"Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών"

Μια ιδιαίτερη έκθεση για τη σωστή οδική συμπεριφορά και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Μαριέτα Χριστοπούλου

Μια ιδιαίτερη και σημαντική έκθεση από την Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Συμμαχία για την Ελλάδα, εγκαινιάστηκε στις 20 Μαρτίου, στο Golden Hall. Ο λόγος για την "Οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών", η οποία ευαισθητοποιεί για τη σωστή οδική συμπεριφορά και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. 

Στα εγκαίνια της, παραβρέθηκε και η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη αποδεχόμενη την πρόσκληση του  Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Στην έκθεση πρωταγωνιστούν 280 παιδικές ζωγραφιές με τις πιο ευφάνταστες και εύστοχες εικόνες και μηνύματα. Παιδιά και γονείς καλούνται να την επισκεφτούν, να δουν τις παιδικές δημιουργίες και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας, που βρίσκονται στο χώρο για να εκπαιδεύσουν τους μικρούς επισκέπτες σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής. Μάλιστα, για το σκοπό αυτό έχει εγκατασταθεί στο χώρο της έκθεσης πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά.

Επιπλέον, όσα παιδιά επισκέπτονται την έκθεση, μπορούν να ζωγραφίσουν τις δικές τους δημιουργίες με θέμα την οδική ασφάλεια. Την πρωτοβουλία υποστηρίζει Οργανωτική Επιτροπή από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και ανθρώπους του πολιτισμού και του επιχειρηματικού κόσμου. Τα μέλη της επιτροπής θα επιλέξουν (12) από τις ζωγραφιές, οι οποίες θα πλαισιώσουν το θεματικό ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το επόμενο έτος. 

*Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Απριλίου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθημερινά 09:00 - 21:00. Τηλ. επικοινωνίας για ομαδικές επισκέψεις: 2131520505 και 2106924558.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares