Skip to main content

SINGLES

Strawberry moon – η πανσέληνος του Ιουνίου φέρνει τύχη

Δες τι κουβαλάει για κάθε ζώδιο ξεχωριστά



 

Αυτή η πανσέληνος, γνωστή και ως η ετήσια Σελήνη Φράουλας, κορυφώνεται στον ουρανό στις 24 Ιουνίου και η αστρολογική της ενέργεια θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στην απόλαυση των καρπών της εργασίας μας. Είναι η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού, αλλά το τελευταίο supermoon του έτους.

Το σεληνιακό υψηλό σημείο του Ιουνίου αυξάνεται στο γήινο και ανόητο σημάδι του Αιγόκερω, το οποίο μας προσφέρει την ευκαιρία να φέρουμε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σε μια εορταστική κορύφωση και να αφήσουμε συναισθηματικούς αποκλεισμούς όταν πρόκειται να εκδηλώσετε την καριέρα των ονείρων σας. Όμως όλη η δουλειά και το παιχνίδι δεν ακούγεται σαν μια υπέροχη συνταγή για καλοκαιρινή διασκέδαση - έτσι μπορούμε επίσης να θεωρήσουμε αυτή την πανσέληνο ως καταλύτη για την απελευθέρωση του άγχους γύρω από την εργασία, και αγκαλιάζοντας την πιο οικιακή και συναισθηματικά προσαρμοσμένη ενέργεια της σεζόν του Καρκίνου.

Η ατμόσφαιρα του supermoon του Ιουνίου μοιάζει ιδιαίτερα πλούσια και άφθονη, καθώς φτάνει στην κορυφή πολλών κοσμικών ρυθμίσεων - το πιο αξιοσημείωτο είναι το θερινό ηλιοστάσιο και η έναρξη της σεζόν του καρκίνου που συνέβη ταυτόχρονα στις 20 Ιουνίου και το τέλος της ανάδρομου Ερμή στις 22 Ιουνίου Επιπλέον, τόσο ο ήλιος όσο και η σελήνη θα σχηματίσουν αρμονικές πτυχές με τον εκτεταμένο πλανήτη Δία, φέρνοντας καλή τύχη και αισιοδοξία στις προθέσεις μας για την πανσέληνο.

Αυτή η φρέσκια και κινούμενη ενέργεια του τελευταίου supermoon του έτους εμπνέει όλα τα ζώδια να απολαύσουν τις ώριμες και ζουμερές ευκαιρίες που προσφέρει το καλοκαίρι - οπότε δεν θα θέλαμε να κοιμηθούμε με τη δύναμη αυτής της σεληνιακής μαγείας. Εδώ είναι η ουσία για το πώς η πανσέληνος του Ιουνίου 2021 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο.

https://www.instagram.com/p/CQdXgASFBBE/

Κριός

Προετοιμαστείτε να νιώσετε έντονα την κλιματική ενέργεια αυτής της πανσέληνου όταν πρόκειται για την καριέρα και τη δημόσια ζωή σας, Κριοί. Είτε αυτό σημαίνει να κάνετε μια μελετημένη κίνηση δύναμης στη δουλειά ή να εγκαταλείψετε το επαγγελματικό άγχος για να είστε πιο παρόντες στην ιδιωτική σας ζωή, τώρα είναι μια ευκαιρία για εσάς να απελευθερώσετε λίγη ενέργεια σε αυτόν τον τομέα προς το καλύτερο.

 

Ταύρος

Η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού είναι εδώ, Ταύροι, και σας προσκαλεί να βγείτε από τα όρια της ζώνης άνεσής σας. Εάν υπάρχει ένα νέο ταξίδι που καλεί το όνομά σας ή μια ιδέα που σας προκαλεί με έναν συναρπαστικό τρόπο, σταματήστε να είστε εγκρατείς. Αντ' αυτού, αγκαλιάστε αυτές τις φιλοσοφικές περιπέτειες με όλη σας την καρδιά και να είστε πρόθυμοι να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.

 

Δίδυμοι

Αυτή η πανσέληνος σας ζητάει καθαρισμό σε επίπεδο ψυχής για εσάς, Δίδυμοι. Ήρθε η ώρα να καλύψετε όλες τις υποσχέσεις που έχετε κάνει και τα χρέη που έχετε ακόμη αποπληρώσει - κυριολεκτικά και μεταφορικά. Καταγράψτε το συναισθηματικό σας απόθεμα και αφήστε όλες τις μη εκφρασμένες αποσκευές που σας βαραίνουν στις σχέσεις. Αξίζετε να απαλλαγείτε από αυτά τα βάρη.

https://www.instagram.com/p/CQb2B02H0hJ/

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να ελέγξετε τις σχέσεις σας, Καρκίνοι. Μετά το χάος της σεζόν έκλειψης και την οπισθοδρόμηση του Ερμή, αυτή η πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε πραγματική σχέση με τις προσωπικές σας συνεργασίες με άλλους και, τέλος, να αφήσετε μερικές από τις δυσαρέσκειες ή τα δράματα που σας έχουν κρατήσει πίσω από ένα βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης.

