Skip to main content

SINGLES

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου θα είναι απόλυτα θεραπευτική για κάθε ζώδιο

Δες πώς και πόσο θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στις 29 Ιουνίου, ανάλογα με το ζώδιό σου



Αν και η νέα σελήνη συμβολίζει πάντα τις πρώτες σελίδες του επόμενου κεφαλαίου της ιστορίας σας, οι περισσότερες ιστορίες δεν ξεκινούν με τον ίδιο τρόπο. Επειδή η νέα σελήνη στις 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί σε έναν συμπονετικό, περιποιητικό και στοργικό Καρκίνο, μπορείτε να περιμένετε ότι κάτι συναισθηματικό πρόκειται να ξεκινήσει, κάτι που χτυπάει κοντά στο σπίτι. Άλλωστε, ο Καρκίνος είναι και το καβούρι της αστρολογίας, ένα ντροπαλό πλάσμα που ζει σε ένα κέλυφος. Και τα κοχύλια είναι κάτι που συλλέγετε και θαυμάζετε ως αναμνηστικά, σαν τα δώρα που σας άφησε ο ωκεανός στην παραλία.

Πώς λοιπόν η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα επηρεάσει το ζώδιό σας:

Κριός

Ανάψτε φωτιά, ψήστε μια πίτα και κουλουριαστείτε στον καναπέ με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και λίγο Netflix, γιατί η νέα σελήνη στον Καρκίνο θα φωτίσει τον τέταρτο οίκο των εσωτερικών σας υποθέσεων, κάνοντάς σας να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Ήρθε η ώρα να κάνετε απολογισμό των αναγκών σας σε συναισθηματικό και σωματικό επίπεδο, οπότε καθαρίστε αυτήν την ακατάστατη ντουλάπα, ακυρώστε τα σχέδιά σας και αφιερώστε χρόνο με την οικογένειά σας (είτε από αίμα είτε από επιλογή). Αυτή η νέα σελήνη σας βοηθά να χτίσετε ένα σπίτι που σίγουρα θα σας φαίνεται γλυκό, οπότε αφήστε το να σας βοηθήσει να βρείτε τη δική σας εκδοχή της άνεσης.

Ταύρος

Αυτή η νέα σελήνη στον Καρκίνο σας εμπνέει να δώσετε στο μυαλό σας την τόνωση που λαχταρά. Λαμβάνοντας χώρα στον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας, ήρθε η ώρα να πείτε τη γνώμη σας, να μάθετε περισσότερα για αυτά που σας ενδιαφέρουν και να αφιερώσετε χρόνο στην επανασύνδεση με την κοινότητά σας! Αντί να επιδοθείτε σε κουτσομπολιά χωρίς νόημα, σκεφτείτε τις βαθύτερες συνέπειες πίσω από αυτό για το οποίο μιλάτε. Αντικατοπτρίζει τις πραγματικές σας προθέσεις; Ή λειτουργεί ως προβολή των δικών σας κοινωνικών φόβων; Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο που επικοινωνείτε, Ταύροι.

Δίδυμοι

Βάζετε τα χρήματά σας εκεί που είναι ο μήνας σας, Δίδυμοι. Εξάλλου, αυτή η νέα σελήνη λαμβάνει χώρα στον δεύτερο οίκο των ταμειακών ροών σας, εμπνέοντάς σας να σκεφτείτε νέους τρόπους διαχείρισης και παραγωγής του σωστού χρηματικού ποσού. Αν υπήρξε ποτέ η στιγμή να θέσετε οικονομικούς στόχους ή να ψωνίσετε αντικείμενα που ξέρετε ότι είστε έτοιμοι να αγοράσετε, είναι τώρα! Ωστόσο, αυτή η νέα σελήνη δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα, αλλά και με τη σταθερότητα και την αυτοεκτίμηση. Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να χτίσετε μια ισχυρότερη βάση από κάτω σας και να αφήσετε το δράμα. Ήρθε η ώρα να θεωρήσετε τον εαυτό σας άξιο για όσα ονειρεύεστε.

https://www.instagram.com/p/CfSAAnwrIb_/

Καρκίνος

Αυτή η νέα σελήνη αφορά εσένα, Καρκίνε. Στέλνοντας μαγεία στο πρώτο σπίτι του εαυτού σας, βρίσκεστε στα πρόθυρα ενός ολοκαίνουργιου κεφαλαίου στη ζωή σας! Μπορεί να θέλετε να γιορτάσετε την περίσταση κάνοντας ένα κούρεμα ή ίσως ακόμη και ένα νέο piercing, οτιδήποτε για να ωραιοποιήσετε την εμφάνισή σας με τρόπο που να σας αφήνει μια αίσθηση αναζωογόνησης! Ωστόσο, πέρα ​​από τις επιπόλαιες, αυτή η νέα σελήνη σε εμπνέει επίσης να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου. Ποια είναι η απόλυτη εκδοχή του ατόμου που μοιάζετε; Όποιος κι αν είναι αυτός, ήρθε η ώρα να τους γνωρίσετε καλύτερα.

Λέων

Αυτή η νέα σελήνη έχει τη δύναμη να είναι μια απίστευτα πνευματική εμπειρία, Λέοντες. Εξάλλου, λαμβάνει χώρα στον 12ο οίκο σας των υποσυνείδητων συναισθημάτων και των αστρικών επιρροών. Μπορεί να αισθάνεστε ότι τα όνειρά σας γίνονται πιο ζωντανά και η αίσθηση της εσωτερικής σας γνώσης είναι ισχυρότερη από το συνηθισμένο. Και παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε κάπως μοναχικά ή ακόμα και συναισθηματικά, είστε επίσης σε μια όμορφη θέση για να απελευθερώσετε όλα τα πνιγμένα συναισθήματα που έχετε εμφιαλώσει. Το πρώτο βήμα προς τη θεραπεία είναι πάντα το συναίσθημα, γλυκέ μου Λέοντα.

Παρθένος

Κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης, μπορεί να νιώσετε έμπνευση να κάνετε τον κόσμο καλύτερο και να κάνετε την κληρονομιά σας αξέχαστη. Λαμβάνοντας χώρα στον 11ο οίκο της κοινότητάς σας, αυτή η νέα σελήνη σας ενθαρρύνει να επεκτείνετε τους κοινωνικούς σας κύκλους και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες δικτύωσης. Μπορεί να είστε στα πρόθυρα να γίνετε μέλος μιας νέας ομάδας εργασίας ή ακόμα και να γίνετε το νέο μέλος μιας ομάδας φίλων! Ωστόσο, αυτή η νέα σελήνη δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν οι άνθρωποι για εσάς, αλλά με το πώς μπορείτε να κάνετε αυτόν τον κόσμο ένα μέρος όπου οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις απόψεις των άλλων.

https://www.instagram.com/p/CfRghqjuI1a/

Ζυγός

Βάλτε στόχο οτιδήποτε σας αρέσει σε αυτή τη νέα σελήνη, Ζυγοί. Έχοντας θέση στον 10ο οίκο της καριέρας σας, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το μονοπάτι που προσπαθείτε να χαράξετε στον επαγγελματικό στίβο. Ανεξάρτητα από τον τομέα στον οποίο βρίσκεστε, έχετε μια ισχυρή ευκαιρία να φτιάξετε όνομα, οπότε κάντε κάτι που αποκαλύπτει πόσο έντονα λάμπετε! Οι ανώτεροί σας θα προσέξουν τις προσπάθειές σας, γι' αυτό μην φοβάστε να βάλετε τα δυνατά σας, ακόμα κι αν αισθάνεστε φόβο. Σε τελική ανάλυση, ο φόβος σας για ήττα είναι απόδειξη του πόσο πολύ θέλετε να κερδίσετε.

Σκορπιός

Ανοίγεις τα φτερά σου κάτω από το σκοτάδι αυτής της νέας σελήνης, Σκορπιέ. Εξερευνήστε τα μυστήρια του σύμπαντος και κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας στα θαύματα του κόσμου, γιατί αυτή η νέα σελήνη ανάβει φωτιά στον ένατο οίκο της περιπέτειας και της σοφίας σας! Αντί να αφήσετε τη ζωή να σας περάσει, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε αναμνήσεις στις οποίες θα ανατρέξετε προσεκτικά, γνωρίζοντας ότι βγήκατε από τη ζώνη άνεσής σας και ρισκάρατε! Ανεξάρτητα από το πόσο μπορεί να νομίζετε ότι γνωρίζετε, το σύμπαν έχει πάντα έναν τρόπο να αποδεικνύει ότι υπάρχουν πάντα περισσότερα να μάθετε.

Τοξότης

Αν κι είστε γνωστοί ότι μπορείτε να κρατήσετε τη διάθεσή σας ψηλά και να διατηρήσετε μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα, αυτή η νέα σελήνη έχει άλλα σχέδια για εσάς, Τοξότες. Λαμβάνοντας χώρα στον όγδοο οίκο του θανάτου και της αναγέννησης, αυτή η νέα σελήνη σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε μερικά βαριά θέματα και να ταξινομήσετε τους σκελετούς της ντουλάπας σας. Ωστόσο, το να αντιμετωπίζεις την αλήθεια, όσο φρικιαστική κι αν είναι, δεν είναι πάντα κακό. Σε αυτή τη νέα σελήνη, μπορεί ακόμη και να σας απελευθερώσει από κάτι που έχει φτάσει σε αδιέξοδο, κάτι που έχει παραταθεί πολύ πέρα ​​από την ημερομηνία λήξης του.

https://www.instagram.com/p/CfOrO61hAEC/

Αιγόκερως

Αυτή η νέα σελήνη αφήνει ένα ανεξίτηλο σημάδι στη ζωή σου, Αιγόκερε. Λαμβάνοντας χώρα στον έβδομο οίκο των συμμάχων, των εχθρών και των συντρόφων σας, μαθαίνετε περισσότερα για τη σχέση που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας. Είτε παρατηρείτε εξελίξεις σε μια πλατωνική φιλία, μια επαγγελματική συνεργασία ή μια ρομαντική σχέση, αυτή η νέα σελήνη είναι ένα σημάδι ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο σοβαρά — με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Τώρα είναι η ώρα να ανακαλύψετε ξανά τι χρειάζεστε για να λειτουργήσει αυτός ο δεσμός!

Υδροχόος

Μπορεί να αισθάνεστε παρακινημένοι και παραγωγικοί κάτω από την ενέργεια αυτής της νέας σελήνης. Εξάλλου, λαμβάνει χώρα στον έκτο οίκο της σωματικής σας ευεξίας και της καθημερινής ρουτίνας. Τώρα είναι η ώρα να κάνετε έναν απολογισμό του πώς νιώθετε. Ξεκουράζεστε αρκετά; Νιώθετε αρκετή ενέργεια για να ολοκληρώσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες; Ίσως είναι καιρός να αναδιοργανώσετε τις προτεραιότητές σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας με την ανάπαυση, τη φυσική κατάσταση και τη διατροφή που λαχταρά το σώμα σας. Και αν νιώθετε ότι έχετε κολλήσει σε μια αποτελμάτωση, ήρθε η ώρα να αλλάξετε μερικά από τα ρούχα σας!

Ιχθύς

Αγκαλιάζετε ένα κύμα δημιουργικότητας κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης, Ιχθύς. Ανάβοντας μια φλόγα στον πέμπτο οίκο διασκέδασης και ευχαρίστησης, βρίσκεστε σε μια όμορφη θέση για να επανασυνδεθείτε με τα χόμπι και τις καλλιτεχνικές σας διεξόδους. Εκφραστείτε όπως εσείς κρίνετε κατάλληλο και θεραπεύστε το εσωτερικό σας παιδί με την ελευθερία που πάντα θα θέλατε να είχε. Θυμήσου τη νιότη σου, γιατί δεν μπορεί ποτέ να σου αφαιρεθεί! Κάντε ό,τι σας φαίνεται καλό, ειδικά αν μοιάζει να χρωματίζετε έξω από τις γραμμές.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός