Skip to main content

SINGLES

Πώς να τον κάνεις να μετανιώσει το ghosting που σου έκανε

Αυτός έχασε!



Λίγα είναι τα πράγματα που υπάρχουν στο dating της σύγχρονης εποχής που μας κάνουν να βγαίνουμε έξω από τα ρούχα μας περισσότερο από το ghosting, το οποίο και επιλέγουν να μας κάνουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια.  Επειδή όμως αυτού του είδους η πρακτική τείνει να γίνει συνηθισμένη και πρέπει να είμαστε σε θέση να την ξεπερνάμε με αυτοπεποίθηση, συνέχισε να διαβάζεις ώστε να δεις πώς θα τον κάνεις να μετανιώσει το ghosting που σου έκανε, δίνοντας ένα μάθημα σχέσεων σε αγενείς ανθρώπους που συναντάς στην ερωτική σου ζωή.

Ζήσε τη ζωή σου

Μπορεί να ακούγεται προφανές, δεν είναι όμως. Μετά από ένα απρόσμενο ghosting, συνέχισε να ζεις τη ζωή σου όπως και πριν, χωρίς να σου καίγεται καρφάκι για την αγενή αυτή στάση που επέλεξε το άτομο με το οποίο έβγαινες. Εστίασε στον εαυτό σου, τις παρέες σου και όσα σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και σύντομα θα καταλάβει τι έχασε.

Φύγε διακοπές με τις φίλες σου

Ένα Σαββατοκύριακο με τα κορίτσια όπως όταν ήσασταν έφηβες είναι το καλύτερο αντίδοτο για τη μιζέρια που το πρόσωπο αυτό σου προκάλεσε με τη συμπεριφορά του. Και όταν δει τα stories σου στα social media και το πόσο καλά είσαι χωρίς εκείνον, θα καταλάβει ότι αυτές οι συμπεριφορές δεν περνούν σε εσένα.

Κάνε όσα δεν κάνατε ποτέ μαζί

Συναυλίες, φεστιβάλ, ξέφρενα πάρτι και ό,τι άλλο προτιμάς. Κάνε όσα δεν κάνατε ποτέ μαζί και διασκέδασέ το με την ψυχή σου, γνωρίζοντας πιθανότατα και το επόμενο φλερτ σου.

Μπλόκαρέ τον

Μια ακόμη επιλογή για να καταλάβει τι έχασε, δεν είναι άλλη από το να μπλοκάρεις το προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα. Αφού δεν σε θέλει στη ζωή του, δεν υπάρχει λόγος για να βλέπει πρώτος όλες σου τις αναρτήσεις, έτσι δεν είναι;

Μην τον αναζητήσεις

Τέλος, για να μετανιώσει για τα καλά την επιλογή του ghosting, κάνε το ένα και μοναδικό βασικό: μην τον αναζητήσεις ποτέ. Δεν απάντησε στο μήνυμά σου ή στις κλήσεις σου; Δεν χρειάζεται να τον ψάξεις περαιτέρω. Αν ήθελε θα έδινε σημεία ζωής ο ίδιος. Εφόσον επέλεξε αυτήν την οδό, ας ζήσει με την απορία του πώς θα ήταν η ζωή του σήμερα αν σου είχε φερθεί διαφορετικά.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς