Πώς θα ακυρώσεις με ευγένεια ένα ραντεβού που έχεις τελικά μετανιώσει

Υπάρχει πάντα τρόπος να αποφύγεις κάτι που δεν επιθυμείς και μπορείς να το κάνεις ευγενικά

Ναταλία Πετρίτη

Είναι κάποιες φορές που όσο και να σου αρέσει ο άλλος, απλώς δεν νιώθεις έτοιμη για κάτι παραπάνω και θες τελικά να ακυρώσεις το ραντεβού που κανονίσατε να βγείτε. Πώς μπορείς όμως να το κάνεις διακριτικά έτσι ώστε να μην τον πληγώσεις; Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πώς θα διαχειριστείς την κατάσταση.

Πότε να το πεις

Καλό θα ήταν να ενημερώσεις το πρόσωπο με το οποίο έχετε κανονίσει όσο πιο έγκαιρα γίνεται για να μην νιώσει πως τον κοροϊδεύεις. Δείξε με τον τρόπο σου πως όταν δέχθηκες να βγείτε δεν είχες σκεφτεί σφαιρικά την κατάσταση και θυμήσου πως το πιο σημαντικό είναι να καταλάβει ότι δεν είχες σκοπό να τον «παίξεις» με κάποιον τρόπο.

Προτίμησε το τηλέφωνο για την επικοινωνία σας

Ο καλύτερος τρόπος να μιλήσετε είναι μέσω τηλεφώνου. Μην στείλεις ένα ψυχρό μήνυμα, που πάντα μπορεί να παρεξηγηθεί, και μην χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε άλλο μέσο όπως για παράδειγμα τα social media. Από το τηλέφωνο θα καταλάβεις και την αντίδραση του και είναι και πιο σωστό ώστε να καταλάβει το γνήσιο ενδιαφέρον σου για τα συναισθήματά του.

Πες την αλήθεια

Μην χρησιμοποιήσεις ψέματα γιατί μπορεί κάποια στιγμή να ξεχάσεις τι είπες. Μην επινοείς σενάρια και δικαιολογίες αλλά πες την δική σου αλήθεια. Θα είναι η καλύτερη λύση και θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια σου.

.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares