Skip to main content

SINGLES

Body Language: Πώς να διαβάσεις την ερωτική γλώσσα του σώματος

Ξεκλείδωσε τα  μυστικά της έλξης στο date σου


Ρόμυ Μελάνι

 

Η γλώσσα του σώματος είναι ένα θεμελιώδες εργαλείο επικοινωνίας στο σημερινό dating και την έλξη. Είναι ένα περίπλοκο υποσυνείδητο σύστημα σημάτων  που έχει τη δύναμη να δώσει μοναδική εικόνα για το πώς θα εξελιχθεί το ραντεβού και για τα σημαντικά αλλά σιωπηλά μηνύματα που θα αποστέλλονται μπρος-πίσω.
Tο 93% της επικοινωνίας είναι εξωλεκτικό, οπότε αυτό που λες δεν είναι τόσο καθοριστικό όσο το πώς το περπατάς. Μεταφέρεις  μηνύματα χωρίς καν να ανοίξεις  το στόμα σου, και αυτά τα μηνύματα «υποσυνείδητα» διαβάζονται και ερμηνεύονται σε ένα κανάλι.
Η γλώσσα του σώματος ορίζεται ως οι συνειδητές και ασυνείδητες κινήσεις και στάσεις με τις οποίες επικοινωνούμε συναισθήματα και πεποιθήσεις. Μπορεί να γίνει ξεκάθαρο και κατανοητό ως επικοινωνία χωρίς λόγια. Είναι συχνά ακούσια και πολύπλευρα, αφήνοντάς τα  ανοιχτά  για ερμηνεία και παρερμηνεία και προσθέτοντας έτσι ένα spicy επίπεδο στην επικοινωνία.
https://www.instagram.com/p/CK_NdR9n1J5/

Όταν πρόκειται για τη γλώσσα του σώματος της έλξης, υπάρχουν ορισμένα σήματα που μπορείς να μάθεις  και να αποκωδικοποιείς.  Yπάρχουν διαφορετικές τεχνικές φλερτ, μηνύματα και σήματα σώματος που εμφανίζονται και στα δύο φύλα όταν ενδιαφέρονται για κάποιον.
Kι εδώ έχουμε μερικά εύκολα μορς που μεταδίδονται εάν του αρέσεις πραγματικά. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις  αυτά τα μηνύματα επειδή, εάν αυτά δεν διαβαστούν , αφήνουν απορίες για το αν το ραντεβού τους ενδιαφερόταν ή όχι, ή απομακρύνθηκαν με την αίσθηση ότι δεν υπήρχε «χημεία».
Είναι σημαντικό να παρατηρήσεις  αυτά τα σήματα, ώστε να μπορείς να μπορείς να είσαι σίγουρη στο αν θα συνεχίσει το πράγμα! Για να σου δώσω αυτήν την ευκαιρία, δες παρακάτω τα μυστικά σήματα που χρησιμοποιούν οι άνδρες και οι γυναίκες για να επικοινωνούν ασυνείδητα την έλξη χρησιμοποιώντας μόνο τη γλώσσα του σώματός τους.



Υπάρχουν δύο σημαντικές μέθοδοι για την αποστολή μηνυμάτων έλξης διακριτικά, σιωπηλά αλλά και αληθινά: οι εκφράσεις του προσώπου και τα σήματα που εκπέμπει το σώμα. Ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο ανάγνωσης των τόσο ισχυρών, αλλά άφωνων μηνυμάτων γλώσσας σώματος στα θηλυκά και στα αρσενικά. Μπορείς  να τα τσεκάρεις ή να τα βάλεις σε λειτουργία στο επόμενο ραντεβού σου. Για να στείλεις και να λάβεις  τις απαραίτητες λεπτομέρειες, για να περάσεις στο παρασύνθημα...

Πώς να διαβάσεις  την ανδρική γλώσσα του σώματος: η έλξη αποκωδικοποιημένη

Ας ψάξουμε  τη γλώσσα του ανδρικού σώματος και να μεταφράσουμε το μήνυμα πίσω από τον άνδρα και το μυστήριο του…

Εκφράσεις του προσώπου

Όπως και με τις γυναίκες, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα μάτια και τα χείλη ενός άνδρα. Ο απλούστερος τρόπος φλερτ ενός άνδρα είναι ένα χαμόγελο, ένα μονόπλευρο χαμόγελο, όλα τα Jake Gyllenhaal ανέμελα, δροσερά με γοητεία playboy. Ένας άντρας τότε θα κάνει κάτι πολύ ξεχωριστό με τα χείλη του αν του αρέσεις. Αν του αρέσει αυτό που βλέπει, τα χείλη του θα χωριστούν αυτόματα για ένα δευτερόλεπτο όταν τα μάτια σας συναντηθούν για πρώτη φορά. Στη συνέχεια τα μάτια του θα σαρώσουν το σώμα του ραντεβού του, μεταδίδοντας τη φυσική του έλξη στην ομορφιά του. Τέλος, ένας άντρας κάνει μια σχεδόν ζωώδη έκφραση ανοίγοντας  τα ρουθούνια του καθώς οι ματιές σας συναντιούνται. Επικοινωνεί επίσης με τα μάτια του. Όταν ένας άντρας βλέπει κάποια που τον προσελκύει, θα σηκώσει τα φρύδια του, κάνοντας τα μάτια του να φαίνονται φωτεινά, μεγάλα και φιλόξενα, δίνοντας ένα βαθύτερο νόημα στην γυναικεία ιδέα του «κάνουμε ματάκια» ο ένας στον άλλο.
https://www.instagram.com/p/CLG6qcwlNzj/

Σήματα σώματος

Η κίνηση του σώματος ενός αρσενικού σηματοδοτεί το ενδιαφέρον και την αρρενωπότητά του. Υπάρχουν ασυνείδητες πράξεις στις οποίες συμμετέχουν οι άνδρες όταν προσελκύονται για πρώτη φορά προς εσένα. Ένας άντρας θα τονίσει το φυσικό του μέγεθος στέκοντας όρθιος με τα χέρια του στους γοφούς του ή απλώνοντας τα πόδια του ενώ κάθεται απέναντι από τον πιθανό σύντροφό του σαν μια ανοιχτή οθόνη. Μπορεί επίσης να κινηθεί με ενθουσιασμό και να σταθεί κοντά, ίσως αγγίζοντας σε ελαφρά για να συνδεθεί και να πει χωρίς λέξεις: «Μου αρέσεις πολύ». Παραδόξως, όπως οι γυναίκες, οι άνδρες παίζουν επίσης με τα μαλλιά τους. Θα μπλέξει ανάμεσα τους τα χέρια του είτε θα τα στρώσει απαλά, ανάλογα με το στυλ που ασκεί για να τον κάνει να φαίνεται πιο ελκυστικός.

Πώς να διαβάσεις τη γυναικεία γλώσσα του σώματος: H έλξη unboxed

Λοιπόν, πώς τα single θηλυκά κινούν  τα χέρια τους και λένε: «Μου αρέσεις;»

Εκφράσεις του προσώπου

Οι βασικές περιοχές που πρέπει να προσέξεις είναι τα μάτια και τα χείλη. Ένας από τους απλούστερους τρόπους φλερτ είναι ένα χαμόγελο. Αλλά όταν γλείφει τα χείλη της απαλά ενώ σε κοιτάζει, πιθανότατα προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου. Αλλά δεν τελειώνει εκεί. Καθώς το adagio συνεχίζεται, τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής. Η έρευνα δείχνει ότι η κόρη των ματιών μιας γυναίκας όταν προσελκύεται σεξουαλικά από έναν άνδρα διαστέλλεται και ότι η κίνηση των ματιών που θα ακολουθήσει έχει ένα πολύ συγκεκριμένο ερωτικό πετάρισμα 3 δευτερολέπτων. Αυτή η κίνηση των ματιών είναι ο πυρήνας του περιβόητου eye contact, της ερωτικής συνάντησης των ματιών, της ομιλίας και των sexy σπινθήρων.
https://www.instagram.com/p/CLGTu7upP5V/

Σήματα σώματος

Η στάση του σώματος μιλά τη δική της γλώσσα αγάπης - απλά πρέπει να σταθείς στις εκπομπές της και να ξέρεις  πώς να τις  μεταφράσεις! Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο στήθος και τα χέρια της. Οι γυναίκες συχνά εφιστούν την προσοχή στο λαιμό, τους ώμους και τους καρπούς τους για να προσελκύσουν. Οι ασυνείδητες ενέργειες όπως το να σηκώνει τους ώμους, να στριφογυρίζει τα μαλλιά της, να τρίβει  το εσωτερικό των καρπών και το λαιμό της είναι όλες λεπτές προσκλήσεις για να την πλησιάσεις. Οι γυναίκες θα συμμετάσχουν σε αυτές τις δελεαστικές κινήσεις για να ενθαρρύνουν υποσυνείδητα έναν πιθανό σύντροφο. Σκεφτείτε αυτά τα σημάδια σαν ένα πράσινο φως και ανοίξτε το γκάζι!

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.