Τα New Year’s Resolutions της single γυναίκας για το 2022

Όλα όσα οφείλεις στον εαυτό σου να κάνεις τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε

Ναταλία Πετρίτη

Τα New Year’s Resolutions είναι μια παράδοση με την οποία πολλές και πολλοί μπορεί να μην ασχοληθούν καν φέτος, αν σκεφτούμε ότι τη διετία που μας πέρασε δεν περνούσαν και πολλά πράγματα από τα χέρια μας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Φέτος όμως, οφείλουμε να βάλουμε και πάλι την αισιοδοξία στον χάρτη και, τι καλύτερο, από το ξεκινήσουμε τη χρονιά θέτοντας νέους στόχους για τον εαυτό μας. Ακολουθούν τα New Year’s Resolutions της single γυναίκας για το 2022 για να πάρετε ιδέες ως προς το τι θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να καταφέρετε τη νέα χρονιά.

Μάθε να περνάς καλά με τον εαυτό σου

Είναι απολύτως φυσιολογικό μερικές φορές να νιώθουμε μοναξιά και να αναζητούμε διέξοδο στην παρέα άλλων ανθρώπων. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό από την άλλη είναι να είμαστε χαρούμενες και πλήρεις μόνο όταν έχουμε παρέα. Γι΄αυτό τη νέα αυτή χρονιά, ένας πολύ σημαντικός στόχος είναι να μάθουμε να περνάμε καλά στη μοναχικότητα και μαζί με τον εαυτό μας αποκλειστικά. Έτσι άλλωστε θα εκτιμάμε και την παρέα των άλλων ανθρώπων περισσότερο.

Χτίσε τη ζωή που πάντα ήθελες

Δεν χρειάζεται να περιμένεις κανέναν σύντροφο ή φίλο για να χτίσεις τη ζωή που πάντα ήθελες. Μπορεί να θέλεις να ζήσεις στο Παρίσι, να μετακομίσεις μόνιμα σε ένα νησί, να σπουδάσεις θέατρο ή μαγειρική και να ταξιδέψεις στη Νότια Αμερική. Αυτή τη χρονιά κάνε αυτό που πάντα ονειρευόσουν ακόμα και με single status και θα μας θυμηθείς.

Μείνε ανοιχτή στην αγάπη παρά τις απογοητεύσεις του παρελθόντος

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια μερικές αποτυχημένες σχέσεις να σε έριξαν, να πληγώθηκες και να παραιτήθηκες από τον έρωτα. Το 2022 όμως, ένας από τους βασικούς στόχους που πρέπει να βάλεις είναι να ξαναπιστέψεις σε αυτόν. Και κατά πάσα πιθανότητα η ανταμοιβή θα έρθει σύντομα.

Συνέχισε να είσαι «εκεί έξω»

Συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου, μαγευτική και πάντα μέσα στα πράγματα. Ανοιχτή σε νέες εμπειρίες και περιπέτειες, ταξίδια και εξερευνήσεις. Όχι για να γνωρίσεις έναν ερωτικό σύντροφο, αλλά γιατί πραγματικά το απολαμβάνεις.

Εκτίμησε τους ανθρώπους που έχεις στο πλάι σου

Από την οικογένεια και τις κολλητές από το σχολείο, μέχρι την αγαπημένη σου συνάδελφο στη δουλειά, το 2022 είναι η χρονιά που πρέπει επιτέλους να εκτιμήσεις όλους τους ανθρώπους που έχεις στο πλάι σου και σε αγαπούν στηρίζοντάς σε. Δώσε τους με τη σειρά σου τη στοργή και το νοιάξιμο που σου δίνουν και αυτοί.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares