Skip to main content

SINGLES

Η πανσέληνος του Μαρτίου φέρνει μερικές καρμικές αλλαγές

Η πανσέληνος της Παρθένου μας γειώνει στα πρακτικά, φωτίζοντας ποιες πτυχές της ρουτίνας μας παραμελούμε



Η πανσέληνος αυτού του μήνα θα συμβεί στις 7 Μαρτίου και η επίδρασή της θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Το σκουληκό-φεγγάρι όπως λέγεται η πανσέληνος αυτή συμβαίνει στην Παρθένο συμπίπτει με τον ήλιο, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, όλα στο ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων. Ως εκ τούτου, αυτή είναι μια εποχή που είμαστε πιο ευαίσθητοι στα συναισθηματικά υπόγεια ρεύματα και στη γοητεία των φαντασιώσεων και της μαγείας. Ωστόσο, η πανσέληνος της Παρθένου μας γειώνει στα πρακτικά. Φωτίζει ποιες πτυχές της ρουτίνας μας παραμελούμε και μπορεί να χρειαστούν κάποια ανακατεύθυνση και μας ενθαρρύνει να θρέψουμε το σώμα μας καθώς και το πνεύμα μας. Ο άξονας Παρθένου-Ιχθύς μιλάει για υπηρεσία και τον ρόλο που διαδραματίζουμε βοηθώντας τους άλλους στις τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες μας.

Πώς θα επηρεάσει η πανσέληνος του Μαρτίου το ζώδιό σου;

Κριός

Αυτή η πανσέληνος θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πολύ καλά τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε σε επίπεδο υγείας και ευεξίας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εγκαταλείψετε τυχόν κακές συνήθειες. Αν λοιπόν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια πρακτική διαλογισμού ή ένα νέο σχέδιο προπόνησης, τώρα είναι η ώρα.

Ταύρος

Γύρω σε αυτήν την εποχή του χρόνου, μπορεί να επενδύσετε τόσο πολύ στην κοινότητά σας που να ξεχάσετε να δώσετε στον εαυτό σας λίγο επαρκή αυτοφροντίδα. Εάν έχετε την ανάγκη να ξεκινήσετε ένα νέο δημιουργικό εγχείρημα ή να αλλάξετε κάτι στην εμφάνισή σας, έχετε μια κοσμική ευλογία να το κάνετε. Ακόμη και η απλή πράξη του σκαλίσματος χώματος για νέα λουλούδια μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο.

Δίδυμοι

Φροντίστε την εστία κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου των σκουληκιών, είτε αυτό σημαίνει καθαρισμό, οργάνωση ή να περάσετε ένα άνετο βράδυ. Οι προσωπικοί σας στόχοι, οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και οι σχέσεις της κοινότητας ενισχύονται από το πόσο καλά φροντίζετε τον χώρο σας. Θυμηθείτε να φροντίζετε τις ρίζες σας για να μπορούν να αναπτυχθούν τα κλαδιά σας.

https://www.instagram.com/p/CpRI-6HOhIe/

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος θα σας κάνει να τρέχετε καθώς μηνύματα, προσκλήσεις και εκατομμύρια αιτήματα φτάνουν στα εισερχόμενά σας ταυτόχρονα. Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, θα αρχίσετε να παρατηρείτε μια μακροπρόθεσμη αλλαγή στην οποία το σύμπαν θα σας υποκινήσει να αρχίσετε να αλλάζετε το γενικό σύστημα πεποιθήσεών σας.

Λέων

Πιθανότατα θα ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις ή ανταλλαγές κατά τη διάρκεια αυτού του φεγγαριού των σκουληκιών, Λέοντες. Θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος μιας οικονομικής κατάστασης ή μπορεί να επαναξιολογείτε το πάρε-δώσε στις σχέσεις σας.

Παρθένος

Η πανσέληνος που εμφανίζεται στο ζώδιό σας προσφέρει ένα κουμπί επαναφοράς — απελευθερώστε ό,τι σας εμποδίζει να γίνετε νέοι και καλλιεργήστε συνδέσεις που γεμίζουν το μέσα σας. Αναζητήστε απαντήσεις από μέντορες, βιβλία και τη δική σας γόνιμη φαντασία για να χαρτογραφήσετε την περιπέτεια των ονείρων σας.

https://www.instagram.com/p/CpUuoIPoesK/

Ζυγός

Αυτή θα είναι μια έντονη, συναισθηματική στιγμή για τους Ζυγούς. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας, τις συνδέσεις και την αυτοσυζήτησή σας, καθώς παίζουν σημαντικό ρόλο στο εσωτερικό σας τοπίο. Και να θυμάστε: η υποστήριξη μπορεί να έρθει από τα πιο απροσδόκητα μέρη. Η δίψα σας για επέκταση θα προσελκύσει πιθανούς μέντορες και συνεργάτες.

Σκορπιός

Το σκουληκό-φεγγάρι μπορεί να φέρει κάποιο δράμα στον δρόμο σου, Σκορπιέ. Ένα τέλος στην κοινότητά σας επιφυλάσσει αυτή η πανσέληνος. Αν και θα μπορούσε να είναι λυπηρό να βλέπεις μερικούς από τους συνομηλίκους σου να φεύγουν, μπορεί επίσης να ανοίξει την πόρτα σε άλλες ευκαιρίες στον δρόμο.

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος θα επηρεάσει την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, αγαπητέ Τοξότη. Όλοι φαίνεται να θέλουν κάτι από εσάς, από τα αφεντικά σας μέχρι τον σύντροφό σας ή τους συγκάτοικούς σας. Εάν μπορείτε, διατηρήστε το πρόγραμμά σας διαχειρίσιμο! Μια επαγγελματική κατάσταση θα μπορούσε επίσης να φτάσει στο αποκορύφωμα, φέρνοντάς σας στο προσκήνιο για μια καλή δουλειά.

https://www.instagram.com/p/CpUrI-eOEVu/

Αιγόκερως

Αυτή είναι η ώρα σας για επέκταση και περιπέτεια. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή να ξεκινήσετε μια νέα αναζήτηση – ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε ή να κάνετε το ταξίδι των ονείρων σας, βρείτε νέα βιβλία, podcast και συζητήσεις για να εμπνευστείτε.

Υδροχόος

Οι διακυμάνσεις στα προς το ζην και τη βάση του σπιτιού σας μπορεί να σας κάνουν να λαχταράτε διακάως σταθερότητα. Βρείτε ησυχία σε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε χαρά, σε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε ζωντανοί. Να θυμάστε ότι οι αρχές γονιμοποιούνται από αυτό που τελειώνει πριν από αυτές, και εσείς είστε μέρος αυτής της όμορφης αναγεννητικής διαδικασίας.

Ιχθύς

Είναι μια συναρπαστική στιγμή για εσάς Ιχθύς, αυτή η πανσέληνος ξεκινά μια περίοδο τριών ετών κατά την οποία το σύμπαν θα σας ζητήσει να φροντίσετε για το μέλλον μόνοι σας! Θέτοντας ερωτήσεις: Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σας; Πώς μπορείτε να χτίσετε κάτι ουσιαστικό στη ζωή σας; Εστιάστε στην απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις καθώς ο κύριος δάσκαλος Κρόνος μπαίνει στο ζώδιό σας. Ό,τι και να φτιάξετε για τον εαυτό σας τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει στη ζωή σας για πάντα!

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.