Skip to main content

SINGLES

Πώς ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα επηρεάσει κάθε ζώδιο από το 2023-2043

Ετοιμάσου για δύο μεταμορφωτικές δεκαετίες



Ο Πλούτωνας μπορεί να είναι ο μικρότερος και ο πιο απομακρυσμένος από όλους τους μεγάλους πλανήτες στην αστρολογία, αλλά μην υποτιμάτε τη «σεισμική» του ισχύ. Αυτό το μικροσκοπικό αλλά πανίσχυρο ουράνιο σώμα είναι υπεύθυνο για μερικές από τις πιο σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα του τρέχοντος έτους – καθώς ξεκινά μια φορά στη ζωή μετάβαση στο ζώδιο του Υδροχόου στις 23 Μαρτίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κατανοούμε πώς θα επηρεάσει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο το ζώδιό σου είναι τόσο μεγάλη υπόθεση! Η κοσμική ιστορία που ξεκινά αυτόν τον μήνα θα συνεχίσει να εκτυλίσσεται και να εξελίσσεται τα επόμενα είκοσι χρόνια, αποκαλύπτοντας βαθιές αλήθειες και καταλύοντας τεράστιες αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Ονομάστηκε από τον Έλληνα θεό του κάτω κόσμου, ο Πλούτωνας στην αστρολογία συμβολίζει το βάθος, την ένταση και το μυστήριο, καθώς και τους μεγάλους κύκλους του θανάτου και της αναγέννησης ή της δημιουργίας και της καταστροφής. Αυτός ο μεταμορφωτικός πλανήτης έχει τη δύναμη να μας μεταμορφώσει πλήρως από κάμπιες σε πεταλούδες, φέρνοντας αλχημεία και βαθιά αλλαγή. Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να είναι προάγγελος σκοτεινών εμμονών και μακιαβελικών αγώνων εξουσίας. Αυτό είναι το θέμα με τον Πλούτωνα – λειτουργεί στα άκρα και τραβάει σε ένταση σαν το μάτι της καταιγίδας. Αντιπροσωπεύει όλα όσα κρυφά καλύπτονται κάτω από την επιφάνεια, καθώς και τα στοιχεία που τελικά έρχονται να αναβληθούν πάνω από το έδαφος.

Ο Πλούτωνας διασχίζει τον Αιγόκερω από το 2008, οπότε η είσοδός του στον ευάερο Υδροχόο στις 23 Μαρτίου σηματοδοτεί την πρώτη αλλαγή ζωδίου για αυτόν τον πλανήτη εδώ και σχεδόν 15 χρόνια. Αυτή θα είναι η πρώτη βουτιά του Πλούτωνα στο επαναστατικό ζώδιο του υδροφόρου από τα τέλη του 18ου αιώνα - αλλά με τον αληθινό τρόπο του Πλούτωνα, θα χρειαστεί χρόνος για να ολοκληρωθεί πλήρως αυτή η ζωδιακή μετάβαση. Χάρη στην αργή τροχιά του Πλούτωνα και τις ετήσιες ανάδρομες περιόδους, θα ξαναβυθιστεί στον Αιγόκερω από τις 11 Ιουνίου 2023 έως τις 20 Ιανουαρίου 2024 και άλλη μια φορά από την 1η Σεπτεμβρίου 2024 έως τις 19 Νοεμβρίου 2024. Από εκεί, ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι το 2043 και το 2044—δίνοντας στον πλανήτη δύο δεκαετίες για να κάνει τη μεταμορφωτική του μαγεία στα μέρη του χάρτη μας που διοικούνται από τον Υδροχόο.

https://www.instagram.com/p/CmoqIG9OHAu/

Ως ο πιο απομακρυσμένος πλανήτης από τον ήλιο στην αστρολογία, ο Πλούτωνας αναφέρεται συχνά ως διαπροσωπικός πλανήτης ή πλανήτης γενεών – καθώς η μακρινή παρουσία του πιστεύεται ότι διαμορφώνει τα πράγματα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και έχει μια πιο αξιοσημείωτη επιρροή στην κοινωνία γενικότερα. Στο προνοητικό ζώδιο του αέρα Υδροχόο, είναι πιθανό να δούμε τη μεταμορφωτική δύναμη του Πλούτωνα να αλλάζει το τοπίο όσον αφορά θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας και τον τρόπο που οραματιζόμαστε το μέλλον. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που κυβερνά τις ομάδες και την κοινότητα, επομένως μπορούμε να περιμένουμε πολλές αλλαγές και αποκαλύψεις και μέσα στην ευρύτερη συλλογικότητα. Ο Πλούτωνας θα περάσει μόνο μερικούς μήνες του 2023 στον Υδροχόο, αλλά θα μας δώσει μια γεύση για την ενέργεια που πρόκειται να έρθει, καθώς ό,τι κι αν συμβεί κατά τη διάρκεια αυτής της κλεφτής ματιάς μπορεί να προμηνύει ορισμένες από τις αλλαγές που βρίσκονται μπροστά μας.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο για την κοινωνία τις επόμενες δεκαετίες, αλλά αυτή η διέλευση επιφυλάσσει πολλές προσωπικές αλλαγές και για κάθε ζώδιο. Ακολουθεί μια ανάλυση του τρόπου με τον οποίο ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα σας επηρεάσει, με βάση τον ήλιο σας ή/και το ζώδιο που ανατέλλει: Καλωσορίζουμε μια νέα εποχή!

https://www.instagram.com/p/CaP-2Yqlsw9/

Πώς ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Κριός

Το ταξίδι του Πλούτωνα μέσω του Υδροχόου πρόκειται να μεταμορφώσει πλήρως τα οράματά σας για το μέλλον, Κριοί, καθώς και τον τρόπο που συνεργάζεστε με τους άλλους. Καθώς πλοηγείστε στις μακροπρόθεσμες ανατροπές και στροφές αυτής της διέλευσης, θα βρείτε τον εαυτό σας να σχετίζεται με τους συνομηλίκους σας με εντελώς νέους τρόπους—και ίσως να χτίζετε μια νέα κοινότητα για τον εαυτό σας εντελώς. Οι κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκετε τώρα πιθανότατα θα περάσουν από βαθιές μεταμορφώσεις, καθώς δημιουργείτε νέες συνδέσεις και ισχυρότερους δεσμούς βασισμένους σε κοινές ελπίδες και όνειρα. Αυτό τελικά θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις προσωπικές σας πεποιθήσεις, επιτρέποντάς σας να φανταστείτε (και ίσως ακόμη και να σας βοηθήσει να χτίσετε) έναν κόσμο που ποτέ δεν φανταζόσασταν δυνατό.

Ταύρος

Η καριέρα σας και η δημόσια ζωή σας πρόκειται να αποκτήσουν νέα επίπεδα έντασης, Ταύροι, ετοιμαστείτε λοιπόν να ανεβείτε επαγγελματικά επίπεδο και να οικειοποιηθείτε πλήρως την ικανότητά σας να λάμψετε. Ο Πλούτωνας θα περάσει τις επόμενες δύο δεκαετίες μεταμορφώνοντας το μέρος του χάρτη σας που σχετίζεται με την εικόνα και τη δια βίου κληρονομιά σας, οπότε περιμένετε να κάνετε κάποια βαθιά προσωπική ανασκαφή όταν πρόκειται να βελτιώσετε την εσωτερική σας εξουσία. Τι σε εμπόδιζε πάντα από το να σταθείς ψηλά στη δύναμή σου και να αναλάβεις τον έλεγχο της πορείας σου; Μπορεί να μην είναι ένα εύκολο ταξίδι, αλλά ο Πλούτωνας θα πυροδοτήσει τις φιλοδοξίες σας, εμπνέοντάς σας να προχωρήσετε στους μακροπρόθεσμους στόχους σας με μια ξεκάθαρη και ακλόνητη εστίαση.

Δίδυμοι

Είσαι ανοιχτόμυαλος από τη φύση σου, Δίδυμε. Αλλά τις επόμενες δύο δεκαετίες, προετοιμαστείτε για αλλαγές επικών διαστάσεων. Το ταξίδι του Πλούτωνα μέσω του Υδροχόου πρόκειται να αναθεωρήσει πλήρως το προσωπικό σας σύστημα πεποιθήσεων, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε εντελώς νέες σφαίρες σκέψης και εμπειρίας. Τα μακρινά ταξίδια ή η τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούν να φέρουν οδυνηρές αποκαλύψεις τα επόμενα χρόνια, επομένως αγκαλιάστε τη μεταμόρφωσή σας διευρύνοντας συνεχώς τους ορίζοντές σας και ξεπερνώντας τη ζώνη άνεσής σας. Θα κληθείτε να αμφισβητήσετε τα δόγματά σας και να ξαναχτίσετε το προσωπικό σας σύνολο ηθικής. Τα υπαρξιακά προβλήματα και οι κρίσεις πίστης είναι πιθανές, αλλά αυτοί οι ψυχικοί και πνευματικοί αγώνες θα σας βοηθήσουν τελικά να ευθυγραμμιστείτε με βαθύτερες και πιο αυθεντικές φιλοσοφίες για τη ζωή.

https://www.instagram.com/p/CplA2m-uom9/

Καρκίνος

Ο Πλούτωνας καταλύει ένα ισχυρό νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, Καρκίνοi, γι' αυτό μη φοβάστε να βουτήξετε βαθιά στον ψυχισμό σας και να κάνετε κάποια σοβαρή δουλειά μέσα σας. Μεταμορφώνετε εντελώς την ικανότητά σας να κάθεστε με άβολες αλήθειες και να είστε ευάλωτοι στις επιθυμίες σας, κάτι που θα δώσει στις στενές σας σχέσεις πολύ μεγαλύτερο βάθος. Οι σκελετοί στην ντουλάπα σας βγαίνουν έξω – και στο τέλος αυτής της μακροχρόνιας διέλευσης, θα τους κοιτάτε κατευθείαν στα μάτια χωρίς δεύτερη σκέψη. Ενώ η αντιμετώπιση των τεράτων κάτω από το κρεβάτι δεν είναι εύκολη, ο ατρόμητος Πλούτωνας σας δίνει δύναμη. Και παρ' όλη την ένταση, θα καταλήξετε να αισθάνεστε πολύ πιο ανάλαφροι για αυτό.

Λέων

Ξεκινάς ένα εντελώς νέο ταξίδι στις σχέσεις σου τώρα, Λέων, οπότε ετοιμάσου να μετατοπίσεις τις προσδοκίες σου από τον εαυτό σου και τους άλλους. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να γίνουν καθρέφτης στη σκιώδη πλευρά σας, αποκαλύπτοντας τα στοιχεία της ταυτότητάς σας που προσπαθείτε να καταστείλετε ή δεν θέλετε να αναγνωρίσετε. Αντί να τρέχετε μακριά από αυτούς τους διαπροσωπικούς προβληματισμούς, χρησιμοποιήστε τους ως καταλύτη για να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να είστε πιο αυθεντικοί στις συνεργασίες σας. Ήρθε η ώρα να αφήσετε όλα τα παιχνίδια αγάπης που διψούν για δύναμη στο παρελθόν και να αρχίσετε να διαλύετε τα ζητήματα ελέγχου που σας εμποδίζουν να έχετε τις βαθιές, που αλλάζουν τη ζωή σας συνδέσεις που σας αξίζουν.

Παρθένος

Οι ρουτίνες εργασίας και ευεξίας σας είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς, Παρθένε, και η διέλευση του Πλούτωνα μέσω του Υδροχόου θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι προς την αυτο-μεταμόρφωση μέσα από αυτές τις καθημερινές συνήθειες. Ο τρόπος με τον οποίο διαρθρώνατε πάντα το πρόγραμμά σας και εκτελούσατε τις καθημερινές σας εργασίες θα αρχίσει να αλλάζει μακροπρόθεσμα τα επόμενα χρόνια, έτσι θα σας ωθήσει να απομακρυνθείτε από προηγούμενες πρακτικές και να αρχίσετε να δημιουργείτε νέα αυλάκια στη ζωή σας. Η παραγωγικότητά σας θα σας κάνει ακόμα πιο ισχυρούς! Δηλαδή, μπορεί επίσης να χρειαστεί να εγκαταλείψετε παλιές συνήθειες (που πεθαίνουν σκληρά, όπως λένε) και να φτάσετε στη ρίζα των συμπεριφορών που σας κρατούν σε έναν ανθυγιεινό κύκλο. Όταν όλα ειπωθούν και γίνουν, θα νιώσετε κύριος της δικής σας πραγματικότητας.

https://www.instagram.com/p/CpkmWfpuW9M/

Ζυγός

Βυθίζεστε σε μια παθιασμένη και εμπνευσμένη νέα εποχή της ζωής σας, Ζυγοί. Οι δημιουργικές ιδέες είναι πάντα άφθονες για ζώδια που κυβερνώνται από την Αφροδίτη όπως εσείς, αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι θα αρχίσετε να παίρνετε αυτές τις προσπάθειες ακόμη πιο σοβαρά τα επόμενα χρόνια, αναπτύσσοντας μια βαθιά επιθυμία να πάρετε τον έλεγχο των καλλιτεχνικών σας οραμάτων. Η έννοια του «έργου πάθους» αποκτά νέο νόημα και η αυθεντική αναζήτηση σας προς την αυτοέκφραση θα είναι ασταμάτητη. Ο Πλούτωνας θα ασκήσει επίσης τη μυστηριώδη μαγεία του στην ερωτική σας ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς θα λαχταράτε μεγαλύτερη ένταση και βάθος από τις ρομαντικές σας κατακτήσεις από ποτέ.

Σκορπιός

Στη σύγχρονη αστρολογία, ο Πλούτωνας θεωρείται ένας από τους κυρίαρχους πλανήτες σας, Σκορπιοί. Και αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σας φέρνει μερικές ισχυρές και κοντινές αλλαγές στο σπίτι. Στα επόμενα 20 χρόνια, η οικιακή σας ζωή υφίσταται μια σημαντική μεταμόρφωση και η αντίληψή σας για το «σπίτι» μπορεί να φαίνεται εντελώς διαφορετική από ό,τι τώρα. Πιθανότατα θα αρχίσετε να αναλαμβάνετε έναν νέο ρόλο στην οικογένειά σας ή αλλιώς θα αλλάξετε τη δυναμική με κάποιον τρόπο και είναι μια σημαντική στιγμή να αντιμετωπίσετε τυχόν υποκείμενες εντάσεις ή δυσαρέσκεια μεταξύ των στενότερων συγγενών σας – καθώς είναι πιθανό να εμφανιστούν τώρα ούτως ή άλλως. Μην φοβάστε να σκάψετε βαθιά στο παρελθόν σας και να επικεντρωθείτε στη θεραπεία του εσωτερικού παιδιού. Κάνοντας αυτή τη δουλειά, θα δημιουργήσετε σιγά-σιγά μια πιο γερή βάση πάνω στην οποία μπορεί να χτιστεί η υπόλοιπη ζωή σας προς τα πάνω.

Τοξότης

Με τον Πλούτωνα σε ένα μακροπρόθεσμο ταξίδι στον τομέα της επικοινωνίας σας, περιμένετε να μεταμορφώσετε τον τρόπο που εκφράζεστε, Τοξότες. Από αυτό το σημείο και μετά, θα βρείτε τον εαυτό σας να αναζητά βαθύτερο νόημα στις καθημερινές αλληλεπιδράσεις και να σχετίζεται με τον κόσμο γύρω σας με πιο ουσιαστικό τρόπο. Η ψιλοκουβέντα δεν θα το κόψει άλλο! Ο Πλούτωνας θα σας ενθαρρύνει να διαλύσετε τα πιο βασικά πράγματα που έχετε μάθει για τη ζωή, επιτρέποντάς σας να ξαναχτίσετε τη νοοτροπία σας από την αρχή. Είστε ονειροπόλος από τη φύση σας, αλλά ανακαλύπτετε τη δύναμη στο να είστε απλώς παρόντες. Ο τρόπος που μιλάτε μπορεί επίσης να αποκτήσει μεγαλύτερη ένταση από ό,τι στο παρελθόν, αλλά δεν πειράζει. Τα λόγια σας έχουν δύναμη – και όταν μιλάτε, εμπιστευτείτε ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να ακούσουν.

https://www.instagram.com/p/Cpil5nIO6rq/

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας πέρασε τα τελευταία 15 χρόνια στο ζώδιό σας, τον Αιγόκερω, επομένως η ταυτότητά σας έχει μεταμορφωθεί με ισχυρό τρόπο. Αλλά τις επόμενες δύο δεκαετίες, θα διαπιστώσετε ότι σιγά-σιγά αναδιαμορφώνετε και τις προσωπικές σας αξίες και πόρους. Αναλαμβάνετε τον έλεγχο της οικονομικής σας ζωής με έναν νέο τρόπο – που σημαίνει ότι είναι καιρός να αρχίσετε να διαλύετε πραγματικά τυχόν βαθιά ριζωμένα ζητήματα που έχετε μαζί σας σχετικά με τα χρήματα και την αυτοεκτίμηση. Είτε πρόκειται για μια νοοτροπία που βασίζεται στη σπανιότητα που σας κρατά κάτω είτε για μια υπερβολικά υλιστική προοπτική που σας κρατά ενήμερους, τα επόμενα χρόνια θα σας ενθαρρύνουν να ανταπεξέλθετε σε αυτές τις διακοπές και να αρχίσετε να εκτιμάτε όλα όσα έχετε.

Υδροχόος

Ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιό σας για πρώτη φορά στη ζωή σας, Υδροχόοι – έτσι μπορεί να νιώσετε αυτή την αλχημική κοσμική μετατόπιση πιο απτή από οποιονδήποτε άλλον. Είσαι επαναστάτης στην καρδιά, οπότε δεν φοβάσαι να είσαι διαφορετικός και να πας κόντρα στο κατεστημένο. Αλλά η μεταμορφωτική επιρροή του Πλούτωνα τις επόμενες δύο δεκαετίες θα σας προκαλέσει να συνάψετε ειρήνη με το γεγονός ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς. Έρχεστε σε επαφή με την προσωπική σας πηγή ενέργειας, οπότε μην εκπλαγείτε αν αλλάξετε δραστικά την εμφάνιση και τη συνολική παρουσία σας τα επόμενα χρόνια. Αυτή είναι πραγματικά μια νέα εποχή για την ταυτότητά σας, γι' αυτό αγκαλιάστε την εξέλιξή σας. Θα βγείτε από αυτές τις πλουτωνιακές στάχτες εντελώς ανανεωμένοι.

Ιχθύς

Το ταξίδι του Πλούτωνα τις επόμενες δύο δεκαετίες θα είναι ιδιαίτερα ενδοσκοπικό και λεπτό για εσάς, Ιχθύς. Αλλά αυτό δεν το καθιστά λιγότερο κομβικό. Σε όλο αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας, θα παλεύετε με τις δυνάμεις του ασυνείδητου μυαλού σας – εξερευνώντας το παρελθόν σας, τη σκιά σας και τις πιο μακρινές γωνιές της ψυχής σας. Ελέγξτε τον εαυτό σας όταν ενεργείτε με παρόρμηση για να δείτε εάν μπορείτε να αποκαλύψετε ένα κρυμμένο κίνητρο, καθώς τώρα μαθαίνετε να διακρίνετε τα συναισθήματά σας και τη διαίσθησή σας με πιο δυνατό τρόπο από ποτέ. Επιπλέον, τα όνειρά σας μπορεί να αποκτήσουν πιο ζωντανή ένταση, οπότε το να ασχοληθείτε σοβαρά με μια μυστικιστική πρακτική μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε αυτές τις αισθήσεις.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης