Πώς να τον κάνεις να μετανιώσει το ghosting που σου έκανε

Αυτός έχασε!

Ναταλία Πετρίτη

Λίγα είναι τα πράγματα που υπάρχουν στο dating της σύγχρονης εποχής που μας κάνουν να βγαίνουμε έξω από τα ρούχα μας περισσότερο από το ghosting, το οποίο και επιλέγουν να μας κάνουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια.  Επειδή όμως αυτού του είδους η πρακτική τείνει να γίνει συνηθισμένη και πρέπει να είμαστε σε θέση να την ξεπερνάμε με αυτοπεποίθηση, συνέχισε να διαβάζεις ώστε να δεις πώς θα τον κάνεις να μετανιώσει το ghosting που σου έκανε, δίνοντας ένα μάθημα σχέσεων σε αγενείς ανθρώπους που συναντάς στην ερωτική σου ζωή.

Ζήσε τη ζωή σου

Μπορεί να ακούγεται προφανές, δεν είναι όμως. Μετά από ένα απρόσμενο ghosting, συνέχισε να ζεις τη ζωή σου όπως και πριν, χωρίς να σου καίγεται καρφάκι για την αγενή αυτή στάση που επέλεξε το άτομο με το οποίο έβγαινες. Εστίασε στον εαυτό σου, τις παρέες σου και όσα σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και σύντομα θα καταλάβει τι έχασε.

Φύγε διακοπές με τις φίλες σου

Ένα Σαββατοκύριακο με τα κορίτσια όπως όταν ήσασταν έφηβες είναι το καλύτερο αντίδοτο για τη μιζέρια που το πρόσωπο αυτό σου προκάλεσε με τη συμπεριφορά του. Και όταν δει τα stories σου στα social media και το πόσο καλά είσαι χωρίς εκείνον, θα καταλάβει ότι αυτές οι συμπεριφορές δεν περνούν σε εσένα.

Κάνε όσα δεν κάνατε ποτέ μαζί

Συναυλίες, φεστιβάλ, ξέφρενα πάρτι και ό,τι άλλο προτιμάς. Κάνε όσα δεν κάνατε ποτέ μαζί και διασκέδασέ το με την ψυχή σου, γνωρίζοντας πιθανότατα και το επόμενο φλερτ σου.

Μπλόκαρέ τον

Μια ακόμη επιλογή για να καταλάβει τι έχασε, δεν είναι άλλη από το να μπλοκάρεις το προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα. Αφού δεν σε θέλει στη ζωή του, δεν υπάρχει λόγος για να βλέπει πρώτος όλες σου τις αναρτήσεις, έτσι δεν είναι;

Μην τον αναζητήσεις

Τέλος, για να μετανιώσει για τα καλά την επιλογή του ghosting, κάνε το ένα και μοναδικό βασικό: μην τον αναζητήσεις ποτέ. Δεν απάντησε στο μήνυμά σου ή στις κλήσεις σου; Δεν χρειάζεται να τον ψάξεις περαιτέρω. Αν ήθελε θα έδινε σημεία ζωής ο ίδιος. Εφόσον επέλεξε αυτήν την οδό, ας ζήσει με την απορία του πώς θα ήταν η ζωή του σήμερα αν σου είχε φερθεί διαφορετικά.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares