Skip to main content

SINGLES

5 λόγοι που είσαι (ακόμα) το κοριτσάκι του μπαμπά

Dear dad...



Όσο και να μεγαλώνουμε, ο μπαμπάς μας παραμένει ο άντρας της ζωής μας. Το πρότυπο και η αδυναμία μας. Αυτά είναι μερικά σημάδια που λένε ότι παραμένεις το κορίτσι του μπαμπά ακόμα κι αν έχεις μεγαλώσει αρκετά.

1. Μιλάτε στο τηλέφωνο κάθε μέρα. Μπορεί να τρέχεις με τα παιδιά, τις υποχρεώσεις, τη δουλειά, τα deadlines, πάντα, όμως, θα βρεις λίγο χρόνο να πάρεις τον μπαμπά σου ένα τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2. Όταν γυρνάς σπίτι, τρέχεις στην αγκαλιά του. Ζεις ακόμα στο πατρικό σου και με το που μπαίνεις σπίτι, όσο κουρασμένη κι αν είσαι, ξέρεις ότι θα σε περιμένει μία τεράστια αγκαλιά για χουχούλιασμα στον καναπέ.

3. Όταν έχεις πρόβλημα, είναι ο μόνος που έχεις ανάγκη. Κάθε φορά που έρχονται τα δύσκολα, ο μπαμπάς σου είναι ο μόνος άνθρωπος που θα σκεφτείς να απευθυνθείς. Είναι πάντα εκεί, δε θα σε κρίνει και με έναν μαγικό τρόπο ξέρει πάντα πώς να σε ξελασπώνει.

4. «Μπαμπάκα μου εσύ!». Μπορεί όταν μιλάς με τη μητέρα σου να λες «Μανούλα», «Μαμά», «Μάνα» ή ακόμα και «Ρε μάνα», αλλά πάντα όταν θες να πεις κάτι στον μπαμπά σου η φράση είναι πάντα η ίδια: «Μπαμπάκα μου».

5. Είναι ο καλύτερος. Έχεις σπάσει τα νεύρα του συντρόφου σου να λες κάθε φορά «εμένα ο μπαμπάς μου αυτό» κι «εμένα ο μπαμπάς μου το άλλο». Ο μπαμπάς σου έχει ανεβάσει τόσο πολύ τον πήχη του τι πρέπει να εστί άντρας, που όποιος σου κλέψει την καρδιά ξέρει ότι έχει έναν μεγάλο αντίπαλο να "νικήσει". 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.