Skip to main content

SINGLES

Kαι τα ντροπαλά κορίτσια ξέρουν να φλερτάρουν: 8 τρόποι για να τα καταφέρεις

Είναι πιο απλό απ΄όσο ακούγεται.



Δεν έχουμε όλοι άνεση στο φλερτ, είναι αλήθεια. Ο χαρακτήρας των ανθρώπων διαφέρει και άρα και ο τρόπος που φλερτάρουν. Αλλά ειδικά για άτομα που τα διακρίνει η συστολή, τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα: δεν είναι ότι δεν θέλουν να φλερτάρουν, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν γιατί ντρέπονται. Επειδή όμως για όλα τα προβλήματα, υπάρχει μια λύση, παρακάτω θα βρεις μερικές συμβουλές για το τι μπορείς να κάνεις ώστε να βελτιώσεις λιγάκι την κατάσταση.

1. Βρες τον κατάλληλο χρόνο και χώρο: Δεν είναι όλες οι στιγμές κατάλληλες, όπως δεν είναι και όλα τα μέρη. Πρέπει να ξέρεις πότε να το κάνεις, διαφορετικά η απογοήτευσή σου, επειδή πιθανότατα δεν θα έχεις ανταπόκριση, θα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Έχουμε και λέμε, λοιπόν: δεν τον φλερτάρουμε όταν είναι αφοσιωμένος σε μια εργασία που πρέπει να γίνει τώρα ή όταν γύρω του είναι ένα τσούρμο από φίλους. Αποφεύγουμε, λοιπόν, τις ώρες που αντιλαμβανόμαστε ότι έχει νεύρα ή ένταση. 

2. Αστειεύσου: Το χιούμορ υπήρξε πάντα ένας «καλός σύμβουλος» στις σχέσεις. Και στην πρώτη εντύπωση μετράει πολύ. Αν δεν μπορείς να παίξεις τη μοιραία, προτίμησε να παίξεις την αστεία.

3. Να είσαι ο εαυτός σου: Το βασικότερο απ’ όλα είναι να μην προσπαθήσεις να προσποιηθείς κάτι άλλο απ’ αυτό που είσαι. Θα το καταλάβει, και αυτό θα τον απωθήσει. Επίσης, οι άντρες δεν αντέχουν τα «δράματα», οπότε προσπάθησε να είσαι χαλαρή, απλή, άνετη (μ’ αυτό που είσαι) και σταμάτα να κλαψουρίζεις για τα «δράματα» της ζωής σου.

4. Μη μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου: Από αντίδραση και σε μια υπερπροσπάθεια να πείσεις τον άλλο, μιλάς πολύ. Και δεν το καταλαβαίνεις! Αυτό είναι πολύ κουραστικό και αποτρεπτικό. Για να μη χάσεις τον έλεγχο, καθώς απαριθμείς τα προτερήματά σου, προσπάθησε να κάνεις εσύ ερωτήσεις για εκείνον.

5. Φλέρταρε με το σώμα και τις κινήσεις σου: Μπορεί να μην τα πας καλά με τα λόγια, αλλά υπάρχουν πάντα τα χέρια και τα μάτια σου. Επεδίωξε να τον αγγίξεις, αθώα, σκύψε προς το μέρος του όταν του μιλάς, κοίτα τον στα μάτια, μίλα του στο αυτί.

6. Μην λες σε όλα «ναι»: Κοινώς, μην «πέσεις με τα μούτρα». Κράτα λίγες αντιστάσεις, αρνήσου κάποια πρότασή του, πες ότι έχεις άλλα πλάνα- πες «όχι» σε πράγματα που δεν σε εκφράζουν και δεν σου αρέσουν. Πήγαινε σιγά – σιγά.

7. Σταμάτα, όταν δεν προχωράει: Μην επιμείνεις στο φλερτ, αν δεις ότι εκείνος  δεν ανταποκρίνεται.

8. Χαμογέλα: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα ειλικρινές χαμόγελο. Ξεκίνα μ’ αυτό και κράτα την καλή σου διάθεση σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας σας – έστω και αν δεν καταλήξει κάπου.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»