Skip to main content

SINGLES

6 καθημερινές συνήθειες που θα σε κάνουν να νιώθεις ακαταμάχητα σέξι

Μπορείς να το κάνεις.Όλοι περνάμε αυτή τη φάση... Υπάρχουν μέρες που ευχόμαστε καλύτερα να μην υπήρχαν, γιατί όχι μόνο είμαστε στα «κάτω» μας, αλλά θέλουμε να εξαφανιστούμε από προσώπου γης. Μπορεί να φταίει η κούραση, η εξωτερική μας εμφάνιση, το άγχος, η δουλειά.. Όλα εξαντλούν το μυαλό μας και την ψυχολογική μας διάθεση.

Το χειρότερο όλων; Τα εσωτερικά μας συναισθήματα εκπέμπονται στον περίγυρο μέσα από τον καθρέφτη του προσώπου μας. Παρατήρησε τον εαυτό σου, όταν βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Είσαι κάθε άλλο παρά όμορφη και σέξι. 

Τι θα έλεγες, αν... τραβούσες ένα μεγάλο «Χ» στη μιζέρια;

Αναπτέρωσε το ηθικό σου, απέκτησε ξανά αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον ίδιο σου τον εαυτό, κάνοντας μικρά, καθημερινά βήματα που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Προετοιμάσου για μια νέα αρχή!

1. Καθάρισε τη σκέψη σου από οτιδήποτε  αρνητικό σε απασχολεί και πείσε τον σε κάθε σου βήμα, πως πατάς γερά πάνω στη γη και θα καταφέρεις όλους σου τους στόχους.

2. Γίνε μια ενδιαφέρουσα ύπαρξη. Φόρεσε ελκυστικά κοσμήματα και ρούχα, που αντανακλούν την προσωπικότητα σου. Αυτό θα βοηθήσει, ώστε να αφήσεις το στίγμα σου.

3.  Επανέλαβε τα κομπλιμέντα που δέχεσαι. Πέρα από το αυτονόητο «ευχαριστώ», είναι καιρός να αρχίσεις να μιλάς με τα ίδια ευγενικά και όμορφα λόγια στον εαυτό σου, να φλερτάρεις μαζί του, όπως θα έκανε ένας άντρας που το έχεις κλέψει την καρδιά.

4. Νιώσε την αύρα... μέσα στα ρούχα σου. Η αυτοπεποίθηση και το feeling sexy, πηγάζουν από το γεγονός ότι πρέπει να νιώσεις αυτόν τον αέρα μέσα στα ρούχα σου και όχι να περιμένεις από αυτά να "μιλήσουν" για σένα στους άλλους. 

5. Ταρακουνήσου, βάζοντας το κόκκινο χρώμα στη ζωή σου. Οι έντονες αποχρώσεις ισορροπούν τις ενέργειες και τα συναισθήματα και βοηθούν στη σεξουαλική υγεία. 

6. Ασφάλισε τον εαυτό σου, γύρω από θετικούς ανθρώπους. Η αυτοπεποίθηση είναι σέξι, αλλά επίσης μεταδοτική. Κάνε παρέα με ανθρώπους που συγκεντρώνουν θετικά αισθήματα και έχουν αυτοεκτίμηση, ώστε να σε ακολουθεί παντού το σεξαπίλ. 

 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Ποιοι τύποι ανθρώπων μπορούν να ραγίσουν την καρδιά σας

Μάθετε ποιους να αποφεύγετε για να γλιτώσετε μια ραγισμένη καρδιά

SINGLES

10 φράσεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να κρύψουν τις ανασφάλειές τους

Πώς να αποκωδικοποιείς τις ανασφάλειες, τις δικές σου και των άλλων

SINGLES

Να γιατί δεν υπάρχει στην πραγματικότητα λόγος να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το ΑllYou καταγράφει όλους τους λόγους για τους οποίους δεν υπάρχει λόγος να επικυρώσετε τον έρωτά σας σε μια μέρα που δημιουργήθηκε για όλους τους λάθος λόγους

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Τι να κάνετε όταν δεν είστε σίγουροι για το πώς αισθάνεται το παιδί σας

4 σημαντικές συμβουλές για να σας καθοδηγήσουν στο να καταλάβετε τι νιώθει το παιδί σας και γιατί.