Skip to main content

SINGLES

Friday Night: Ξέρουμε πώς θα περάσεις καλά αυτό το Παρασκευατόβραδο παρέα με τον εαυτό σου στο σπίτι

Αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια, ορίστε τρείς εναλλακτικοί τρόπο να απολαύσεις το βράδυ σου

 



 

Άλλη μια εβδομάδα καραντίνας φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Έχοντας διανύσει παραπάνω από δύο μήνες κλεισμένοι στο σπίτι, η μονοτονία αρχίζει να χτυπάει κόκκινο και εσύ είσαι πλέον πεπεισμένη πως μια ακόμα βαρετή νύχτα βρίσκεται μπροστά σου. Πριν σε πιάσει το παράπονο για τα βράδια της Παρασκευής που έβγαινες για φαγητό μετά την δουλειά με τις κολλητές και ίσως η συνέχεια σας έβρισκε στο αγαπημένο cocktail bar, εμείς είμαστε εδώ για να σου υπενθυμίσουμε ότι σύντομα θα επαναλάβεις όλες αυτές τις λατρεμένες συνήθειες, όμως μέχρι τότε λίγος δημιουργικός χρόνος στο σπίτι είναι όσα χρειάζεσαι για να απολαύσεις μια ακόμα βραδιά. Για να πετύχει η προσπάθεια σου αυτή, αρχικά άφησε για λίγο στην άκρη σειρές και ταινίες, βάλε όλη την καλή σου διάθεση και διάλεξε έναν από τους παρακάτω εναλλακτικούς μεν, διασκεδαστικούς δε τρόπους για να περάσεις τον χρόνο σου.

 

 

1) Game night: Απόψε το πρόγραμμα έχει μαραθώνιο αστείων παιχνιδιών με τις φίλες σου. Καμία δεν χρειάζεται να αφήσει τις ζεστές πιτζάμες της αλλά και να είστε με το ρολόι στο χέρι να προλάβετε την απαγόρευση. Πολύ απλά οργανώστε ένα Zoom call, πιείτε και ένα ποτηράκι κρασί και ξεκινήστε να παίζετε  Heads Up!, Taboo, Όνομα-ζώο-φυτό και άλλα τέτοια παιχνίδια που θα σας κάνουν να γελάσετε πολύ!

2)Ταξίδια στην κουζίνα: Αν πάλι προτιμάς την μοναξιά ή έχεις παρέα τον σύντροφό σου, μπορείς να μαγειρέψεις ένα γεύμα που θα σε ταξιδέψει είτε πίσω στις αναμνήσεις σου, είτε σε μια άλλη χώρα. Ένα ταξίδι που δεν χρειάζεται διαβατήριο και Covid test, παρά μόνο λίγες καλές ιδέες και μερικά υλικά. Ακόμα και αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις σούπερ, μια προσπάθεια σαν κι αυτή αξίζει τον κόπο.

 

 

3) Κάντο με τα χέρια: Αν πάλι δεν είσαι καθόλου φαν της κουζίνας, όμως νιώθεις γεμάτη έμπνευση, ξεκίνα τις χειροτεχνίες. Φτιάξε μόνη σου ένα αρωματικό κερί, μια σύνθεση με αποξηραμένα λουλούδια ακόμα και παλιά βαρετά T-shirts που θέλεις να ανανεώσεις. Υπάρχουν άπειρα tutorial στα social media που θα σου δώσουν έξτρα ιδέες αλλά και θα σε κατευθύνουν βήμα βήμα για να πετύχεις όμορφα αποτελέσματα.

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου