκρο. Χρειάζεσαι κάποιον που να μπορεί να επενδύσει εξίσου τόσο στη σχέση όσο και στη ζωή του.

 

 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός αναμένει πάθος, ένταση και απόλυτη αφοσίωση στις σχέσεις του. Διατηρείς συνήθως τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου στον εαυτό σου, γιατί συνήθως είναι πολύ βαθιά για απλά λόγια. Όταν πρόκειται για ραντεβού, πρέπει να προσέχεις κάποιον που να είναι υπομονετικός και δεν θα φοβάται την ένταση της σχέσης μαζί σου. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου είναι ο Πλούτωνας, ο οποίος έχει να κάνει με το βάθος, το απόρρητο και πολλά ταμπού. Όποιος ντρέπεται όταν μοιράζεται τα βαθύτερα συναισθήματά του ή αν μιλάει για σεξ και τις φαντασιώσεις του είναι κάποιος που δεν θα σε ενδιαφέρει για πολύ καιρό. Θέλεις επίσης να αποφύγεις κάποιον που δεν είναι συνεπής με την επικοινωνία. Έχεις την τάση να διαθέτεις μια κτητική πλευρά, και αν κάποιος δεν σου στέλνει τακτικά μηνύματα, μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό για σένα.

 

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης αναμένει από τον σύντροφό του να είναι ανοιχτόμυαλος, να τονώνει, να διασκεδάζει και να σέβεται την ανάγκη σου για ελευθερία. Όποιος ζηλεύει γρήγορα ή αναμένει να περάσει όλο τον ελεύθερο χρόνο του μαζί σου σίγουρα δεν είναι ο σωστός. Χρειάζεσαι έναν συνεργάτη που μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σου. Αν και το πάθος είναι ένα σημαντικό μέρος μιας ρομαντικής σχέσης, για σένα, η φιλία είναι η πύλη για την αληθινή προσωπική οικειότητα και αγάπη. Θα πρέπει επίσης να αποφύγεις κάποιον που παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά. Ως ένας από τους μεγαλύτερους χιουμορίστες του ζωδιακού κύκλου, χρειάζεσαι κάποιον που να ταιριάζει με την αίσθηση του χιούμορ σου.

 

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Δεν είναι μυστικό ότι οι Αιγόκεροι αγαπούν τη δουλειά και συχνά θα αναβάλουν την αγάπη για να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους. Αλλά αν προσπαθείς να γνωρίσεις κάποιον κατά τη διάρκεια της καραντίνας, δοκίμασε να βρεις κάποιον που είναι εξίσου παθιασμένος με την καριέρα του. Eάν ένας σύντροφος δεν τα πάει καλά στην επαγγελματική του ζωή, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση, καθώς ως Αιγόκερως μπορείς να είσαι επικριτική ή ανταγωνιστική. Χρειάζεσαι κάποιον που δεν θα κάνει τη σχέση σας ολόκληρο τον κόσμο του.

 

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Ως Υδροχόος, κάνεις φιλίες με όλα τα είδη διαφορετικών ανθρώπων και περιμένεις από τον ρομαντικό σου σύντροφο να κάνει το ίδιο. Θέλεις κάποιον που να μπορεί να ταιριάζει εύκολα με την ομάδα φίλων σου και να συμμετέχει σε ένα πάρτι Zoom χωρίς να αισθάνεται άβολα. Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου πρέπει να εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σε μια σχέση. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια αντίφαση από μια άποψη, αλλά οι εξελιγμένοι Υδροχόοι μπορούν να σου πουν ότι έχουν βρει πραγματικά την ελευθερία να είναι πλήρως ο εαυτός τους μέσω των σχέσεών τους. Προσπάθησε να αποφύγεις κάποιον που χρειάζεται συνεχή επικοινωνία ή κανονικές βραδιές εικονικού dating. Ως βαθιά ανθρωπιστικό άτομο, ίσως θελήσεις επίσης να αποφύγεις κάποιον που δεν είναι ενημερωμένος για το τι συμβαίνει στις ειδήσεις.

 

 

 

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ως Ιχθύς, δεν βρίσκεις διαφορά μεταξύ αγάπης, έρωτα και ρομαντισμού. Είσαι ρομαντική, πρόθυμη να ευχαριστήσεις και προσαρμόζεσαι εύκολα στις απαιτήσεις μιας σχέσης. Είσαι κάποια που μπαίνε σε διαδικασία dating με την πρόθεση να βρεις την ιστορία αγάπης για την καραντίνα. Επομένως, είναι σημαντικό να βρεις κάποιον που όχι μόνο να θέλει το ίδιο πράγμα, αλλά που να μπορεί να είναι ανοιχτός και ευάλωτος μαζί σου. Ο τύπος του ατόμου που πρέπει να αποφύγεις είναι κάποιος που θέλει πολύ χώρο αυτή τη στιγμή, όπως ένας Υδροχόος ή ένας Τοξότης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