5 λόγοι να μην βγεις μαζί του (ούτε καν) πρώτο ραντεβού

Έχε τα μάτια σου ανοιχτά...

Αναστασία Τουρούτογλου

Επειδή εμείς οι γυναίκες είμαστε μεν συναισθηματικές αλλά και πρακτικές, 5 ενδείξεις (συνήθως) αρκούν για να καταλάβεις πως δεν υπάρχει λόγος να βγεις με τον άλλον ούτε πρώτο ραντεβού! Και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, αν δεν θέλεις να σπαταλήσεις ένα βράδυ βγαίνοντας με κάποιον που δεν ξέρεις αν θα έχετε ουσιαστικό μέλλον, παρακάτω θα βρεις πέντε χρήσιμες συμβουλές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν αξίζει πραγματικά ή όχι.

1. Είναι τρομερά κοινωνικός. Αν κάνει δημόσιες σχέσεις σε κάποιο μαγαζί ή απλά όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάτε με 10 άτομα τότε ίσως να το σκεφτείς πριν βγεις μαζί του. Όχι επειδή είναι κοινωνικός αλλά επειδή δεν θα αντέξεις να είσαι με κάποιον που συνεχώς μιλάει με γνωστούς στο δρόμο.

2. Σου ζήτησε να βγείτε τελευταία στιγμή. Ποτέ δεν ζητάς από μία γυναίκα να βγείτε και της το λες λίγες ώρες πριν. Αν ήθελε να σε δει πραγματικά, θα μοιραζόταν την σκέψη του μαζί σου τουλάχιστον μία μέρα πριν.

3. Αν σου ζητήσει να βγείτε μαζί με τους φίλους του, τότε μην εμφανιστείς ποτέ. Το να βγεις με εκείνον και τους φίλους του τότε σημαίνει πως δεν σου ζητάει να βγείτε ραντεβού. Αν κάνει αυτή τη κίνηση, λοιπόν, σημαίνει πως δεν σε αντιμετωπίζει σοβαρά ή απλά σου λέει να έρθεις μαζί του επειδή είναι ευγενικός.

4. Στο ακύρωσε περισσότερο από δύο φορές. Αν έχετε κανονίσει να βγείτε και στο παρελθόν και το ακύρωσε για διάφορους λόγους, τότε καλά θα κάνεις να είσαι καχύποπτη, αφού αν τους άρεσες πραγματικά θα το ακύρωνε αν υπήρχε πραγματικά κάποιος σοβαρός λόγος και εσύ τον ήξερες.

5. Αν τον γνώρισες χτες το βράδυ, τότε μην βγεις κατευθείαν μαζί του. Ο κόσμος είναι μεγάλος και δεν ξέρεις με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις, ειδικά όταν τον γνωρίζεις βράδυ. Προτίμησε να μιλήσεις μαζί του λίγο από το κινητό ή το facebook και όταν δεις πως είναι μια χαρά όσον αφορά τη συμπεριφορά και το ενδιαφέρον του, τότε μπορείς να βγεις να τον γνωρίσεις μία και καλή!

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares