Skip to main content

SINGLES

Γιατί νιώθεις ακόμη κοντά στον/στην πρώην σου ακόμη κι αν η σχέση σας έχει τελειώσει καιρό τώρα

Τί είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις μια έντονη σύνδεση με την προηγούμενή σου σχέση, ακόμη και όταν αυτή πάει καιρός που έκανε τον κύκλο της; 



Η σχέση σας έληξε πριν από μήνες, ίσως ακόμη και ένα χρόνο. Όμως ο/η πρώην σου είναι ακόμα βαθιάχαραγμένος/-η μέσα σου και σκέφτεσαι συχνά το διάστημα που περάσατε μαζί, πολύ πιο έντονα από όσο θα περίμενες. Τί είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις έντονη σύνδεση με την προηγούμενή σου σχέση, ακόμη και όταν αυτή πάει καιρός που έκανε τον κύκλο της; Συνέχισε να διαβάζεις.

Έχετε πολλές κοινές αναμνήσεις μαζί

Αν περάσατε μεγάλο διάστημα σαν ζευγάρι είναι πολύ πιθανό να έχετε αποκτήσει μαζί πολλές κοινές αναμνήσεις, γεγονός που αναπόφευκτα κρατά το άτομο αυτό βαθιά χαραγμένο μέσα σου. Γενέθλια, ταξίδια, φεστιβάλ και χίλια δυο άλλα πράγματα που περάσατε μαζί έρχονται συχνά στο μυαλό σου, γι’ αυτό και νιώθεις αυτήν την έντονη σύνδεση με τον/την πρώην σου.

Η σχέση σας και το δέσιμό σας ήταν πιο βαθιά σε σχέση με παλιότερους συντρόφους σου

Δεν είναι όλες οι σχέσεις ίδιες και αυτό είναι κάτι που μάλλον γνωρίζεις κι εσύ. Και το γεγονός ότι ο/η πρώην σύντροφός σου είναι βαθιά μέσα στο μυαλό και την καρδιά σου έχει να κάνει με το ότι αυτή ήταν η πρώτη σου σχέση που ήταν πιο έντονη και χαρακτηριζόταν από βαθιά συναισθήματα.

Δεν ήθελες πραγματικά να χωρίσετε

Αν ο χωρισμός σας δεν ήταν δική σου ιδέα και επιθυμία, τότε είναι απολύτως λογικό να μην έχεις ξεπεράσει το άτομο αυτό και να το σκέφτεσαι πιο συχνά από όσο θα ήθελες και θα έπρεπε. Αν ωστόσο έχεις ήδη διεκδικήσει την επανασύνδεση, χωρίς επιτυχία, τότε προσπάθησε να απασχολήσεις τον εαυτό σου και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, πηγαίνοντας παρακάτω.

Δεν έχεις ακόμη ξεκινήσει να επουλώνεις τις πληγές σου

Ακόμη κι αν εσύ επιδίωξες τον χωρισμό σας, δεν το έχεις πάρει καλά. Και μάλιστα δεν έχεις καν ξεκινήσει να επουλώνεις τις πληγές σου, περνώντας πρώτα από το στάδιο του πρώτου πένθους του χωρισμού σας. Γι’ αυτό και το άτομο αυτό έρχεται συνεχώς στην μνήμη σου με τόσο έντονο τρόπο.

Τον/την αγαπάς ακόμη

Στο τέλος της ημέρας, ο πιο προφανής λόγος για τον οποίο νιώθεις ακόμη τόσο κοντά στον/στην πρώην σου είναι επειδή η αγάπη σου για το άτομο αυτό δεν έχει σβήσει, ανεξάρτητα από το αν ήθελες να χωρίσετε εσύ ή όχι. Και αυτό είναι όλο το πνεύμα της αγάπης, που δεν πεθαίνει ακόμη κι αν τα πράγματα πάνε διαφορετικά από όπως εμείς τα υπολογίζαμε.

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.