 

Λέων

Ρίξτε μια σοβαρή ματιά στο πρόγραμμά σας τώρα, Λέοντες. Είναι γεμάτο με ραντεβού που σας κάνουν να αισθάνεστε παθιασμένοι και παραγωγικοί, ή απλά απασχολημένοι και κολλημένοι; Αυτή η πανσέληνος σας ζητά να εκκαθαρίσετε το ημερολόγιό σας από οτιδήποτε σας αποσπά την προσοχή από τους υψηλότερους στόχους σας και να σταματήσετε να σπαταλάτε τον χρόνο σας σε άτομα που φορτώνουν ψυχές, θέσεις εργασίας ή περιττές ευθύνες.

 

Παρθένος

Ετοιμαστείτε για μια εισροή φλερτ και έμπνευσης, Παρθένοι! Αυτή η πανσέληνος ενισχύει τη ζωή σας με πολλή αγάπη και ζωντάνια - η οποία μοιάζει με μια επιπλέουσα ανάσα φρέσκου αέρα, ειδικά δεδομένου ότι ο κυβερνήτης πλανήτης Ερμής έχει υποχωρήσει τις τελευταίες εβδομάδες. Τονίστε τη ρομαντική πλευρά σας και προγραμματίστε μερικές συναντήσεις, ώστε να μπορείτε να αναδείξετε τη λάμψη σας

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η πανσέληνος σας ζητά να επιβραδύνετε τις εργασιακές σας ευθύνες και να είστε πιο παρόντες με την καρδιά σας, Ζυγοί. Το να μείνετε σπίτι για να συνδεθείτε με την οικογένεια, να απολαύσετε κάποια φροντίδα αυτοεξυπηρέτησης ή απλώς να περιορίσετε τα συναισθήματά σας μέσω ενός σόλο τελετουργικού πανσελήνου θα σας βοηθήσει να αφήσετε τους εξωτερικούς παράγοντες στρες και να επανασυνδεθείτε με τα σημαντικά πράγματα που σας κρατούν γειωμένους.

 

Σκορπιός

Αφαιρέστε αυτό το κεντρί, Σκορπιοί, επειδή αυτή η πανσέληνος ενεργοποιεί ένα από τα πιο κοινωνικά εστιασμένα μέρη του γραφήματος σας - που σημαίνει ότι είναι μια υπέροχη στιγμή για να συνδεθείτε με φίλους, γείτονες και συναδέλφους. Βγάλτε τον εαυτό σας εκεί έξω και απολαύστε συναντήσεις που όχι μόνο θα τονώσουν το μυαλό σας, αλλά θα σας επιτρέψουν να δικτυωθείτε προς νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

 

Τοξότης

Η πρόσφατη έκλειψη στο πρόγραμμά σας συγκλόνισε τον κόσμο σας όσον αφορά τις σχέσεις, Τοξότες - αλλά αυτή η πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να επαναφέρετε τις προσωπικές σας υποθέσεις. Αφήστε τα διαπροσωπικά δράματα και εστιάστε στα απτά πράγματα που βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας, όπως τα οικονομικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάποιες σταθερές επενδύσεις ή προγράμματα αποταμίευσης.

https://www.instagram.com/p/CQdYQXHnMdk/

Αιγόκερως

Χαρούμενη πανσέληνος στο ζώδιό σας, Αιγόκεροι! Μπορεί να μην είναι ο μήνας των γενεθλίων σας, αλλά αυτό το φεγγάρι σας ζητά να εστιάσετε περισσότερη ενέργεια στη χαρά της ζωής. Πρόσφατα έχετε βιώσει μεγάλη ανάπτυξη και εξέλιξη και είναι καιρός να αξιοποιήσετε την αυθεντική σας δύναμη και να αναδείξετε τη μοναδικότητά σας στον κόσμο. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να είστε πραγματικά περήφανοι για το ποιοι έχετε γίνει.

 

Υδροχόος

Καθώς είστε το ζώδιο που διέπει τη φιλία, συνήθως εστιάζετε στον συλλογικό ρόλο σας Υδροχόοι - αλλά αυτή η πανσέληνος σας ζητά να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια για να είστε μόνοι. Συνδεθείτε με την πνευματική πλευρά σας και κάντε ένα συνειδητό διάλειμμα από τα κοσμικά σας άγχη και τις ευθύνες. Λίγη σεληνιακή ξεκούραση και χαλάρωση θα σας αφήσει να νιώσετε αναζωογονημένοι.

 

Ιχθύς

Τα ψάρια κολυμπούν σε ομάδες και ως ζώδιο του νερού Ιχθύς, δεν είστε διαφορετικοί - οπότε αυτή η πανσέληνος αναμένεται να φέρει την κοινωνική σας ζωή σε μια συναρπαστική τροχιά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε πιο τολμηρά και να συνδεθείτε με άτομα εκτός του συνηθισμένου κύκλου σας που μπορούν να σας προσφέρουν νέες προοπτικές για τα πράγματα. Προγραμματίστε μια εκδρομή με φίλους ή κάντε κάποιο εθελοντισμό στην κοινότητά σας.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.