Skip to main content

SINGLES

Τώρα είναι η ώρα να προχωρήσεις επιτέλους ξανά μπροστά

Πώς θα σε επηρεάσει η ορθή πορεία του Κρόνου ανάλογα με το ζώδιό σου



Πού πάει το μυαλό σας όταν ακούτε τη λέξη «ανάδρομος»; Αν σας κάνει να θέλετε να το βάλετε στα πόδια, δεν είστε μόνοι. Οι ανάδρομες πορείες του Κρόνου συμβαίνουν περίπου μία φορά κάθε χρόνο, αλλά αυτό τείνει να κάνει τα αποτελέσματα πολύ πιο έντονα, οπότε μοιάζει σαν μια συντριπτική κατάσταση. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της πειθαρχίας, των περιορισμών και των ορίων και ήταν ανάδρομος από τις 23 Μαΐου, καθιστώντας πολύ πιο δύσκολη την εφαρμογή της δομής στη ζωή σας. Ωστόσο, ο Κρόνος γύρισε σε ορθή πορεία στις 10 Οκτωβρίου, ώστε να μπορείτε να αφήσετε έναν αναστεναγμό ανακούφισης γιατί το τέλος του ανάδρομου 2021 του Κρόνου θα επηρεάσει σημαντικά κάθε ζώδιο.

Όταν οι πλανήτες ταξιδεύουν με την κανονική τους ταχύτητα, τα πράγματα που σχετίζονται με αυτόν τον πλανήτη τείνουν να ακολουθούν μια αρκετά γραμμική, προοδευτική πορεία. Τώρα είναι η ώρα να προχωρήσουμε επιτέλους.

Δείτε πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο από τον άμεσο σταθμό του Κρόνου: 

ΚΡΙΟΣ: Οι περιορισμοί της φιλίας σας θα αρθούν

Από τότε που ξεκίνησε ο ανάδρομος Κρόνος στις 23 Μαΐου, κληθήκατε να επανεκτιμήσετε τις φιλίες και τις συμμαχίες σας. Μπορεί να έχετε χάσει μερικούς φίλους εφαρμόζοντας τα απαραίτητα όρια, αλλά έπρεπε να γίνει. Ο Κρόνος σε ορθή πορεία στις 10 Οκτωβρίου θα σας προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε υγιείς, μακροχρόνιους δεσμούς, αλλά μπορεί να βρεθείτε λίγο πιο επιλεκτικοί σχετικά με το ποιον ονομάζετε εξαρχής φίλο σας. Αυτή η διάκριση είναι απίστευτα χρήσιμο εργαλείο και μπορεί να διασφαλίσει ότι η επαφή που διατηρείτε αξίζει τον χρόνο και τον κόπο σας.

  

Ταύρος: Οι προσπάθειες καριέρας σας θα αρχίσουν επιτέλους να προχωρούν

Ως απίστευτα υπομονετικό άτομο, εργάζεστε επιμελώς για να ανεβείτε τη σκάλα όταν πρόκειται για την καριέρα σας. Ο ανάδρομος Κρόνος πιθανότατα σας έχει απαιτήσει να κάνετε κάποια βήματα πίσω, δοκιμάζοντας τα επίπεδα υπομονής σας και σας κάνει να αμφισβητήσετε τα επόμενα βήματά σας. Το καλό είναι ότι απαιτείται από εσάς να διπλασιάσετε τις επαγγελματικές σας προσπάθειες και καθώς ο Κρόνος είναι ήδη σε ορθή πορεία, θα αρχίσετε να παρατηρείτε μια μεγάλη διαφορά. Τώρα είναι η ώρα να ζητήσετε αυτήν την αύξηση ή να υποβάλετε αίτηση για τη νέα δουλειά. Έχετε τα εφόδια για να το υποστηρίξετε και ο Κρόνος μπορεί τελικά να λειτουργήσει υπέρ σας.

 

Δίδυμοι: Η πνευματικότητά σας προοδεύει ξανά προς τα εμπρός

Δεδομένου ότι ο Κρόνος ήταν ανάδρομος στον ένατο οίκο γνώσης και πνευματικότητας, πιθανότατα ήταν κάπως δύσκολο να αποκτήσετε νέα γνώση και σοφία τους τελευταίους μήνες. Κάτι για το οποίο πραγματικά ζείτε. Ως το περίεργο αέρας του ζωδιακού κύκλου, αναζητάτε συνεχώς να μάθετε νέα πράγματα. Ο Κρόνος σε ορθή πορεία στις 10 Οκτωβρίου θα σας οδηγήσει τελικά στις σπουδές σας. Δεδομένου ότι τείνετε να αγωνίζεστε για τη διατήρηση της συνέπειας, η ενέργεια του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας προτρέψει να ανασυγκροτηθείτε λίγο και να ολοκληρώσετε κάθε νέα μαθησιακή προσπάθεια που ξεκινάτε.

