Skip to main content

SINGLES

Πώς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τη δύναμη της Νέας Σελήνης στις 7 Σεπτεμβρίου

Πολύτιμα μαθήματα και συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου



Καθαρό, πράσινο και γαλήνιο; Αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά καθώς η νέα σελήνη της Παρθένου του 2021 (η μόνη φέτος) Νέα Σελήνη,  (7 Σεπτεμβρίου περίπου στις 4:02πμ) στρέφει την προσοχή μας σε γόνιμα συστήματα.

Καθώς το σύμβολο εκπροσωπείται από την Παρθένα που φέρει ένα φλοιό σιταριού, η Παρθένος είναι ο καθαρός και πράσινος αντίχειρας του ζωδιακού κύκλου. Σκεφτείτε προσεκτικά τι σπόρους θέλετε να φυτέψετε κατά τη διάρκεια αυτής της γήινης σεληνιακής ανύψωσης.

Ο εργατικός Παρθένος βραβεύει την αποτελεσματικότητα - αλλά όχι χωρίς μια δόση γήινου αισθησιασμού. Δημιουργήστε κάποιες νέες ρουτίνες, και μετατρέψτε άλλες σε σημαντικές τελετουργίες. Τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά τώρα! Ακολουθούν επτά τρόποι για να αξιοποιήσετε το ισχυρό σεληνιακό δυναμικό της νέας σελήνης της Παρθένου του 2021:

 https://www.instagram.com/p/CFNRtv0JNok/

Go green

Η Παρθένος είναι ο βιώσιμος «καθαριστής» του ζωδιακού κύκλου, a la Marie Kondo, που πάντα προσπαθεί να τακτοποιήσει τα πράγματα - αλλά μόνο με τον πιο καθαρό, μη τοξικό τρόπο. Δεδομένου ότι πολλοί από εμάς θα περάσουμε περισσότερο χρόνο σε εσωτερικούς χώρους τώρα στη δουλειά και στο σχολείο, κάντε ό, τι μπορείτε για να αναπνέετε ευκολότερα.

Εάν ζείτε σε μια πολυσύχναστη, αστική περιοχή, μπορεί να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα φίλτρο αέρα για να αφαιρέσετε τα αλλεργιογόνα όπως η σκόνη, η γύρη και η τριχόπτωση των ζώων. Ή, φανταστείτε τον χώρο σας γεμάτο με φυτά εσωτερικού χώρου, τους απόλυτους καθαριστές αέρα!

habits-b

Γίνετε η αλλαγή

Σε αυτούς τους καιρούς συνεχιζόμενων αναταραχών, καταστροφών που σχετίζονται με τον καιρό και κοινωνικές συγκρούσεις, είναι δελεαστικό να αποσυρθείς στη μοναξιά. Αλλά αυτό δεν είναι αυτό που θέλει ο καλοπροαίρετος Παρθένος (ή, εν προκειμένω, αυτό που χρειάζεται η ανθρωπότητα). Ως πεμπτουσία Παρθένος, η Μητέρα Τερέζα είπε: «Βρήκα το παράδοξο, ότι αν αγαπάς μέχρι να πονέσεις, δεν μπορεί να υπάρξει πια κακό, μόνο περισσότερη αγάπη». Αυτές οι λέξεις δεν είχαν ποτέ μεγαλύτερη σημασία.

Δεν υπάρχει έλλειψη μεγάλων αιτιών για να συμβάλλετε - είτε με τον χρόνο, με τα χρήματα ή και με τα δύο. Μελέτες δείχνουν ότι η συμβολή στην κοινότητά σας σας κάνει πιο υγιείς και λιγότερο αγχωμένους - τι περιμένετε λοιπόν;

https://www.instagram.com/p/CTdBr0jBu2Q/

Πάρτε την καθημερινή σας δόση αυτο-φροντίδας

Η Παρθένος είναι το σημάδι της ιερής αυτο-φροντίδας και αυτός ο σεληνιακός ανελκυστήρας μπορεί να ανεβάσει το πρόγραμμα διατροφής και φυσικής κατάστασης. Αν ο φλύαρος Ερμής, ο κυβερνήτης της Παρθένου, παραπονιέται πως δεν μπορεί να το κάνει μόνος του, στρατολογήστε φίλους. Παρακινήστε ο ένας τον άλλον βρίσκοντας έναν φίλο για μπορείτε να κάνετε πρόγραμμα προπονήσεων μαζί, να κάνετε εβδομαδιαία check-in ή να μοιράζεστε αποτελέσματα στην ίδια εφαρμογή. Συναντηθείτε για βόλτες με ποδήλατο το Σαββατοκύριακο ή ακολουθήστε μονοπάτια πεζοπορίας. Δεδομένου ότι ο μεθοδικός Παρθένος λατρεύει τα βήματα εκμάθησης, δοκιμάστε νέες χορογραφίες ή κάντε ένα μάθημα χορού.

