Skip to main content

SINGLES

4 ψυχολογικά κόλπα που βοηθούν μια νέα σχέση να εξελιχθεί όπως θα ήθελες

Τι μπορείς να κάνεις εσύ και ο σύντροφός σου για να φτάσετε τη σχέση σας στα επίπεδα που πάντα ονειρευόσασταν Οι σχέσεις δεν εξελίσσονται όμορφα από μόνες τους, αλλά με κοινή προσπάθεια από τις δύο μεριές, όπως και με τρυφερές κινήσει που ενώνουν το ζευγάρι και βαθαίνουν τη σύνδεσή του. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι φυσικά πάντα στο παιχνίδι, όμως η σωστή διαχείριση καταστάσεων όπως και η διαρκής φροντίδα, είναι τελικά οι παράγοντες που παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο ώστε να φτάσει μια σχέση στα επίπεδα που πάντα ονειρευόμασταν. Αν κι εσύ μπήκες πρόσφατα σε μία σχέση, διάβασε στη συνέχεια 4 ψυχολογικά κόλπα που μπορείς να εφαρμόσεις εσύ και ο σύντροφός σου, ώστε να φτάσετε τη σχέση σας στο καλύτερο πιθανό επίπεδο.

Οπτικοποίησε τους στόχους της σχέσης σας

Από το τι θα ήθελες να δεις στη σχέση σας, μέχρι το πώς θα ήθελες να επικοινωνείτε με τον σύντροφό σου, κράτα σημειώσεις και οπτικοποίησε το ιδανικό για εσένα μέλλον αυτού που έχετε. Έτσι θα δεις τη σχέση να ανθίζει προς την ιδανική κατεύθυνση.

Κράτα ημερολόγιο της σχέσης σας

Για να μάθεις πώς να εκφράζεις τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου, κράτα ένα ημερολόγιο της σχέσης σας, που θα βοηθήσει μάλιστα και σε περιόδους κρίσης εντός αυτής. Οι σημειώσεις πάντα βοηθούν στο να μαθαίνουμε πώς σκεφτόμαστε, αλλά και πώς εκφράζουμε αποτελεσματικά τα συναισθήματά μας.

Προσπάθησε να μειώσεις τους καυγάδες

Πριν ξεκινήσει ένας καβγάς, σκέψου τρόπους για να τον αποφύγεις, χωρίς φυσικά να καταπιέσεις τα συναισθήματά σου. Μια παύση όταν τα πράγματα δυσκολεύουν είναι απαραίτητη, προτού ειπωθούν σκληρές κουβέντες που κανείς από τους δυο σας δεν εννοεί στην πραγματικότητα.

Κράτα τα προβλήματα της καθημερινότητας εκτός της σχέσης

Όσο δύσκολη κι αν είναι η καθημερινότητα με δουλειά, υποχρεώσεις, οικονομικά και οικογενειακά θέματα και ένα σωρό άλλα προβλήματα, προσπάθησε να τα κρατάς έξω από τη σχέση σας, όπως ακριβώς θα ήθελες να κάνει και ο σύντροφός σου. Κι αυτό μιας που μπορούν να φέρουν τοξικότητα εντός μιας σχέσης που κατά τα άλλα είναι όμορφη και εξελίσσεται αρμονικά. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν θα τα συζητάς με τον άνθρωπό σου, ακούγοντας μάλιστα τις συμβουλές του σε πράγματα που μπορεί να σε ζορίζουν.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Μήπως ο πρώην σου προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου στα social

Πώς να καταλάβεις ότι ο πρώην σου σου «στέλνει» μήνυμα στα social media, ενώ δεν τολμάει να κάνει κίνηση

SINGLES

Τα «ναι» και τα «όχι» του πρώτου ραντεβού, σύμφωνα με μια ψυχολόγο και σύμβουλο γάμου

Οι πρώτες εντυπώσεις συχνά προβλέπουν εάν ένα πρώτο ραντεβού θα φέρει και δεύτερο.

SINGLES

Solo dating: Γιατί η επιλογή της μοναξιάς είναι η επόμενη μεγάλη τάση ευεξίας

Το ένα, στην πραγματικότητα, δεν είναι ο πιο μοναχικός αριθμός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 14 Ιουνίου

Η ενέργεια και η αγάπη που έχετε για τη ζωή θα είναι διάχυτη

ΣΙΝΕΜΑ

Με νέα ταινία και ακόμη ένα all-star cast επιστρέφει ο Wes Anderson

Charlotte Gainsbourg, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Willem Dafoe και Tom Hanks συναντιούνται με τους Benicio del Toro, Michael Cera και Bill Murray σε μια κατασκοπευτική ιστορία

BLOGS

H Cardi B συνεργάζεται με τη Glorilla και τη Megan Thee Stallion στο ολοκαίνουριο “Wanna Be (Remix)”

Μια νέα version του κομματιού από τον δίσκο της Glorilla με τίτλο Ehhthang Ehhthang