 

Καρκίνος: Ο καθορισμός ορίων στις σχέσεις ήταν μια πρόκληση, αλλά τελικά βελτιώνεται

Ως φροντιστής του ζωδιακού κύκλου, τείνετε να αγωνίζεστε στο πώς να διατηρήσετε τα όρια μεταξύ σας και των άλλων. Ο Κρόνος που ταξιδεύει στον όγδοο οίκο σας το έχει κάνει πραγματικά γνωστό. Τους τελευταίους μήνες, ίσως χρειαζόταν να χωρίσετε δρόμους με συγκεκριμένα άτομα που δεν σεβόντουσαν τα όριά σας, κάτι που ήταν μια οδυνηρή αλλά απαραίτητη επιλογή. Ο Κρόνος τείνει να είναι η αιτία των πιο δύσκολων μαθημάτων μας, αλλά τα χειρότερα έχουν τελειώσει σίγουρα τώρα. Ο ανάδρομος Κρόνος τελείωσε στις 10 Οκτωβρίου, καθιστώντας σας πολύ πιο εύκολο να ξεφορτωθείτε τους ανθρώπους που σας εκμεταλλεύονται. Θυμηθείτε, δεν χρειάζεται να νιώθετε άβολα για χάρη κάποιου άλλου.

 

Λέων: Οι ρομαντικές σχέσεις ήταν μια πρόκληση

Λέοντες, δόθηκε τόση έμφαση στις ρομαντικές σας σχέσεις τον τελευταίο καιρό. Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας από τις 23 Μαΐου, ζητώντας να επανεκτιμήσετε τυχόν περιορισμούς που απορρέουν από μια συνεργασία που θα μπορούσε να εμποδίσει την έκφραση του εαυτού σας. Ως σημάδι του ζωδιακού κύκλου, ο Κρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας. Η κρύα και η ξηρή ενέργειά του προκαλεί τα πράγματα να είναι τεταμένα και άκαμπτα, κάτι που πιθανότατα έχει επηρεάσει τις ρομαντικές σας προσπάθειες. Το καλό είναι ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε ορθή πορεία από τις 10 Οκτωβρίου, διευκολύνοντάς σας να διατηρήσετε υγιείς, μακροχρόνιες σχέσεις χωρίς να χρειάζεται να μειώσετε το φως σας.

 

Παρθένος: Η υγεία σας και οι καθημερινές ρουτίνες σας έχουν αναμορφωθεί

Οι καθημερινές ρουτίνες και οι συνήθειές σας αποτελούν ουσιαστικό μέρος της ζωής σας και καθώς ο Κρόνος επαναλαμβάνει τα βήματά του στον έκτο οίκο σας, πιθανότατα επανεκτιμάτε τη σχέση σας με τις καθημερινές σας ευθύνες. Μπορεί να ήταν δύσκολο να βρεθεί ένας υγιής ρυθμός στις ρουτίνες σας, αλλά είναι σημαντικό να χαλαρώσετε. Η εμμονή στις λεπτές λεπτομέρειες μπορεί να σας κάνει να χάσετε τη μεγάλη εικόνα και ευτυχώς με τον Κρόνο να βρίσκεται σε ορθή πορεία από τις 10 Οκτωβρίου, θα σας ζητηθεί να δώσετε προτεραιότητα σε περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση. Η επιρροή του Κρόνου θα εξακολουθήσει να γίνεται αισθητή, αλλά θα έχετε πολύ καλύτερη διαχείριση αυτή τη φορά.

 

Ζυγός: Οι σεξουαλικές και δημιουργικές προσπάθειες απαιτούν την προσοχή σας

Ως ρομαντικό ζώδιο, το οποίο είναι προσανατολισμένο στη σύμπραξη, αυτός ο ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο προκάλεσε δυνητικά λίγο ξηρασία στην ερωτική σας ζωή. Το καλό είναι ότι σας ώθησε να επανεκτιμήσετε τη σχέση σας με την  οικειότητα και σας επέτρεψε να βγείτε από αυτόν τον ανάδρομο με καθαρό κεφάλι. Είστε κάποιος που μπορεί να δυσκολευτεί να εφαρμόσει όρια όταν πρόκειται για τις ρομαντικές σας προσπάθειες, αλλά αυτό το ανάδρομο σας ώθησε να ορίσετε κάποιους βασικούς κανόνες. Με τον Κρόνο να βρίσκεται σε ορθή πορεία από τις 10 Οκτωβρίου, θα νιώθετε πολύ πιο σίγουροι για την ικανότητά σας να διατηρείτε υγιή όρια όταν πρόκειται για τις επαφές σας.

  

Σκορπιός: Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σας επιλύονται επιτέλους

Έχετε την τάση να είστε ένα αρκετά ιδιωτικό άτομο και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για την οικογένειά σας. Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας από τις 23 Μαΐου, βελτιώνοντας τη δυναμική σας στο σπίτι. Αυτό το ανάδρομο θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια ένταση ανάμεσα στην οικογένεια ή τους συγκάτοικους σας, ή θα μπορούσατε να μετακομίσετε εντελώς σε νέο μέρος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχετε μάθει πολλά για το τι περιβάλλον χρειάζεστε μέσα στην ταπεινή κατοικία σας και ο Κρόνος που βρίσκεται σε ορθή πορεία από τις 10 Οκτωβρίου θα σας επιτρέψει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να διατηρήσετε την ειρήνη.

 

Τοξότης: Η επικοινωνία θα γίνει πολύ πιο εύκολη

Περνάτε τους δικούς σας προσωπικούς αγώνες με την επικοινωνία τον τελευταίο καιρό, η οποία ήταν εξαιρετικά προκλητική λαμβάνοντας υπόψη πόσο σας αρέσει να μοιράζεστε σοφία. Ο Κρόνος κάνει αναδρομή στον τρίτο σας οίκο από τις 23 Μαΐου, καθιστώντας πρόκληση το να εκφράσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας. Από την άλλη πλευρά, αυτό σας έδωσε άπλετο χρόνο για να κάνετε κάποια εσωτερική ανασκόπηση και από τις 10 Οκτωβρίου, θα αρχίσετε να αισθάνεστε πιο έτοιμοι να μοιραστείτε τα μικρά σας κομμάτια σοφίας.

 

Αιγόκερως: Τα οικονομικά σας και οι προσωπικοί σας πόροι θα είναι πολύ πιο διαχειρίσιμοι

Ως ζώδιο με έμφαση στον στόχο, τα χρήματά σας είναι κάτι που συνήθως τείνετε να έχετε σε σταθερή φροντίδα. Δεδομένου ότι ο Κρόνος ήταν ανάδρομος στον δεύτερο οίκο ιδιοκτησίας σας, πιθανότατα το βρήκατε λίγο πιο δύσκολο από το συνηθισμένο να χειριστείτε τα οικονομικά σας. Δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι ο κυρίαρχος του γραφήματός σας, τον νιώσατε ανάδρομο περισσότερο από τους περισσότερους. Αλλά από τις 10 Οκτωβρίου, τελικά θα αρχίσετε να αισθάνεστε ξανά ο εαυτός σας. Εάν τα χρήματά σας ήταν λίγο στάσιμα, περιμένετε τα πράγματα να αρχίσουν να προχωρούν ξανά.

 

Υδροχόος: Η σχέση σας με την αυτοπειθαρχία βελτιώνεται

Το να έχετε τον Κρόνο ανάδρομο στον πρώτο σας οίκο δεν ήταν μια βόλτα στο πάρκο, αλλά σίγουρα σας ώθησε να βελτιώσετε τη σχέση σας με την αυτοπειθαρχία σας. Ο ανάδρομος σας έχει διδάξει πολλά για το ποιος είστε και ο Κρόνος που βρίσκεται από τις 10 Οκτωβρίου σε ορθή πορεία θα συνεχίσει να κάνει ακριβώς αυτό. Το να είσαι πιστός στον εαυτό σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναστατήσεις ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή δομής. Η δύναμη της θέλησης είναι σημαντική και αυτός ο άμεσος σταθμός του Κρόνου θα σας διδάξει τα πάντα. Το μεγαλύτερο εμπόδιό σας είναι ο φόβος της αλλαγής, αλλά ο Κρόνος λέει ότι η αλλαγή είναι απαραίτητο μέρος της ανάπτυξης.

 

Ιχθύς: Η ψυχική σας υγεία κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση

Ο Κρόνος ανάδρομος στον 12ο οίκο ψυχικής υγείας και κακών συνηθειών σας εδώ και αρκετό καιρό, πιθανώς να σας δυσκόλεψε να ξεπεράσετε τυχόν αρνητικά πρότυπα σκέψης. Αυτό που κάνει καλό ο Κρόνος είναι να μας υπενθυμίζει ότι αν θέλουμε κάτι, το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος και πειθαρχία. Έχετε μάθει πολλά για την ψυχική σας υγεία τους τελευταίους μήνες και στις 10 Οκτωβρίου, η ορθή πορεία του Κρόνου θα σας προτρέψει να χρησιμοποιήσετε όλα τα μαθήματα που έχετε μάθει κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης, ως προς τον τρόπο εφαρμογής ισχυρότερων τακτικών πειθαρχίας όταν αφορά την ευεξία σας. Ενώ μπορεί να βλέπετε τον Κρόνο ως ένα ραβδί στη λάσπη (είναι επειδή είστε το ζώδιο του μεταβλητού νερού), θα είναι στην ουσία ο καλύτερος δάσκαλός σας.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης