Skip to main content

SINGLES

Πώς να ξεπεράσεις τον φόβο του να ξαναπληγωθείς και να μπεις ξανά δυναμικά στον κόσμο του dating

Σε όλους μας έχει συμβεί να πληγωθούμε σε μια σχέση. Σημασία έχει όμως να ξεπερνάμε τις κακές εμπειρίες του παρελθόντος και να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία!



Σε όλους μας έχει συμβεί να πληγωθούμε σε μια σχέση. Σημασία έχει όμως να ξεπερνάμε τις κακές εμπειρίες του παρελθόντος και να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία! Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πώς θα ξεπεράσεις τον τον φόβο του να ξαναπληγωθείς και να μπεις ξανά δυναμικά στον κόσμο του dating.

Επίτρεψε στον εαυτό σου να θρηνήσει

Ένας χωρισμός είναι κάτι σαν ένας θάνατος ως προς τα συναισθήματα που μας δημιουργεί. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να επιτρέψεις στον εαυτό σου να θρηνήσει για αυτήν την απώλεια από τη ζωή σου και να μην βιαστείς να προχωρήσεις. Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτός, σιγά σιγά θα είσαι σε θέση να σταθείς στα πόδια σου.

Φρόντισε τον εαυτό σου

Ναι, το να θρηνήσεις και να κλάψεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι όμως ταυτόχρονα σημαντικό να φροντίσεις τον εαυτό σου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Φρόντισε τη διατροφή σου, προσπάθησε να κάνεις πράγματα για να ξεχνιέσαι και προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν καταχρήσεις που στην πραγματικότητα δεν βοηθούν.

Κάνε μια αλλαγή στην εμφάνισή σου

Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου μπορεί να σου δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ψυχολογία σου, ανανεώνοντας ταυτόχρονα τη διάθεσή σου. Ένα νέο κούρεμα, αυτό το τατουάζ που πάντα ήθελες να κάνεις, ακόμη και ένα makeover σε ενδυματολογικό επίπεδο μπορεί να σου δώσει το mood boost που έχεις ανάγκη.

Σκέψου όλα τα κακά γύρω από την πρώην σχέση σου

Κάνε μια αναδρομή σε όλα όσα εκτιμούσες από παλιά ότι δεν είναι καλά στη σχέση σου. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ένας χωρισμός και μια απόρριψη ξεχνιούνται στην πραγματικότητα πολύ πιο εύκολα και γρήγορα και εσύ είσαι ξανά σε θέση να δοκιμάσεις να βγεις εκεί έξω με ερωτική διάθεση.

Κάνε ενθουσιώδη πλάνα

Οργάνωσε από τώρα τις διακοπές σου, ένα πάρτι ή οτιδήποτε άλλο θα σε γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία. Θα εκπλαγείς από το πόσο καλά θα λειτουργήσει για να ξεπεράσεις ό, τι συνέβη στα ερωτικά σου.

Σκέψου όλα όσα χάνεις

Τελευταίο και πιο σημαντικό όταν νιώθεις πως σε έχει καταβάλει το ότι πληγώθηκες στο παρελθόν: σκέψου όλα τα ωραία που χάνεις όταν προστατεύεσαι μέσα στο καβούκι σου, μη μπορώντας να διαχειριστείς το ότι μπορεί κάποτε στο μέλλον να ξαναπληγωθείς. Δεν αξίζει, έτσι;

 

 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να επανεφεύρετε τον εαυτό σας κάνοντας restart

Ασυνήθιστοι τρόποι για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ηλικία