Skip to main content

SINGLES

Πόση εμπιστοσύνη μπορείς να του έχεις, σύμφωνα με το ζώδιό του

Γιατί το να ξέρεις αν μπορείς να βασιστείς πάνω του είναι σημαντικό!Οι πιο αξιόπιστοι άνθρωποι δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθούν. Αυτοί οι άνθρωποι οδηγούνται από το συναίσθημα, είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι και βασίζονται σε σχέσεις και δεσμούς. Το να έχεις ανθρώπους που να μπορείς να εμπιστευτείς τυφλά και να βασιστείς είναι πράγματι εξαιρετικά σημαντικό. Η ανάλυση τέτοιων αξιόπιστων χαρακτηριστικών με βάση τα δώδεκα ζώδια είναι ένα έργο που μόνο οι αστρολόγοι μπόρεσαν να επιτύχουν. Ως εκ τούτου, σου φέρνουμε μια λίστα με τα περισσότερο και τα λιγότερο αξιόπιστα ζώδια.

Pixel

1. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν θα ξαναγυρίσουν ποτέ στα λόγια τους. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε αυτά για να κρατήσετε τα μυστικά σας. Είναι πολύ προσανατολισμένοι προς τη δέσμευση σε καθήκοντα και ανθρώπους. Είναι ακόμη έτοιμοι να ακολουθήσουν τον πιο ακραίο δρόμο, αν έχουν δώσει το λόγο τους.

2. Καρκίνος

Είναι το πιο ευαίσθητο σημάδι σε ολόκληρη την παρτίδα του ζωδιακού κύκλου. Επιπλέον, φροντίζουν, αγαπούν και προσέχουν τους άλλους. Ως εκ τούτου, θα κάνουν οτιδήποτε για να κρατήσουν τους στενούς τους ανθρώπους ασφαλείς στη ζωή τους. Επενδύουν σε μεγάλο βαθμό στις σχέσεις τους και έτσι μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε αυτούς.

3. Ζυγός

Το ζώδιο της ζυγαριάς είναι ήρεμο, ισορροπημένο και δίκαιο. Δεν πιστεύουν σε αδικίες και είναι πολύ παθιασμένοι. Κάποιος μπορεί να θεωρήσει τους Ζυγούς ότι είναι αναποφάσιστοι μερικές φορές επειδή συνεχίζουν να αξιολογούν την καλή και κακή πλευρά των καταστάσεων, αλλά στην πραγματικότητα, εάν τους εμπιστευτείτε, θα σας προστατεύσουν στην τιμή του ζωδίου τους.

4. Σκορπιός

Αυτό το ζώδιο είναι ενδιαφέρον, παθιασμένο και πολύ έντονο. Αγαπούν με πάθος και είναι επίσης πολύ ιδιαίτεροι για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Αλλά, εάν ένας Σκορπιός σας έχει δώσει την καρδιά του, καλύτερα να τη φυλάξετε. Είναι πιστοί και αξιόπιστοι και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουν τον δεσμό και την εμπιστοσύνη μεταξύ σας.

5. Παρθένος

Οι άνθρωποι αυτού του ζώδιο είναι πολύ ευθυγραμμισμένοι, ώριμοι και κατανοούν τους ανθρώπους που αγαπούν. Παρά την τελειομανή συμπεριφορά τους, φροντίζουν να κρατούν τους άλλους ασφαλείς και χαρούμενους – και αυτό περιλαμβάνει τη διατήρηση μυστικών με εξαιρετικό τρόπο, εάν υπάρχουν.

6. Κριός

Ο Κριός μπορεί να είναι πολύ πιστός και αξιόπιστος, αλλά μόνο αν πιστεύει ότι πράττει σωστά έτσι. Οι Κριοί τείνουν να αναλύσουν πρώτα την κατάσταση και στη συνέχεια να αποφασίσουν εάν η αξιοπιστία είναι μια καλή επιλογή για αυτούς ή όχι. Αυτό το ζώδιο μπορεί να θυμίζει λίγο το ζάρι καθώς σκέφτονται πολύ.

7. Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο αξιαγάπητα και πιστά ζώδια. Όμως, μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ αναξιόπιστα, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι με το οποίο διαφωνούν έντονα. Η πεισματάρικη φύση τους μπορεί να είναι μειονέκτημα, αν αποφασίσουν ότι η κατάσταση δεν τους ευνοεί.

8. Υδροχόος

Ίσως θεωρείτε τους Υδροχόους να είναι ο φανταστικός, πιστός σας φίλος, αλλά είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Είναι πολύ προσεκτικοί για τις απόψεις τους και είναι προσεκτικοί σε μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να τους κάνουν πολύ επικριτικούς για τους άλλους. Ως εκ τούτου, οι Υδροχόοι δύσκολα θεωρούνται πιστοί ή ότι κατανοούν τους ανθρώπους.

9. Δίδυμοι

Θεωρούνται πολύ αξιόπιστοι άνθρωποι, αλλά μόνο ανάλογα με τη διάθεσή τους. Μπορούν είτε να επενδύσουν υπερβολικά σε ένα άτομο, είτε να αγνοούν εντελώς την ύπαρξή του. Οι Δίδυμοι αφήνουν τα συναισθήματά τους να μπαίνουν στον δρόμο των αποφάσεων.

10. Λέων

Μπορείτε πραγματικά να εμπιστευτείτε έναν Λέοντα για να διατηρήσετε τα μυστικά σας, αλλά προσέξτε, μπορούν να τα αφήσουν να διαρρεύσουν εάν τεθεί σε κίνδυνο η θέση τους και απειλούν τους κοντινούς και αγαπημένους τους. Επιπλέον, δεν μπορείτε να υπολογίζετε ότι θα είναι εκεί για πάντα, γιατί προτιμούν να βρίσκονται σε καταστάσεις που τους ενθουσιάζουν.

11. Τοξότης

Είναι τόσο τολμηροί και παρορμητικοί, που σχεδόν δεν έχουν χρόνο να φροντίσουν τους άλλους. Οι Τοξότες είναι παθιασμένοι με τη ζωή τους που είναι γεμάτη πάθος, ταξίδια λαγνεία και αυθορμητισμό. Έτσι, μπορεί να μην είναι μια καλή επιλογή για να βασιστείτε πάνω τους.

12 Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι πνευματικός, συμπονετικός και στοργικός. Αλλά είναι επίσης αναποφάσιστος και μπερδεμένος και σχεδόν δεν ξέρουν πώς να πάρουν θέση όταν πρόκειται για σχέσεις και αποφάσεις. Θα σε βοηθήσει αλλά μπορεί κι εύκολα να σε παρατήσει γιατί δεν θέλει να μπει σε μπελάδες. Είναι το λιγότερο αξιόπιστο ζώδιο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

10 πράγματα που λένε οι ναρκισσιστές για να σας χειραγωγήσουν και να σας ελέγξουν

Σε ποιες φράσεις να έχετε τον νου σας για να μην πέσετε στις παγίδες ενός ναρκισσιστή

SINGLES

Πώς να προσελκύεις αυτούς που θες στη ζωή σου

15 συμπεριφορές κλειδιά που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους

SINGLES

Γιατί μπορεί ένας άντρας να το βάλει στα πόδια αφού κοιμηθεί μαζί σου;

Για να μη μείνεις με την απορία υπάρχουν 8 τουλάχιστον καλοί λόγοι

Προτεινόμενα

CELEBS

Σελίν Ντιόν: «Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω! Δε θα σταματήσω»

Ανατριχιάζουν όσα αναφέρει στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

SELF-LOVE

Γιατί η ανάγνωση βιβλίων είναι η καλύτερη self-loving πράξη στην οποία μπορείς να επενδύσεις

Ξεκίνα με μια βόλτα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου

BEAUTY NEWS

Οι ολοκαίνουργιες καλοκαιρινές Limited Edition συλλογές της The Body Shop ευωδιάζουν Yuzu και Bluebell

Μπείτε σε καλοκαιρινό mood με τις ολοκαίνουργιες καλοκαιρινές Limited Edition συλλογές της The Body Shop