Η Παρθένος είναι το ζώδιο που κυβερνά τα κατοικίδια ζώα και η δέσμευσή σας θα μπορούσε να είναι να πάρετε το σκυλί σας (ή ένα δανεικό κουτάβι) για μια μεγάλη, προσεκτική καθημερινή βόλτα. Εάν διατηρείτε γρήγορο ρυθμό, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τον καρδιακό σας ρυθμό και να αξιοποιήσετε μερικά από τα οφέλη του να περνάτε χρόνο με κατοικίδια ζώα, όπως η μείωση του άγχους.

 agxos-e

Μάθετε να λαμβάνετε

Ναι, ο αλτρουιστής Παρθένος έχει να κάνει με την ανιδιοτελή εξυπηρέτηση και ακόμη και τη θυσία - αλλά αυτό το πνεύμα δεν ρέει μόνο προς μια κατεύθυνση. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο του 2021 μας υπενθυμίζει να είμαστε δεκτικοί στην καλοσύνη και τη γενναιοδωρία των άλλων. Κάτω από αυτή τη νέα σελήνη στην ταπεινή, σεμνή Παρθένο, να είστε πρόθυμοι να παραδεχτείτε ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα χέρι βοηθείας.

Ξέρετε πόσο καλά είναι να βρίσκεστε εκεί για τους άλλους, οπότε σταματήστε να ανησυχείτε για το αν είστε «βάρος» και δώστε την ευκαιρία στους φίλους και την οικογένειά σας να είναι εκεί για εσάς. Η ομαδική εργασία μπορεί απλώς να διευκολύνει τη ζωή για όλους σας!

7memory4 

Αδειάστε το φλιτζάνι σας

Υπάρχει επίσης ακαταστασία στο κεφάλι σας; Οι Βουδιστές του Ζεν αφηγούνται την ιστορία του Ναν-ιν, ενός Ιάπωνα δασκάλου που έριξε τσάι στο φλιτζάνι του επισκέπτη καθηγητή μέχρι να γεμίσει-και μετά συνέχισε να χύνει. Όταν ο καθηγητής διαμαρτυρήθηκε ότι το κύπελλο του ξεχείλισε, ο Ναν-ιν του είπε ότι, όπως και το κύπελλο, το κεφάλι του μελετητή ήταν γεμάτο απόψεις που καθιστούσαν αδύνατο να του διδάξουν το Ζεν. Αρχικά, έπρεπε να αδειάσει το φλιτζάνι του.

Το νόημα αυτής της ιστορίας; Ένα ακατάστατο μυαλό δεν αφήνει περιθώρια για ειρήνη και φώτιση. Τι θα λέγατε για ένα καθαρό σκούπισμα στο όνομα της ηρεμίας; Αυτή η νέα σελήνη είναι η ιδανική στιγμή για να δεσμευτείτε σε μια καθημερινή πρακτική διαλογισμού.

 7memory

Δύναμη κι ισορροπία εκ των έσω

Η Παρθένος κυβερνά το λεπτό έντερο και το πεπτικό σύστημα, οπότε τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να εφαρμόσετε μερικές πρακτικές για την υγεία του εντέρου στη ζωή σας. Πίνετε άφθονο νερό, περιορίστε τη ραφιναρισμένη ζάχαρη και ίσως γλιστρήστε σε μια τροφή πλούσια σε προβιοτικά ή δύο.

https://www.instagram.com/p/CTd_P4lsP3P/

Εξασκηθείτε στην αντι-τελειομανία

Η Παρθένος είναι το αθώο νεογέννητο, το αγνό και παρθένο ον που δεν έχει αίσθηση ανεπάρκειας. Αλίμονο, αυτή η αίσθηση της ολότητας φαίνεται να είναι η πιο δύσκολη κατάσταση για τους ανθρώπους για να κολλήσουν. Ενώ Αυτό το νέο φεγγάρι μπορεί να μας βοηθήσει να καθαρίσουμε με υγιείς τρόπους - μέσω της διατροφής μας, των προθέσεών μας και των λέξεων που επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε - μπορεί να είναι μια ολισθηρή κλίση προς την τελειομανία.

Η απλή πράξη της δημιουργίας μιας λίστας ευγνωμοσύνης είναι μια καλή αρχή για να ξεπεράσετε τον εσωτερικό σας επικριτικό εαυτό και οι επιβεβαιώσεις αποδίδουν επίσης πολύ περισσότερο. Είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε και κάνετε ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε