Skip to main content

SINGLES

Να γιατί δεν πρέπει να νιώθεις άσχημα όταν δεν είναι όνειρό σου το να παντρευτείς

Ο γάμος δεν αποτελεί μονόδρομο για τη ζωή μιας γυναίκας και να όλοι οι λόγοι που πρέπει να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα για το γεγονός ότι ούτε εσύ επιθυμείς κάτι τέτοιο στη ζωή σου



Ο γάμος δεν αποτελεί μονόδρομο για τη ζωή μιας γυναίκας και αν κι εσύ σκέφτεσαι πως είναι κάτι που δεν σου ταιριάζει και δεν θα το επιθυμούσες στη ζωή σου, τότε η απόφασή σου αυτή θα πρέπει να γίνει σεβαστή από όλο τον περίγυρό σου. Επειδή ακόμη κι εσύ όμως διστάζεις πολλές φορές στο να ανακοινώσεις την απόφασή σου αυτή, επηρεασμένη από κοινωνικές επιταγές του παρελθόντος, να όλοι οι λόγοι που πρέπει να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα για το γεγονός ότι δεν επιθυμείς έναν γάμο στη ζωή σου, αλλά την ελευθερία σου να κάνεις ό,τι εσύ επιθυμείς στις ερωτικές και όχι μόνο σχέσεις σου!

Γάμος δεν συνεπάγεται και ευτυχία

Δεν είναι απαραίτητος ένας γάμος να σου φέρει την ευτυχία και αν αυτός είναι κάτι που δεν ονειρεύεσαι καν για την ευημερία σου, τότε απλά προχώρα τη ζωή σου όπως εσύ επιθυμείς. Δεν θα ήθελες άλλωστε να εγκλωβιστείς μέσα σε μια δυστυχισμένη σχέση που επισφραγίζεται από έναν γάμο μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου!

Κανείς δεν έχει ανοσία στο διαζύγιο

Τα τελευταία χρόνια, τα διαζύγια έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό σε όλες τις χώρες του κόσμου και τις ηλικίες, ως αποτέλεσμα ενός όλο και πιο έντονου τρόπου ζωής, αλλά και της συνειδητοποίησης πολλών ζευγαριών ότι αυτός δεν εγγυάται απαραίτητα την ευημερία της σχέσης τους για πάντα. Άρα μην νιώθεις άσχημα αν απλά δεν σε εμπνέει καθόλου η ιδέα του.

Δεν χρειάζεσαι έναν γάμο για μια σοβαρή και σταθερή σχέση

Η σχέση σου με τον σύντροφό σου μπορεί να είναι εξίσου σοβαρή, τρυφερή, έντονη και με διάρκεια, ανεξάρτητα από το αν είστε παντρεμένοι ή όχι. Και εννοείται πως αν το επιθυμείτε μπορείτε να συγκατοικήσετε όποτε εσείς το συμφωνήσετε.

giati-den-prepei-na-niotheis-asxima-an-den-theleis-na-pantrefte_p44915

Μπορείς να κάνεις παιδιά χωρίς να έχεις παντρευτεί

Αν τα παιδιά είναι στα πλάνα σου, τότε έχε κατά νου ότι κανείς δεν σε υποχρεώνει να έχεις παντρευτεί ή να έχεις μια μόνιμη σχέση για να έρθουν αυτά στον κόσμο. οι ερωτικές σχέσεις και η γονεϊκότητα είναι δυο εντελώς διακριτά πράγματα άλλωστε.

Είναι μια πανάκριβη επένδυση

Και εσύ έχεις άλλου τύπου όνειρα, όπως το να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο με τον σύντροφό σου και την παρέα σας!

Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις παγιδευμένη

Και εσύ ήσουν από μικρή ένα ελεύθερο πνεύμα που δεν ανέχεται τέτοιου είδους δεσμεύσεις.

Θέλει πολλή δουλειά την οποία δεν είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας

Και αυτό είναι ΟΚ, γιατί πολύ απλά έχεις διαφορετικές προτεραιότητες στη ζωή σου όπως για παράδειγμα η καριέρα σου ένας υψηλός στόχος άλλης φύσης.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός