Skip to main content

SINGLES

Ετοιμάσου να τα δεις όλα πιο ρομαντικά με τη Ροζ Πανσέληνο

Πώς η Πανσέληνος του Απριλίου στον Ζυγό θα επηρεάσει κάθε ζώδιο



Είναι κάπως δύσκολο να σταματήσεις και να μυρίσεις τα τριαντάφυλλα όταν βρίσκεσαι στη μέση μιας έντονης εποχής που διοικείται από τον Άρη, αλλά υπάρχει ένα ροζ φεγγάρι που κατευθύνεται προς το μέρος μας και η αφροδίτικη μυσταγωγία του θα γίνει γνωστή, οπότε φροντίστε να διαβάσετε αν αναρωτιέστε πώς η Ροζ πανσέληνος στον Ζυγό τον Απρίλιο του 2023 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο.

Όσον αφορά την πρόβλεψη για την πανσέληνο, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στη σημασία αυτής της σεληνιακής φάσης, προτού ξετυλίξουμε τα διαφορετικά στρώματα αυτής της σελήνης. Συχνά αναφέρεται ως συναισθηματική κορύφωση και περίοδος αποκάλυψης, το φεγγάρι φτάνει στο απόγειο της πληρότητάς του μία φορά κάθε μήνα, ενώ κάθεται ακριβώς απέναντι από τον ήλιο. Αυτό είναι ακριβώς όταν το φεγγάρι φωτίζεται 100 τοις εκατό από το φως του ήλιου, αλλά η γενική αντίθεση που συμβαίνει μεταξύ αυτών των φάσεων μπορεί να είναι συναισθηματικά ενεργοποιημένη στη διαδικασία. Εξάλλου, αν το φεγγάρι είναι σύμβολο του εσωτερικού μας κόσμου και της συναισθηματικής μας βάσης και ο ήλιος αντιπροσωπεύει τη φυσική μας πραγματικότητα και την πρωταρχική έκφραση, αυτή η σεληνιακή φάση μπορεί να φέρει φως σε ό,τι είναι εκτός ισορροπίας στην προσωπική μας ζωή. Δεν είναι περίεργο που πολλοί εκφοβίζονται συχνά από τα φαινόμενα της πανσελήνου. Η βαρυτική έλξη που συμβαίνει μεταξύ του ήλιου και της σελήνης έχει τη δύναμη να ξυπνήσει τον ωκεανό των συναισθημάτων μέσα και γύρω μας.

https://www.instagram.com/p/CqkzQHWop57/

Κοιτάξτε το ως εξής: Εάν ο ήλιος, ο Δίας και ο Χείρωνας στον Κριό ενεργοποιούν επί του παρόντος τις σαρκικές επιθυμίες μας και φέρνουν επίγνωση σε θέματα του «εαυτού», η πανσέληνος στον Ζυγό μας προτρέπει να απομακρυνθούμε από την αρρενωπότητα του Κριού, προκειμένου να μπει στην ισορροπία και να αξιοποιήσει τη θεϊκή θηλυκή ενέργεια της Αφροδίτης. Το πιο σημαντικό, με τον Άρη να κολυμπάει αυτή τη στιγμή στον Καρκίνο -όπου είναι επιρρεπής σε αμυντική και έμμεση συμπεριφορά- η ανυπομονησία μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε ευερεθιστότητα ή/και σε συναισθηματικό ξέσπασμα. Και πάλι, στον Κριό αρέσει να διεκδικεί τον εαυτό του και να παίρνει το προβάδισμα, αλλά καλούμαστε να δούμε κάτι από διαφορετική οπτική γωνία και να παραμείνουμε ουδέτεροι. Ευτυχώς, ο Άρης θα κάνει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον επικεφαλής των εργασιών Κρόνο, ο οποίος είναι τόσο υποστηρικτικός όσο και διαισθητικά επικυρωτικός.

 https://www.instagram.com/p/CqmMauDLWKf/

Πώς η Πανσέληνος θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Κριός

Βάλε προτεραιότητα στις σχέσεις σου και μη φοβάσαι να αφήσεις κάποιον άλλο να συμβαδίσει μαζί σου, Κριέ. Οι ενέργειες που περιστρέφονται γύρω από τις συμβατικές σας συμφωνίες, τα σημαντικά άλλα και την ικανότητα συμβιβασμού φέρονται στο προσκήνιο αυτής της πανσελήνου. Κυβερνούμενος από την Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο των χρημάτων και της αυτοεκτίμησάς σας, ενθαρρύνεστε να παραδώσετε τις αμφιβολίες, τους φόβους και την ανάγκη να φροντίζετε πάντα τον εαυτό σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μοιράζεστε διαφορετικές αξίες με κάποιον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να καλλιεργήσετε ενσυναίσθηση και να συναντήσετε κάποιον στα μισά του δρόμου.

Ταύρος

Παίρνεις ό,τι δίνεις και το βλέπεις από πρώτο χέρι, Ταύρε. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια πράξη καλοσύνης ή μια ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής που προσπαθείτε να καλλιεργήσετε αυτήν τη στιγμή, αλλά αυτή η πανσέληνος που κυβερνά η Αφροδίτη φέρνει επίγνωση στη δυναμική του καθημερινού σας τρόπου ζωής, καθώς και σαφήνεια για το αν ή όχι ευθυγραμμίζεται με τον ανώτερο εαυτό σας. Εάν υπάρχει έλλειψη αρμονίας μεταξύ της ζωής σας στα παρασκήνια και της καθημερινής σας πραγματικότητας, θα γίνει σαφές με την πανσέληνο του Απριλίου. Καλείστε να δώσετε προτεραιότητα στην ψυχική, σωματική και πνευματική σας ευημερία, γι' αυτό σκεφτείτε τι σας κάνει πραγματικά να νιώθετε ασφάλεια.

Δίδυμοι

Δεν είστε από αυτούς που ακολουθούν το πλήθος, αλλά αποσπάτε εύκολα την προσοχή σας όταν διεγείρεστε διανοητικά, Δίδυμε. Αυτή η πανσέληνος που αναζητά τη δικαιοσύνη δίνει έμφαση στις επιθυμίες της καρδιάς σας και στη σχέση που μοιράζεστε με το εσωτερικό σας παιδί. Το να είσαι ηγέτης στην κοινότητά σου είναι δεύτερη φύση για σένα, αλλά είναι αυτές οι συνεργασίες και τα κοινωνικά δίκτυα σε αρμονία με τα έργα του πάθους σου και τις δημιουργικές σου σκέψεις; Δεν είναι κακό να τιμάτε τους συναδέλφους σας διανοούμενους και αφηγητές, αρκεί να μην χάνετε τα δικά σας ταλέντα, δεξιότητες και ικανότητες.

https://www.instagram.com/p/CqmA7CwrOGk/

Καρκίνος

Κάντε ένα βήμα πίσω και κάντε check-in με τον εαυτό σας, Καρκίνοι. Ο Ζυγός κυβερνά τον τέταρτο οίκο της διακυβέρνησής σας, καθιστώντας αυτή την ενδοσκόπηση ακόμα πιο απαραίτητη για την ευημερία σας. Υπάρχει ένα μέρος σας που πραγματικά λαχταρά μια αίσθηση αρμονίας στην προσωπική σας ζωή, και ένα άλλο μέρος σας συνεχίζει να προωθεί, επαγγελματικά και όσον αφορά την αίσθηση της εξουσίας σας. Κανείς δεν είπε ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλές εργασίες, αλλά επίσης δεν μπορείτε να συνεχίσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, όλη την ώρα. Κυβερνούμενοι από την Αφροδίτη στον κοινωνικό σας τομέα, ενθαρρύνεστε να στηριχτείτε στους συνομηλίκους σας και να συνδεθείτε με αυτούς που εκτιμάτε.

Λέων

Το να πάρεις το προβάδισμα έρχεται φυσικά όταν σε κυβερνά ο ήλιος, Λέοντα. Ωστόσο, αυτή η πανσέληνος που κυβερνά η Αφροδίτη προκαλεί την υπερηφάνειά σας, με την έννοια αυτή σας υπενθυμίζει να κρατάτε χώρο για άλλες ιδέες και προοπτικές. Υπάρχει πάντα χώρος για ανάπτυξη και επέκταση, και η καλλιέργεια της ισορροπίας στον τομέα των επικοινωνιών (καθώς και των δεξιοτήτων που προσπαθείτε να κατακτήσετε) μπορεί να σας φέρει την αλήθεια που αναζητούσατε. Κυβερνούμενοι από την Αφροδίτη στον 10ο οίκο της εξουσίας σας, μην αφήσετε μια πολύτιμη σύνδεση ή/και μια συμβουλή να πάει χαμένη.

Παρθένος

Όλοι έχουν ένα μοναδικό σύστημα αξιών, συμπεριλαμβανομένου και εσένα, Παρθένε. Αλλά η πανσέληνος του Απριλίου φέρνει ευαισθητοποίηση σε όλα, από την αίσθηση της ασφάλειας έως τις κοινές σας επιχειρήσεις. Κυβερνούμενος από την Αφροδίτη στον εκτεταμένο ένατο οίκο της σοφίας, της φιλοσοφίας και της άγνωστης επικράτειάς σας, ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή/και ένα νέο σύστημα πεποιθήσεων, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να φέρετε την ισορροπία που επιθυμείτε στον τομέα των οικονομικών και της σταθερότητας. Αυτό θα μπορούσε επίσης να ενισχύσει τις συνεργασίες σας και την κοινωνική ευαισθητοποίηση.

https://www.instagram.com/p/CqmrGqKSmtw/

Ζυγός

Κάνε μια ευχή, Ζυγέ. Αν και, δεν θα ήταν κακό να σκεφτείτε τη νέα σελήνη στο ζώδιό σας που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2022, επειδή παρόμοια θέματα έρχονται στο προσκήνιο… εκτός και αν βάλετε προθέσεις που τώρα εκδηλώνονται. Κυβερνούμενος από τον ουράνιο κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη –ενώ φέρνει αρμονία και σταθερότητα στις κοινοπραξίες, τα κοινά περιουσιακά σας στοιχεία και τις συμβατικές συμφωνίες– αυτή είναι μια ευκαιρία για εσάς να αναλογιστείτε την αξία των οικείων ενώσεων σας και εάν η επιθυμία σας να ηγηθείτε σε μια επένδυση πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Σκορπιός

Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, και ξέρεις καλά αυτή την αλήθεια, Σκορπιέ. Ωστόσο, αυτό είναι σημαντικό να το λάβετε υπόψη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς αυτή η πανσέληνος θα φέρει σαφήνεια σε κάτι που έχει κρυφτεί από το συνειδητό σας μυαλό. Διοικούμενοι από την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεών σας, αποκτάτε επίγνωση της σταθερότητας των σχέσεών σας μίας προς μίας (προσωπικές ή επαγγελματικές) και αναγνωρίζετε πού μπορεί να υπάρχει έλλειψη ισορροπίας ή ανταπόδοσης. Οι συζητήσεις γύρω από ένα συμβόλαιο θα μπορούσαν να σας παρασύρουν, γι' αυτό είναι σημαντικό να παραμείνετε πιστοί στα συστήματα πεποιθήσεών σας.

Τοξότης

Οι φίλοι έρχονται και φεύγουν, αλλά μερικές φορές γίνονται οικογένεια, Τοξότες. Κυβερνούμενος από την Αφροδίτη στον έκτο οίκο της δέουσας επιμέλειας και των πράξεων υπηρεσίας, αυτό το φεγγάρι αποτελεί την επιτομή της έννοιας «να το πληρώσω προκαταβολικά». Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες check in σε φίλο; Ή κάνατε παρέα με τον καλύτερο σας φίλο; Χωρίς να παραβλέπετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας, αυτό η πανσέληνος σας ενθαρρύνει να εμφανιστείτε στην κοινότητά σας και να μοιραστείτε το δώρο σας με τον υπόλοιπο κόσμο. Το πιο σημαντικό, σας υπενθυμίζει την οικογένεια ψυχών σας και τις ομάδες φιλίας σας. Απομακρυνθείτε για λίγο από τα σόλο εγχειρήματα και συνδεθείτε.

https://www.instagram.com/p/CqmigGWI-L9/

Αιγόκερως

Είσαι φυσικός στο να δίνεις το προβάδισμα και να παίρνεις το προβάδισμα, αλλά υπάρχει χρόνος και τόπος για όλα, Αιγόκερε. Μια επαγγελματική ευκαιρία θα μπορούσε ενδεχομένως να σας βγάλει από το στοιχείο σας, αλλά το να μην έχετε «ανωτερότητα» δεν χρειάζεται να σημαίνει ότι αποκλείεται. Είναι σημαντικό να προσέχετε την ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής και να επικοινωνείτε με τους ανωτέρους σας εάν χρειάζεται. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο ενεργά από ό,τι συνήθως στο σπίτι, κάτι που μπορεί να σας αφήσει χωρίς άλλη επιλογή παρά να αφήσετε κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά προς το παρόν, και αυτό είναι εντάξει.

Υδροχόος

Το να είσαι σταθερό ζώδιο σε κάνει πιο επιρρεπή στο να έχεις πεισματάρικη νοοτροπία, αλλά αυτή η πανσέληνος σου δείχνει γιατί αυτό μπορεί να είναι εις βάρος σου, Υδροχόε. Με ένα στέλεχος στον Κριό να φορτίζει τον τομέα της επικοινωνίας σας, οι πιθανότητες ενεργούν με παρόρμηση και επιταχύνουν τις λεπτομέρειες μιας κατάστασης. Ωστόσο, σας ενθαρρύνουμε να εξετάσετε μια διαφορετική άποψη ή μια εντελώς διαφορετική επιλογή για να προχωρήσετε μπροστά, καθώς η ροζ πανσέληνος θα φωτίσει τον ένατο οίκο της σοφίας και την άγνωστη περιοχή σας. Μην κάνετε άλμα μπροστά χωρίς την κατάλληλη μεσολάβηση και καθοδήγηση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους από εσάς βρίσκονται στη μέση της μετεγκατάστασης ή μιας επικερδούς επένδυσης του νοικοκυριού.

Ιχθύς

Είστε πιο συχνά ευεργέτης παρά ευεργετούμενος, και αυτό ακριβώς αντιμετωπίζετε κάτω από το Ροζ Φεγγάρι του Απριλίου, τους Ιχθύς. Είτε οικονομικά είτε όσον αφορά το αίσθημα ασφάλειας, είναι σημαντικό να αναλογιστείτε την αξία των επενδύσεών σας και (το πιο σημαντικό) πού κατευθύνετε την ενέργειά σας. Οι στενές συνδικαλιστικές σας ενώσεις και τα κοινά σας περιουσιακά στοιχεία χτίζονται πάνω σε μια αυθεντική και σταθερή βάση; Μπορείτε να βασιστείτε σε έναν σημαντικό άλλο ή/και επαγγελματία εργοδότη για τη σταθερότητα που επιθυμείτε; Αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο χαλαρό όσο οι συζητήσεις που κάνετε σε τακτική βάση, αλλά η ουσία είναι ότι έχουν πραγματική αξία για εσάς;

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός