Skip to main content

SINGLES

5 λόγοι να μην βγεις μαζί του (ούτε καν) πρώτο ραντεβού

Έχε τα μάτια σου ανοιχτά...



Επειδή εμείς οι γυναίκες είμαστε μεν συναισθηματικές αλλά και πρακτικές, 5 ενδείξεις (συνήθως) αρκούν για να καταλάβεις πως δεν υπάρχει λόγος να βγεις με τον άλλον ούτε πρώτο ραντεβού! Και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, αν δεν θέλεις να σπαταλήσεις ένα βράδυ βγαίνοντας με κάποιον που δεν ξέρεις αν θα έχετε ουσιαστικό μέλλον, παρακάτω θα βρεις πέντε χρήσιμες συμβουλές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν αξίζει πραγματικά ή όχι.

1. Είναι τρομερά κοινωνικός. Αν κάνει δημόσιες σχέσεις σε κάποιο μαγαζί ή απλά όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάτε με 10 άτομα τότε ίσως να το σκεφτείς πριν βγεις μαζί του. Όχι επειδή είναι κοινωνικός αλλά επειδή δεν θα αντέξεις να είσαι με κάποιον που συνεχώς μιλάει με γνωστούς στο δρόμο.

2. Σου ζήτησε να βγείτε τελευταία στιγμή. Ποτέ δεν ζητάς από μία γυναίκα να βγείτε και της το λες λίγες ώρες πριν. Αν ήθελε να σε δει πραγματικά, θα μοιραζόταν την σκέψη του μαζί σου τουλάχιστον μία μέρα πριν.

3. Αν σου ζητήσει να βγείτε μαζί με τους φίλους του, τότε μην εμφανιστείς ποτέ. Το να βγεις με εκείνον και τους φίλους του τότε σημαίνει πως δεν σου ζητάει να βγείτε ραντεβού. Αν κάνει αυτή τη κίνηση, λοιπόν, σημαίνει πως δεν σε αντιμετωπίζει σοβαρά ή απλά σου λέει να έρθεις μαζί του επειδή είναι ευγενικός.

4. Στο ακύρωσε περισσότερο από δύο φορές. Αν έχετε κανονίσει να βγείτε και στο παρελθόν και το ακύρωσε για διάφορους λόγους, τότε καλά θα κάνεις να είσαι καχύποπτη, αφού αν τους άρεσες πραγματικά θα το ακύρωνε αν υπήρχε πραγματικά κάποιος σοβαρός λόγος και εσύ τον ήξερες.

5. Αν τον γνώρισες χτες το βράδυ, τότε μην βγεις κατευθείαν μαζί του. Ο κόσμος είναι μεγάλος και δεν ξέρεις με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις, ειδικά όταν τον γνωρίζεις βράδυ. Προτίμησε να μιλήσεις μαζί του λίγο από το κινητό ή το facebook και όταν δεις πως είναι μια χαρά όσον αφορά τη συμπεριφορά και το ενδιαφέρον του, τότε μπορείς να βγεις να τον γνωρίσεις μία και καλή!

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά