Γιατί το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή να δώσεις τέλος σε μια σχέση

Το σκέφτεσαι καιρό, τώρα ήρθε η ώρα να το κάνεις

Ναταλία Πετρίτη

Το τέλος μιας σχέσης δεν είναι ποτέ εύκολο, υπάρχει όμως μια εποχή του χρόνου που βοηθά αισθητά στο να περάσεις στο νέο στάδιο της ζωής σου ως single όσο πιο ανώδυνα γίνεται, και αυτή δεν είναι άλλη από το φθινόπωρο. Αν λοιπόν κι εσύ είσαι στα πρόθυρα να του δώσεις τέλος στη σχέση σου αλλά δυσκολευόσουν όλον αυτό τον καιρό, τότε συνέχισε να διαβάζεις τους λόγους για τους οποίους το φθινόπωρο θα σε βοηθήσει να πάρεις την απόφαση μια και καλή.

Οι πιθανότητες να επουλωθούν τα τραύματα ενός χωρισμού είναι μεγαλύτερες

Το φθινόπωρο δεν είναι παγωμένο και καταθλιπτικό όσο ο χειμώνας που παραμονεύει, αλλά σου δίνει τη δυνατότητα να παρατείνεις όσο το δυνατόν περισσότερο τις εξόδους και την κοινωνικοποίηση του καλοκαιριού, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και διασκεδάζοντας με την ψυχή σου. Εκμεταλλεύσου το για να ξεδώσεις, ενώ ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί ο επόμενος σύντροφός σου να κάθεται δίπλα σου στο καφέ της γειτονιάς απολαμβάνοντας το πρώτο τσάι της σεζόν.

Το φθινόπωρο είναι γενικά η καλύτερη περίοδος για αλλαγές στη ζωή μας

Το φθινόπωρο σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν και πολλοί το περιμένουν περισσότερο και από την Πρωτοχρονιά ώστε να βάλουν μπροστά νέα σχέδια στη ζωή τους. Ένα από αυτά μπορεί να είναι το να πάει η σχέση στην οποία βρίσκεσαι ένα στάδιο παρακάτω, είτε αυτό είναι ένας γάμος, μια συγκατοίκηση, ακόμη και ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ή το να δοθεί τέλος σε αυτήν, μιας που δεν καλύπτει τις ανάγκες και τα θέλω σου. Άλλωστε, στις διακοπές του καλοκαιριού είχες άπλετο χρόνο να σκεφτείς σοβαρά για την ερωτική σου ζωή και για το τι σε καλύπτει σε αυτή τη φάση της ζωής σου, οπότε η απόφαση του να τερματίσεις μια σχέση θα έρθει αν μη τι άλλο μετά από ώριμη και άπλετη σκέψη, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα το μετανιώσεις.

Πάντα είναι μια καλή περίοδος για να τελειώσεις μια σχέση που δεν λειτουργεί για σένα

Ό,τι εποχή κι αν έχουμε όμως, μην ξεχνάς το πιο βασικό: εαν εσύ δεν νιώθεις ευτυχισμένη μέσα σε αυτήν, αν καταπιέζεσαι με οποιονδήποτε τρόπο και αν πιστεύεις ότι σου αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που σου παρέχει ο εκάστοτε σύντροφός σου, τότε μη διστάσεις και πήγαινε παρακάτω. Και όλα θα πάρουν σιγά σιγά το δρόμο τους.

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares