Πώς να είσαι ευτυχισμένη χωρίς να έχεις την παραμικρή ανάγκη από μια ερωτική σχέση

Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψεις το single life για να είσαι ευτυχισμένη και καλά με τον εαυτό σου!

Ναταλία Πετρίτη

Η νοοτροπία του ότι πρέπει να είσαι οπωσδήποτε σε σχέση για να νιώθεις ολοκληρωμένη ως άτομο και ευτυχισμένη, όχι μόνο είναι εντελώς αναχρονιστική, αλλά και βαθιά σεξιστική. Δες λοιπόν πως η ευτυχία θα σου χτυπήσει την πόρτα όταν εσύ παραμένεις single και έτοιμη για νέες περιπέτειες.

Μάθε να ζεις τη στιγμή

Η ευτυχία θα σου χτυπήσει πραγματικά την πόρτα όταν μάθεις να ζεις για το τώρα και να αγχώνεσαι λιγότερο για το μέλλον σου. Καλοί είναι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες, αλλά αν δεν μπορείς να απολαύσεις όσα συμβαίνουν τώρα γύρω σου, τότε δεν έχουν το παραμικρό νόημα.

Ανακάλυψε τα πάθη σου και ανάπτυξέ τα περαιτέρω

Πέρα από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις, όλοι μας έχουμε ανάγκη από πράγματα που μας γεμίζουν και μας κάνουν δημιουργικούς. Ανακάλυψε τα πάθη σου και ανάπτυξέ τα περαιτέρω και θα έχεις πάντα τη λαχτάρα του να ξεκινήσει η επόμενη μέρα, μιας που θα έχεις όμορφα πράγματα για να ασχοληθείς και να καλλιεργήσεις.

Ανάπτυξε τις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου

Το ότι δεν έχεις έναν ερωτικό σύντροφο δεν σημαίνει ότι ούτε και οι υπόλοιπες σχέσεις στη ζωή σου είναι άνευ νοήματος. Ανάπτυξέ τις και σύντομα θα καταλάβεις ότι αυτές είναι που σου εξασφαλίζουν πραγματική ευτυχία μέσα από τις κοινές σας εμπειρίες, το νοιάξιμο και πάνω από όλα την αγάπη.

Βγες εκεί έξω

Μην εγκλωβίζεσαι στις σκέψεις σου και βγες εκεί έξω ώστε να αδράξεις την ημέρα. Δες φίλους, κυνήγα νέες εμπειρίες και να είσαι πάντα ανοιχτή στο καινούριο.

Κάνε γυμναστική

Η γυμναστική παίζει κομβικό ρόλο στην ευτυχία ενός ανθρώπου, αφού οι ορμόνες που εκλύονται μέσω αυτής στο σώμα μας είναι που μοιάζουν με αυτές που δρουν σε αυτό όταν είμαστε ερωτευμένοι. Επίσης μας ηρεμεί και μας κάνει να αγαπούμε περισσότερο τη ζωή μας.

Προσπάθησε να επιδιώκεις πάντα να βελτιώνεσαι ως άτομο

Η διαρκής προσπάθεια βελτίωσης και το να βλέπεις τον εαυτό σου να τα καταφέρνει είναι που σε κάνει ευτυχισμένη και σου δίνει κίνητρο για ζωή και νέες εμπειρίες. Να το θυμάσαι!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares