«Ζωγραφίζω τον Vivaldi, Χορεύω τον Miro»

Κυριακάτικα παιδικά εργαστήρια στο θέατρο Άλφα / Ιδέα.

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Τι κοινό έχουν μια παρτιτούρα κι ένας πίνακας; Μπορούμε να ζωγραφίσουμε τον ήχο μιας παραλίας; Μιας μπόρας; Αν μπορούσαμε να δούμε τον ήχο του πιάνου με τι θα έμοιαζε; Μπορεί να αποτυπωθεί σε ένα πίνακα κάτι περισσότερο από μια στιγμή;

Τις Κυριακές 2 και 4 Απριλίου μαζί με το «Μπες στο παραμύθι» θα εξερευνήσουμε τι κρύβουν μέσα τους οι ζωγραφιές, θα ζωγραφίσουμε ήχους και φιγούρες, θα χορέψουμε και θα κινηθούμε στο ρυθμό των... χρωμάτων. Μέσα από αυτό το εργαστήρι, θα φτιάξουμε ο καθένας το δικό του ζωγραφικό πίνακα και θα μάθουμε να βλέπουμε τη μουσική με άλλο μάτι!

Ποιος θα τα μάθει όλα αυτά στα παιδιά; Η Κωνσταντίνα Χρίστου, πτυχιούχος μηχανικός ήχου με μεταπτυχιακό στη Μουσική Παιδαγωγική, μουσικός -με βασικό της όργανο την άρπα-, ασχολείται με το παιδικό θέαμα και το παιδικό παραμύθι.

Το «Μπες στο παραμύθι» είναι μια σειρά παιδικών εργαστηρίων που ξεκίνησαν το 2015 με κύριο χαρακτηριστικό τους την εκπαίδευση μέσα από την τέχνη. Σκοπός τους, η διεύρυνση της φαντασίας των παιδιών και η διοχέτευση των επιρροών της στην καθημερινότητά τους.

Μην το χάσεις!

Πληροφορίες:
Για παιδιά άνω των 6 ετών

Ιδέα – διδασκαλία: Κωνσταντίνα Χρίστου

Διάρκεια: 150 λεπτά (με διάλειμμα)

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ

Ώρα έναρξης: 15:00
 
Θέατρο Άλφα / Ιδέα: Πατησίων37 και Στουρνάρα 51

Τηλέφωνο κρατήσεων: 699 5244 585
 
Facebook page: Μπες στο παραμύθι



 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares