Skip to main content

SINGLES

Pink Moon: Τι φέρνει η πανσέληνος του Απριλίου σε κάθε ζώδιο

Το πρώτο supermoon του 2021 γίνεται υπό τη μυστηριώδη λάμψη του Σκορπιού



 

Η πανσέληνος του Απριλίου (στη χώρα μας πραγματοποιείται στις 27 - περίπου στις 06:47:00πμ) είναι επίσης γνωστή ως η ετήσια Ροζ Σελήνη - και αυτή λαμβάνει χώρα στη σφαίρα του Σκορπιού. Τα γεμάτα φεγγάρια στην αστρολογία τείνουν να φωτίζουν καταστάσεις για εμάς, αλλά ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που εκτιμά την προστασία της ιδιωτικής ζωής - οπότε αυτήν τη στιγμή, ενδέχεται να μην έχουμε την τάση να μοιραζόμαστε τα συναισθηματικά μας κλιμάκια και τις ειλικρινείς μας συνειδητοποιήσεις με τον έξω κόσμο. Και αυτό είναι εντάξει! Κάντε ό, τι είναι απαραίτητο για να προστατεύσετε την ενέργειά σας.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ισχυρή ζωδιακή ενέργεια του Σκορπιού προς όφελός σας.

Είστε έτοιμοι για αυτή τη συναισθηματική υπερβολή; Εδώ είναι η πληροφόρηση για το πώς η πανσέληνος του Απριλίου 2021 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο.

Κριός

Αυτή η πανσέληνος σας χτυπάει ακριβώς στις αισθήσεις, Κριοί, οπότε είναι εντάξει να αφιερώσετε λίγο χρόνο από τις κοσμικές σας ευθύνες για να τιμήσετε την αλήθεια σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκάψετε βαθιά και να αναγνωρίσετε μερικές από τις πνευματικές αποσκευές που σας ζυγίζουν - είτε πρόκειται για τη μορφή χρεών, απρόσεκτων υποσχέσεων ή δυναμικών τοξικών σχέσεων. Απελευθερώστε ό, τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον.

Ταύρος

Συνειδητοποιείτε πολλά για τις σχέσεις σας τώρα, Ταύροι, οπότε χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να αποκτήσετε πραγματική σχέση με τη δυναμική σχέση που μοιράζεστε με τους άλλους. Οι επιφανειακοί δεσμοί δεν θα ικανοποιήσουν την ανάγκη σας για σύνδεση τώρα, οπότε μην φοβάστε να είστε ειλικρινείς για τα συναισθήματά σας και να πείτε την αλήθεια σας. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας θα είναι καλύτερες έτσι.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να καθαρίσετε βαθιά το σπίτι, το πρόγραμμα και την καθημερινή σας ρουτίνα, Δίδυμοι. Αν η ακαταστασία έχει συσσωρευτεί στη ζωή σας - είτε με τη μορφή σωρών άπλυτων ρούχων ή ακατάστατων χαμένων προθεσμιών - τώρα είναι η ευκαιρία σας να διαγράψετε τους περισπασμούς και να καθορίσετε μια γωνία παραγωγικότητας. Χρησιμοποιήστε την πανσέληνο για να ενεργοποιήσετε την ηθική της εργασίας σας και να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αξιοποιήσει τις δεξιότητές σας.

Καρκίνος

Η ομορφιά ανθίζει στη ζωή σας τώρα, Καρκίνοι, όπως και η αίσθηση του πάθους σας - διατηρήστε ανοιχτό μυαλό όταν πρόκειται για ρομαντικές δυνατότητες ή άλλα θέματα της καρδιάς. Ένα φλερτ θα μπορούσε απροσδόκητα να μετατραπεί σε κάτι βαθύτερο τώρα ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι σας εντυπωσιάζει με ξαφνική έμπνευση που σας βοηθά να ξεπεράσετε ένα δημιουργικό μπλοκ Είτε έτσι είτε αλλιώς, πείτε ναι στην περιπέτεια.

Λέων

Αυτή η πανσέληνος μπορεί να αισθάνεται ιδιαίτερα συναισθηματική για εσάς, Λέοντες, και αυτό συμβαίνει επειδή χτυπά ένα από τα πιο ευαίσθητα σπίτια του χάρτη γέννησής σας. Κοσκινίζετε το παρελθόν σας για να σας βοηθήσετε να προετοιμαστείτε καλύτερα για το μέλλον τώρα - κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι θα έρθετε σε επαφή με οικογενειακές διαμάχες, παρελθόντες καρδιακούς παλμούς ή δράματα στην ιδιωτική σας ζωή. Μην αποφεύγετε τις αλήθειες στην καρδιά σας.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να πείτε την αλήθεια σας, Παρθένοι, ανεξάρτητα από το πόσο ευάλωτη ή έντονη μπορεί να την νιώθετε. Αυτή η πανσέληνος σας ζητά να εκφράσετε τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματά σας, οπότε είναι καλή στιγμή να δημοσιεύσετε τα συναισθήματά σας ή να κάνετε ειλικρινείς συνομιλίες με φίλους. Δεν χρειάζεται να κρατάτε τα πάντα κλεισμένα μέσα σας - βρείτε μια υγιή απελευθέρωση, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να θεραπεύεστε.

Ζυγός

Αυτή η πανσέληνος φέρνει βαθιά συναισθήματα στην επιφάνεια - αλλά στην περίπτωσή σας, Ζυγοί, σας βοηθά επίσης να εστιάσετε στον υλικό κόσμο γύρω σας. Ίσως να καταλήξετε σε κάποια συνειδητοποίηση σχετικά με τα χρήματα ή τα οικονομικά τώρα, επομένως είναι καλή στιγμή να αναλάβετε τον προϋπολογισμό σας ή να ζητήσετε την αύξηση που περιμένατε. Ποτέ μην υποτιμάτε την αξία σας όταν περιμένετε να σας ανταμείψουν.

Σκορπιός

Καλώς ήρθατε στην ολοήμερη πανσέληνο που επικεντρώνεται στον Σκορπιοί! Αυτή είναι μια στιγμή μετασχηματισμού για εσάς, αγκαλιάστε λοιπόν κάθε αλήθεια που φτάνει στην επιφάνεια της καρδιάς σας, ανεξάρτητα από το πόσο έντονη. Αισθάνεστε ωμή, ευάλωτη και συναισθηματικά φορτισμένη - αλλά επίσης βρίσκετε μια νέα αίσθηση δύναμης και προσωπικής δύναμης, έχοντας την αυθεντικότητά σας με ριζοσπαστικό τρόπο.

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος μπορεί να αισθάνεται συναισθηματικά και σωματικά εξαντλητική για εσάς, Τοξότες - αλλά αντί να φορτώνεστε με καφεΐνη, πάρτε το ως σημάδι για να περάσετε λίγο χρόνο μόνος σας με τις σκέψεις σας. Το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας πει κάτι, αλλά θα λάβετε το μήνυμα μόνο εάν ησυχάσετε. Δώστε προσοχή στα όνειρα και τις διαισθήσεις σας και μην αγνοήσετε τα συναισθήματά σας.

Αιγόκερως

Ποιες είναι οι ελπίδες και τα όνειρά σας για το συλλογικό μέλλον, Αιγόκεροι; Τώρα είναι η ώρα να εστιάσετε στα οράματα που έχετε - όχι μόνο για τον εαυτό σας, αλλά και για στον κόσμο. Αυτή η πανσέληνος υπογραμμίζει επίσης την ανάγκη σας για κοινότητα και σύνδεση, οι οποίες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να σας ωθήσουν έξω από το κουτί σας και να βρείτε απροσδόκητα νέες ιδέες. Αγκαλιάστε την ιδεαλιστική και αντισυμβατική πλευρά σας.

Υδροχόος

Η επαγγελματική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της πανσελήνου, του Υδροχόου και μπορεί να φτάσετε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής στην καριέρα σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε μια εξαντλητική συναυλία για να δημιουργήσετε χώρο για νέες προσπάθειες ή να ολοκληρώσετε ένα επαγγελματικό έργο. Αυτό μπορεί επίσης να σας δώσει απροσδόκητη προσοχή από τους ανώτερους, οπότε να είστε έτοιμοι να κλέψετε τα φώτα της δημοσιότητας και να δείξετε τα ταλέντα σας σε μια δεκάρα.

Ιχθύς

Βρίσκεστε σε ένα βαθύ, ουσιαστικό ταξίδι αυτοανακάλυψης, Ιχθύς, και αυτή η πανσέληνος θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την πνευματική σας ανάπτυξη. Τώρα είναι η στιγμή να σκεφτείτε τολμηρά, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να επιτρέψετε στις νέες σας γνώσεις να διαμορφώσουν την παγκόσμια προβολή σας. Να είστε σίγουροι για τους τρόπους με τους οποίους έχετε εξελιχθεί - είστε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κοσμικό ον, επομένως δεν υπάρχει λόγος να βάλετε μικρούς στόχους.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

SINGLES

Mπορείς άραγε να καταλάβεις από τη γλώσσα του σώματός του αν ενδιαφέρεται για σένα;

Oι κινήσεις του σώματός του που προδίδουν τις σκέψεις και τις προθέσεις του!

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο