Skip to main content

SINGLES

Πόσο θα σε «δυσκολέψει» στη σχέση σας, ανάλογα με το ζώδιό του

Σου παρουσιάζουμε τους πιο εύκολους έως τους πιο δύσκολους συντρόφους



Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αγάπη είναι δύσκολη. Το να είσαι σε μια σχέση περιλαμβάνει πολλές θυσίες, δυσκολίες, συμβιβασμούς, προσαρμογές και επιχειρήματα. Παρ 'όλα αυτά, όπως λέγεται ευρέως, «η αγάπη υπερνικάει τα πάντα». Ανεξάρτητα από το πόση προσπάθεια πρέπει να καταβάλει κανείς σε μια σχέση, η ανταμοιβή της συντροφικότητας και του αισθήματος της αγάπης είναι ασύγκριτη.

Ωστόσο, εάν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση όπου ψάχνεις τον κατάλληλο σύντροφο ή έχεις μπερδευτεί ως προς την επιλογή σου, ζητήσαμε τη βοήθεια της αστρολογίας και σου παρουσιάζουμε πια ζώδια έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και ποια θεωρούνται πιο εύκολα για σχέση… Και ξεκινάμε από τα πιο δύσκολα για να καταλήξουμε στον πιο καλόβολο σύντροφο.

12 Παρθένος

Δεν είναι οι ευκολότεροι άνθρωποι για να αγαπήσεις ή για να σε αγαπούν. Είναι τα πιο αυτάρκη από τα ζώδια. Προσεγγίζουν επίσης τις περισσότερες σχέσεις με πολύ αναλυτικό τρόπο. Ακόμα κι αν δεν είναι ο στόχος τους ή δεν το κάνουν σκόπιμα, οι Παρθένοι κρατούν αυτόματα τα περισσότερα άτομα σε απόσταση μέχρι να είναι σίγουροι ότι μπορούν να τους εμπιστευτούν.

11 Σκορπιός

Ένας Σκορπιός μπορεί να είναι ένας απίστευτα εσωστρεφής σύντροφος, κι αυτός είναι ο λόγος που συχνά βρίσκονται μέσα και έξω από τις σχέσεις. Είναι γνωστό επίσης ότι δεν γνωρίζουν τι θέλουν.

10 Τοξότης

Κατά κάποιον τρόπο, ο Τοξότης είναι πολύ συναρπαστικός για σύντροφος και κ’αποιος με τον οποίον δεν θα βαρεθείς ποτέ. Αλλά από την άλλη πλευρά, αυτό τους καθιστά σχεδόν αδύνατο να εγκατασταθούν μόνιμα σε μια σχέση. Κυνηγούν συνεχώς το επόμενο πράγμα και την επόμενη περιπέτεια.

09 Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι από τη φύση τους κλειστοί άνθρωποι. Συνήθως δεν ανοίγουν και δεν αφήνουν τους ανθρώπους να δουν ή να μπουν μέσα τους. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να διαβάσετε έναν Υδροχόο που διατηρεί μια απόσταση μεταξύ του εαυτού του και των περισσότερων ανθρώπων.

08 Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι αντιπροσωπεύουν την πρακτικότητα, την αποδοτικότητα και τη σκληρή δουλειά. Από τη μία πλευρά, αυτό τους καθιστά απίστευτα αξιόπιστους, αλλά από την άλλη, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι προσεγγίζουν κάθε σχέση όπως μια επιχειρηματική συναλλαγή.

07 Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν τη φήμη ότι είναι αναποφάσιστοι και συναισθηματικοί. Σε κάποιον βαθμό, αυτό μπορεί να κάνει την επικοινωνία μαζί τους κουραστική. Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι αγαπούν με όλη τους την καρδιά και βάζουν όλη τους την πίστη σε αυτό που νιώθουν.

06 Λέων

Οι Λέοντες είναι απίστευτα ανεξάρτητοι, σταθεροί και σίγουροι για τον εαυτό τους. Επομένως, είναι σημαντικό για όποιον είναι με έναν Λέοντα να αναγνωρίσει ότι δεν θα τον χρειαστούν ποτέ. Αλλά είναι τόσο μαγικό ζώδιο, είναι αδύνατο να μην σε προσελκύσουν!

05 Κριός

Ο Κριός καθιστά τον σύντροφό του το κέντρο του κόσμου του. Δίνουν προτεραιότητα στις σχέσεις τους και κάνουν ό,τι μπορούν για να είναι τα πάντα.

04 Ταύρος

Δεν υπάρχει κανένα ζώδιο πιο πιστό από τον Ταύρο. Όταν ένας Ταύρος αγαπά κάποιον, είναι εντελώς δοσμένος σε αυτή τη σχέση. Είναι απόλυτα αφοσιωμένοι και αφιερωμένοι στο άτομο που αγαπούν. Δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία του άλλου και όλα είναι φανερά και ξεκάθαρα.

03 Ζυγός

Ο Ζυγός τους θέλει όλους και τα πάει καλά με όλους, ειδικά τα άτομα με τα οποία είναι ερωτευμένος, θέλει να είναι ικανοποιημένα και χαρούμενα. Θα έκαναν οτιδήποτε και τα πάντα για να βεβαιωθούν ότι ο σύντροφός τους είναι σε καλά χέρια και ευτυχισμένος.

02 Ιχθύς

Αισθάνονται βαθιά και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκφράσουν αυτό που θέλουν και χρειάζονται από τους ανθρώπους που αγαπούν. Οι Ιχθύς δεν αφήνουν τίποτα που να μην το εκφράσουν. Θα περπατούσαν μέσα από τη φωτιά για το άτομο που αγαπούν.

01 Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι από τη φύση τους περιποιητικοί, προστατευτικοί, με έξτρα δόση φροντίδας και απ’ όλα τα ζώδια είναι αυτοί που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να σε αγαπήσουν άνευ όρων. Εν ολίγοις, ένας Καρκίνος αποτελεί τέλειο παράδειγμα του πώς θα πρέπει να είναι η αγάπη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα