Skip to main content

SINGLES

Τα New Year’s Resolutions της single γυναίκας για το 2022

Όλα όσα οφείλεις στον εαυτό σου να κάνεις τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε



Τα New Year’s Resolutions είναι μια παράδοση με την οποία πολλές και πολλοί μπορεί να μην ασχοληθούν καν φέτος, αν σκεφτούμε ότι τη διετία που μας πέρασε δεν περνούσαν και πολλά πράγματα από τα χέρια μας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Φέτος όμως, οφείλουμε να βάλουμε και πάλι την αισιοδοξία στον χάρτη και, τι καλύτερο, από το ξεκινήσουμε τη χρονιά θέτοντας νέους στόχους για τον εαυτό μας. Ακολουθούν τα New Year’s Resolutions της single γυναίκας για το 2022 για να πάρετε ιδέες ως προς το τι θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να καταφέρετε τη νέα χρονιά.

Μάθε να περνάς καλά με τον εαυτό σου

Είναι απολύτως φυσιολογικό μερικές φορές να νιώθουμε μοναξιά και να αναζητούμε διέξοδο στην παρέα άλλων ανθρώπων. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό από την άλλη είναι να είμαστε χαρούμενες και πλήρεις μόνο όταν έχουμε παρέα. Γι΄αυτό τη νέα αυτή χρονιά, ένας πολύ σημαντικός στόχος είναι να μάθουμε να περνάμε καλά στη μοναχικότητα και μαζί με τον εαυτό μας αποκλειστικά. Έτσι άλλωστε θα εκτιμάμε και την παρέα των άλλων ανθρώπων περισσότερο.

Χτίσε τη ζωή που πάντα ήθελες

Δεν χρειάζεται να περιμένεις κανέναν σύντροφο ή φίλο για να χτίσεις τη ζωή που πάντα ήθελες. Μπορεί να θέλεις να ζήσεις στο Παρίσι, να μετακομίσεις μόνιμα σε ένα νησί, να σπουδάσεις θέατρο ή μαγειρική και να ταξιδέψεις στη Νότια Αμερική. Αυτή τη χρονιά κάνε αυτό που πάντα ονειρευόσουν ακόμα και με single status και θα μας θυμηθείς.

Μείνε ανοιχτή στην αγάπη παρά τις απογοητεύσεις του παρελθόντος

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια μερικές αποτυχημένες σχέσεις να σε έριξαν, να πληγώθηκες και να παραιτήθηκες από τον έρωτα. Το 2022 όμως, ένας από τους βασικούς στόχους που πρέπει να βάλεις είναι να ξαναπιστέψεις σε αυτόν. Και κατά πάσα πιθανότητα η ανταμοιβή θα έρθει σύντομα.

Συνέχισε να είσαι «εκεί έξω»

Συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου, μαγευτική και πάντα μέσα στα πράγματα. Ανοιχτή σε νέες εμπειρίες και περιπέτειες, ταξίδια και εξερευνήσεις. Όχι για να γνωρίσεις έναν ερωτικό σύντροφο, αλλά γιατί πραγματικά το απολαμβάνεις.

Εκτίμησε τους ανθρώπους που έχεις στο πλάι σου

Από την οικογένεια και τις κολλητές από το σχολείο, μέχρι την αγαπημένη σου συνάδελφο στη δουλειά, το 2022 είναι η χρονιά που πρέπει επιτέλους να εκτιμήσεις όλους τους ανθρώπους που έχεις στο πλάι σου και σε αγαπούν στηρίζοντάς σε. Δώσε τους με τη σειρά σου τη στοργή και το νοιάξιμο που σου δίνουν και αυτοί.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει