Skip to main content

SINGLES

Πάρε μια ανάσα: ο Ερμής δεν είναι πλέον ανάδρομος

Δες πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο η ευθεία πορεία του Ερμή μέχρι 11/6



Ο Ερμής στον Κριό γύρισε σε ευθεία πορεία στις 15 Μαΐου και θα παραμείνει μέχρι τις 11/6. Στον πλανήτη Ερμή δίνεται μεγάλη σημασία στην Αστρολογία καθώς είναι γνωστό ότι αν περάσει σε ανάδρομη κατάσταση τότε προκύπτουν διάφορα προβλήματα σε σημαντικές εργασίες. Έτσι, ο Ερμής απευθείας στον Κριό σε μια τέτοια κατάσταση μπορούμε να πούμε ότι είναι ευνοϊκός και για όλα τα ζώδια. Ωστόσο, αυτή η ουράνια κίνηση θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετικούς οίκους για διαφορετικά ζώδια και σύμφωνα με αυτό τα αποτελέσματα θα ποικίλλουν. Ας μάθουμε λοιπόν τι αποτελέσματα θα έχει το ζώδιό σας με τον Ερμή να είναι άμεσος στον Κριό!

Κριός

Ο Ερμής απευθείας στον Κριό θα δώσει ειδικά εφέ και αυτή η περίοδος μπορεί να μην είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς. Αυτή η κίνηση του πλανήτη Ερμή μπορεί να αυξήσει τα έξοδά σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα όταν εξηγείτε τον εαυτό σας σε άλλους. Τα χρήματά σας μπορεί να δαπανηθούν σε πολλές απαραίτητες εργασίες και ταυτόχρονα ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα λόγω των αυξανόμενων εξόδων σας.

Ωστόσο, ψυχικά αυτή η περίοδος θα είναι καλή. Η οικογενειακή ζωή θα είναι αρμονική και ειρηνική. Αυτή την περίοδο τα προβλήματα υγείας δεν θα σας ενοχλήσουν και θα νιώσετε χορτασμένοι. Θα αυξηθεί η ενέργεια της ζωής σας και η προσοχή σας θα στραφεί περισσότερο στο γράψιμο. Κοινωνικά το πεδίο εφαρμογής σας θα διευρυνθεί επίσης. Αποφύγετε τυχόν περιττές μετακινήσεις καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει κόπωση και δυσφορία. Η συνήθεια να κάνετε τη δουλειά σας μόνοι σας θα σας δώσει καλή επιτυχία με τις προσπάθειές σας.

 https://www.instagram.com/p/CsQDOIfsJ_T/

Ταύρος

Ο Ερμής απευθείας στον Κριό για τους Ταύρους πρόκειται να λάβει χώρα στον δωδέκατο οίκο τους. Αυτή η περίοδος θα μειώσει σε κάποιο βαθμό τα συνεχιζόμενα προβλήματα υγείας σας, ωστόσο θα εξακολουθεί να είναι απαραίτητο να φροντίζετε σωστά την υγεία σας. Τα έξοδά σας που μέχρι τώρα αυξάνονται θα μειωθούν λίγο επίσης. Μπορεί να ανησυχείτε ψυχικά για ένα νεαρό μέλος της οικογένειάς σας. Θα λάβετε υποστήριξη από τους παλιούς σας φίλους και θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε έναν από αυτούς.

Θα περάσετε χρόνο με τους φίλους σας και θα απολαύσετε την παρέα τους και θα διασκεδάσετε. Θα ολοκληρωθούν και οι αδιέξοδες εργασίες σας. Η επιτυχία θα είναι εκεί για εσάς στην καριέρα σας και θα πρέπει να έχετε κατά νου τις κρίσιμες καταστάσεις σας και να είστε υπόλογοι στον εαυτό σας. Φροντίστε τα ακριβά σας αντικείμενα, γιατί υπάρχουν πιθανότητες να τα χάσετε. Θα είναι ευνοϊκό για εσάς εάν μείνετε μακριά από παράνομες εργασίες και στοιχήματα, διαφορετικά τα προβλήματά σας ενδέχεται να αυξηθούν. Η αγάπη θα αυξηθεί ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας και μέσα από την επικοινωνία τα προβλήματά σας θα λυθούν.

Δίδυμοι

Για τους Διδύμους, ο Ερμής απευθείας στον Κριό θα λάβει χώρα στον ενδέκατο οίκο τους. Λόγω της επίδρασης αυτής της πλανητικής κίνησης θα ανοίξουν οι δρόμοι του εισοδήματός σας. Τα οικονομικά σας που είχαν κολλήσει θα ξεκινήσουν και πάλι με ομαλό ρυθμό. Θα ενθουσιαστείτε με την αύξηση του εισοδήματος και θα πραγματοποιηθούν και οι επιθυμίες σας. Εάν κάποιος έχει πάρει χρήματα από εσάς και δεν τα έχει επιστρέψει μέχρι τώρα, θα σας δώσει τα χρήματά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Τα προβλήματα που έρχονται στις ερωτικές σας σχέσεις θα εξαλειφθούν και η αγάπη σας θα ενισχυθεί. Στον τομέα των ακαδημαϊκών οι Δίδυμοι μαθητές θα έχουν ευνοϊκά αποτελέσματα. Όποια δουλειά κι αν ξεκινήσετε θα έχετε επιτυχία σε αυτήν. Το πνεύμα της ζωής σας θα αυξηθεί και θα αρχίσετε να λαμβάνετε υποστήριξη από τα μέλη της οικογένειάς σας. Η σχέση σας με τους ηλικιωμένους θα βελτιωθεί και θα λάβετε επιδόματα στην οικογένεια. Οι Δίδυμοι που ασχολούνται με τις επιχειρήσεις θα δουν επίσης πρόοδο στις επιχειρήσεις τους.

https://www.instagram.com/p/CsQZWcNt2h6/

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής απευθείας στον Κριό θα πραγματοποιηθεί στον δέκατο οίκο τους. Αυτή η περίοδος θα φέρει αρμονία στη ζωή σας και θα ακούσετε σημαντικά νέα τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα της ζωής σας. Τα μέλη της οικογένειάς σας θα σας υποστηρίξουν πλήρως. Οι σχέσεις σας με τους γονείς σας θα ενισχυθούν. Θα έρθουν καλές ευκαιρίες στην καριέρα σας και η θέση σας θα ενισχυθεί επίσης. Στον χώρο εργασίας η αποτελεσματικότητά σας θα αυξηθεί.

Οι δεξιότητες συνομιλίας και η χιουμοριστική σας επιστροφή θα διασκεδάσουν τους πάντες και θα υπάρχει μια ατμόσφαιρα ευθυμίας γύρω σας και ως αποτέλεσμα όλοι θα ήθελαν να είναι κοντά σας. Θα πάρετε χάρη από τους ανωτέρους σας καθώς θα συνεργαστούν μαζί σας και ως αποτέλεσμα θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην καριέρα σας, αξιοθαύμαστα. Η σχέση σας με τον σύντροφο της ζωής σας θα είναι αρμονική και θα βρείτε επίσης επιτυχία στη διαφοροποίηση της οικογένειάς σας. Τα παλιά σας προβλήματα υγείας θα εξαφανιστούν και η υγεία σας θα βελτιωθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Λέων

Για τους Λέοντες ο Ερμής απευθείας στον Κριό θα γίνει στον ένατο οίκο τους. Στο μυαλό σας οι σκέψεις πνευματικότητας θα αυξηθούν με αυτήν την πλανητική κίνηση. Ωστόσο, ενδιάμεσα θα γίνετε και λογικοί. Από άποψη υγείας, αυτή η περίοδος μπορεί να μην είναι αρκετά ευνοϊκή, επομένως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πρέπει να δίνεται προτεραιότητα στην υγεία. Μπορεί να αντιμετωπίσετε επιδείνωση της υγείας σας εάν τρώτε φαγητό από έξω. Αυτή την περίοδο οι ερωτικές σας σχέσεις θα συναντήσουν ζέση και θα έχετε μια αρμονική σχέση με τον σύντροφό σας.

Για τους συζυγικούς Λέοντες, αυτή η εποχή θα είναι ευημερούσα. Θα δίνετε χρόνο ο ένας στον άλλον και θα καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον. Θα πάτε ένα ταξίδι μεγάλης απόστασης με τον αγαπημένο σας. Μπορεί να προδοθείτε αν εμπιστεύεστε κάποιον τυφλά, γι' αυτό να είστε σε εγρήγορση. Πριν υπογράψετε το έντυπο εγγύησης μιας τράπεζας για κάποιον, σκεφτείτε πολλές φορές. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς η τύχη μπορεί να μην είναι υπέρ σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να υπάρξει και μεταφορά εργασίας.

Παρθένος

Για τους Παρθένους, ο Ερμής απευθείας στον Κριό θα λάβει χώρα στον όγδοο οίκο τους. Ο πλανήτης Ερμής στον όγδοο οίκο σας θα σας φέρει συμβατότητα. Οι εργασίες που ολοκληρώνονται ξαφνικά θα σας δώσουν οφέλη. Θα συναντήσετε αρχαία περιουσία, κληρονομιά ή κρυμμένο πλούτο. Εάν έχετε επενδύσει στην αγορά μετοχών νωρίτερα, τότε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε κέρδη από αυτές τις επενδύσεις. Δραστηριότητες πνευματικής φύσης θα σας πάρουν περισσότερο χρόνο και θα εκτραπείτε και σε αυτές. Η ικανότητα της λογικής σας θα αυξηθεί επίσης. Στη δουλειά σας θα πετύχετε με αξιοθαύμαστη απόδοση και μια ξαφνική προαγωγή θα είναι σωστή.

Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τις επιχειρήσεις σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ως εκ τούτου θα υπάρχουν και καλά οικονομικά κέρδη. Ωστόσο, για να ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, αυτή η περίοδος δεν θα είναι κατάλληλη. Υγειονομικά θα αντιμετωπίσετε διακυμάνσεις. Θα ανακουφιστείτε από παλιά προβλήματα υγείας, αλλά μπορεί να προκύψουν και νέα, γι' αυτό ελέγξτε καλά τα τρόφιμα που καταναλώνετε. Γενικά αυτή η περίοδος θα είναι καλή, θα έχετε καλά αποτελέσματα σύμφωνα με τη σκληρή δουλειά σας. Θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό και οι ερωτικές σχέσεις μπορεί να αντιμετωπίσουν μια περίοδο δυσκολιών.

https://www.instagram.com/p/CsQiMIcsv5Z/

Ζυγός

Ο Ερμής απευθείας στον Κριό για τους Ζυγούς θα πραγματοποιηθεί στον έβδομο οίκο τους. Η συζυγική ζωή θα ωφεληθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς η αγάπη μεταξύ των συντρόφων θα αυξηθεί. Θα έχετε καλά κέρδη μέσω του συντρόφου σας, αλλά μπορεί να προκύψουν καυγάδες μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Καθώς λέγοντας κάποια πράγματα ο ένας στον άλλο χωρίς να καταλαβαίνετε τη βαρύτητα των λέξεων μπορεί να καταστρέψει την αρμονία μεταξύ σας. Οπότε, κάτω από τέτοιες συνθήκες, πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά πριν μιλήσετε με τον σύντροφό σας και εάν υπάρχει παρεξήγηση θα πρέπει να διευθετηθεί το συντομότερο δυνατό.

Τα γεγονότα στην οικογένεια θα τραβήξουν μέρος της προσοχής σας και ως εκ τούτου η προσοχή σας στη δουλειά σας μπορεί να μειωθεί. Για να πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά. Για την επέκταση των επιχειρηματικών σας εγχειρημάτων, θα είναι ωφέλιμο για εσάς εάν μπορείτε να περιμένετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα πρέπει να κρατήσετε τον θυμό σας υπό έλεγχο και στην οικογενειακή σας ζωή θα κυριαρχήσει η ευτυχία. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μη θέσετε τις σχέσεις σας σε κίνδυνο κάτω από την εντύπωση κάποιου άλλου.

Σκορπιός

Ο Ερμής απευθείας στον Κριό για τους Σκορπιούς θα πραγματοποιηθεί στον έκτο οίκο τους. Σε θέματα που σχετίζονται με το δικαστήριο θα πετύχετε και τα έξοδά σας αυτή την περίοδο ενδέχεται να αυξηθούν σημαντικά. Πρέπει να ελέγξετε καλά τα έξοδά σας διαφορετικά η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη θέση. Στη συζυγική ζωή οι  Σκορπιοί μπορεί να συναντήσουν ένταση και να ξεσπάσουν καυγάδες ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας.

Θα υπάρχουν καλά νέα σχετικά με τα παιδιά σας και αυτή η περίοδος θα είναι η ανάπτυξη των παιδιών σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι σχέσεις αγάπης θα είναι αρμονικές και η τρυφερότητα θα κυριαρχεί. Εσείς και ο σύντροφός σας θα είστε πιο κοντά από ποτέ. Από άποψη υγείας, πρέπει να προσέχετε και να είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση σχετικά με τη φόρμα σας. Μια παρατεταμένη ασθένεια μπορεί να σας ενοχλήσει και οι συνθήκες της δουλειάς σας θα είναι ευνοϊκές για εσάς.

Τοξότης

Για τους Τοξότες, ο Ερμής απευθείας στον Κριό θα γίνει στον πέμπτο οίκο τους, κάτι που θα αυξήσει τη διάνοιά τους. Θα αυξηθεί η σκέψη και οι λογικές σας ικανότητες. Θα μπορείτε να υπολογίσετε σωστά τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να αυξηθεί το ενδιαφέρον σας για τη λαχειοφόρο αγορά, τα στοιχήματα και το χρηματιστήριο. Εάν προχωράτε προς αυτήν την κατεύθυνση, τότε συμβουλευτείτε έναν ειδικό ή ένα έμπειρο άτομο αυτού του τομέα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε επιτυχία εάν θέλετε να αλλάξετε τη δουλειά σας. Οι Τοξότες που ασχολούνται με τις επιχειρήσεις θα μπορέσουν να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους και θα επιτύχουν επίσης οικονομικά οφέλη μέσω αυτής. Η δημιουργικότητά σας θα ανέβει και θα θέλατε να εργαστείτε και στον τομέα της συγγραφής. Στις ερωτικές σχέσεις, η δυσαρέσκεια μπορεί να αυξηθεί καθώς οι συχνοί καυγάδες μπορεί να σας αναστατώσουν. Ωστόσο, με την εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον η σχέση σας θα σωθεί.

https://www.instagram.com/p/CsObALcL98Y/

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής απευθείας στον Κριό γίνεται στον τέταρτο οίκο τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα αποκτήσετε κινητή ή ακίνητη περιουσία, αλλά εάν το ακίνητο είναι ήδη υπό αμφισβήτηση, τότε αυτή η διαφωνία μπορεί να ανακύψει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα πρέπει να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια στις προσωπικές σας σχέσεις για να τις βελτιώσετε. Θα πρέπει να φροντίσετε να μην υπάρχουν καυγάδες ή περιττές διαφωνίες ανάμεσα σε εσάς και τη μητέρα σας. Θα υπάρχουν ευνοϊκά αποτελέσματα στη δουλειά σας. Η απόδοσή σας στη δουλειά σας θα σας κρατήσει μπροστά από τους άλλους. Οι Αιγόκεροι θα έχουν επιτυχία και στις επιχειρήσεις τους. Θέματα υγείας όπως η συστολή στο στήθος, η καούρα και ο μετεωρισμός μπορεί να σας ενοχλήσουν. Από οικονομικής άποψης, αυτή η περίοδος θα είναι ακμαία. Τα οικονομικά σας σταματημένα θα επιστρέψουν και σε εσάς.

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους ο Ερμής απευθείας στον Κριό γίνεται στον τρίτο τους οίκο. Η υγεία σας θα βελτιωθεί με αυτήν την πλανητική κίνηση. Θα περνάτε περισσότερο χρόνο με τους φίλους σας και θα διασκεδάζετε μαζί τους. Τα ταξίδια μικρών αποστάσεων θα σας προσφέρουν ευτυχία.

Η επιθυμία σας να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εργασία θα ενσταλάξει μέσα σας την πρακτική να ρισκάρετε και να προχωρήσετε μπροστά, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προχωρήσετε στην επιχείρηση. Πρέπει να σκέφτεστε και τα οφέλη των άλλων και όχι μόνο τα δικά σας. Η οικονομική σας ζωή θα είναι ευνοϊκή καθώς ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρύνεται και θα μεγαλώνει. Θα πετύχετε με τις προσωπικές σας προσπάθειες.

Ιχθύς

Για το ζώδιο των Ιχθύων, ο Ερμής απευθείας στον Κριό θα γίνει στον δεύτερο οίκο. Αυτή την περίοδο το οικογενειακό κλίμα θα είναι θετικό και τα προβλήματα θα ελαττωθούν. Οι παλιές διαφωνίες που συμβαίνουν στην οικογένεια θα αρχίσουν να ξεθωριάζουν και η ατμόσφαιρα της οικογένειας θα βελτιωθεί. Θα γίνετε κοινωνικά ενεργοί και στα social media η συμμετοχή και ο ακτιβισμός σας θα αυξηθεί επίσης. Ο κύκλος των φίλων σας θα αυξηθεί επίσης.

Αυτή η περίοδος θα είναι θετική οικονομικά και θα υπάρξει αύξηση και στα έσοδα. Τα οικονομικά κέρδη θα είναι εκεί για εσάς και το τραπεζικό σας υπόλοιπο σταδιακά θα ανέβει. Η ομιλία σας θα γίνει πιο χαριτωμένη και οι άνθρωποι θα μπορέσουν να πειστούν από την ομιλία σας. Η αγάπη θα μεγαλώσει ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Η αγοραπωλησία ακινήτων θα έχει κέρδος.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.