Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Τρέχουμε στο NFL και βοηθάμε το "Μαζί για το Παιδί"

Μπες κι εσύ στην παρέα του LikeMother,LikeDaughter και του Mother's Bird!



Το Σάββατο στις 29 Απριλίου, 10πμ. - 4μμ, το LikeMother,LikeDaughter της δημοσιογράφου και mom blogger Αλεξάνδρας Παπαδάκη και το Mother's Bird της παιδαγωγού και tv presenter Μαρίας Χολέβα παίρνουν μέρος στο NO FINISH LINE, που γίνεται 26 έως και 30 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Τι κάνουν;

"Περπατάμε, τρέχουμε και μαζεύουμε χιλιόμετρα που θα μετατραπούν σε χρήματα για να στηριχθεί το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά του “Μαζί για το Παιδί”. Θα έρθεις στην παρέα μας;"

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν;

Μαμάδες, μπαμπάδες, παιδιά, γιαγιάδες και παππούδες, όλες οι ηλικίες!

Πώς; Δεν είμαι σε φόρμα...

Όπως μπορεί ο καθένας- άλλος θα τρέξει, άλλος θα περπατήσει στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το κανάλι του ΚΠΙΣΝ!
 
Οι ομαδικές συμμετοχές και στα δύο μέσα έκλεισαν αλλά μπορείτε να γραφτείτε ατομικά (κοστίζει 5€, παρακάτω θα δείτε ακριβώς το πώς), και να έρθετε να μας βρείτε!


Φορέστε τα αθλητικά σας, φέρτε μαζί όλη τη θετική σας διάθεση
και ελάτε να βοηθήσουμε τα παιδιά!

 
Η αλληλεγγύη δεν έχει όρια, δεν έχει finish line!
 
 
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ; 
Για ατομική εγγραφή στο ”NO FINISH LINE Athens 2017” μπες έως τις 17 Απριλίου, είτε απευθείας στην ιστοσελίδα εγγραφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση hermes-events.org, ή την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα nflathens.com, που παραπέμπει στον σύνδεσμο εγγραφών.

Ή πήγαινε στα ΚΕΝΤΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:
 
Θα τα βρεις: 

Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και

Στα attica, City Link και attica, Golden Hall, έως τις 23/04 (Κυριακή του Πάσχα κλειστά). 

 
ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΩ; ΠΑΣΧΑ ΕΙΝΑΙ!

Μπορείς να γραφτείς στο κέντρο εγγραφών του Metropolitan Hotel, από 19 Απριλίου έως και 23 Απριλίου (12μμ έως 6μμ), αρκεί να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.
 
*Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θεωρούνται επιβεβαιωμένες μόνο με την καταβολή του ποσού ατομικής συμμετοχής εντός προθεσμίας, είτε σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της διοργανώτριας αρχής, είτε με επί τόπου πληρωμή σε ένα από τα κέντρα εγγραφών.
 
*Τα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον συμμετέχοντα και όχι τον διοργανωτή. Η κατάθεση του ποσού υποχρεωτικά πρέπει να είναι ονομαστική (εμφάνιση ονοματέπωνυμου συμμετέχοντα στην κατάθεση), ώστε να μπορεί να γίνει η διασταύρωση του εγγεγραμμένου ονόματος στο ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών.
 
*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Καμία εγγραφή δεν θα θεωρηθεί έγκυρη αν δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή έως τις 18 Απριλίου 2017.
 
Τραπεζικός λογαριασμός πληρωμής:
ALPHA BANK – ΙΒΑΝ: GR72 0140 7180 7180 0200 2008 269, δικαιούχος λογαριασμού ΕΡΜΗΣ 1877
ΑΓΩΝΑΣ 24 ΩΡΩΝ

allyou_mesa.jpg
 
 
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ NO FINISH LINE!
 
Μετά από το Μονακό, το Παρίσι, το Όσλο, ήρθε η ώρα και της Αθήνας να διοργανώσει το “NO FINISH LINE” και να ενταχθεί στη διεθνή σειρά των πρωτοποριακών αγώνων δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα αφιερωμένων στα παιδιά.
Το πρώτο ελληνικό “NO FINISH LINE” είναι γεγονός και από τις 26 έως τις 30 Απριλίου στην Αθήνα με την οργανωτική ευθύνη του Ερμή 1877, την επίβλεψη του NFL International και τη συνδρομή επώνυμων και ανώνυμων δωρητών και χορηγών, τρέχουμε και περπατάμε για καλό σκοπό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).
 
Το “NO FINISH LINE” είναι κάτι μοναδικό παγκοσμίως, είναι αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς, όπου σε μία πρωτότυπη διαδικασία 90 συνεχόμενων ωρών, ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να προσφέρει περπατώντας ή τρέχοντας χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό.
 
Η βασική ιδέα είναι τα χιλιόμετρα να μετατρέπονται σε χρήματα για να στηριχθεί το έργο του “Μαζί για το Παιδί”. Συγκεκριμένα, τα έσοδα του NFL Athens θα διατεθούν για το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που υλοποιεί το “Μαζί για το Παιδί”.
 
Όλοι όσοι θέλουν μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.
 
Το πρώτο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 26 Απριλίου ώρα 7μμ και τελειώνει μετά από 90 ώρες, την Κυριακή 30 Απριλίου ώρα 1μμ. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας, από μικρούς 1 έτους έως μεγάλους 101 ετών!
 
Στόχος του πρώτου ελληνικού “NO FINISH LINE”, είναι η καταγραφή τουλάχιστον 60,000 χιλιομέτρων που θα μετατραπούν σε ευρώ, για να προκύψει το ελάχιστο ποσό που θα διατεθεί ως δωρεά στο “Μαζί για το Παιδί”, για την υλοποίηση του προγράμματος σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά.
 
Κατά την διάρκεια του αγώνα που διεξάγεται επί 90 ώρες συνεχόμενα υπό τους ήχους της μουσικής, υπάρχει μονίμως ανθρώπινο δυναμικό και εθελοντές εμψύχωσης, υποστήριξης, τροφοδοσίας, ενώ έχουν προβλεφθεί όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες, όπως χώροι αποδυτηρίων, φύλαξης, ανάπαυσης, αποθεραπείας, κλπ.
 
Πρέσβεις του NO FINISH LINE είναι οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Στεφανίδη και Νίκος Κακλαμανάκης ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι μέλος και εκπρόσωπος του NFL!

allyou_mesa_olyb.jpg
 
 
ΤΟ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ”:
Το “Μαζί για το Παιδί” ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση.
Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.
 
 
*Για περισσότερες πληροφορίες, στείλε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή κάνε κλικ στο LikeMother,LikeDaughter και το Mother's Bird. 
 
 


 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

ΠΑΙΔΙ

Δραστηριότητες για παιδιά & κατασκευές αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης

Μαθαίνοντας στα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν τον πλανήτη μας

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department