Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» παίζει και εκπληρώνει παιδικές ευχές

Κατέβασε την εφαρμογή για καλό σκοπό και διεκδίκησε συλλεκτικά αντικείμενα αγαπημένων καλλιτεχνών 

Allyou Team

Δύο πλατιά χαμόγελα θα λάμπουν σε λίγες ημέρες στα πρόσωπα της επτάχρονης Κωνσταντίνας και της τρίχρονης Μαρίας από το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), καθώς οι ευχές τους θα γίνουν πραγματικότητα από τον ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “MAD for a Cause”. Τα δύο μικρά κορίτσια έχουν ευχηθεί να αποκτήσουν ένα παραμυθένιο δωμάτιο και έναν παιδότοπο, ώστε να γίνουν πιο δυνατές για να αντιμετωπίσουν τις σοβαρές ασθένειες από τις οποίες πάσχουν. 
Στην πραγματοποίηση των ευχών τους μπορούμε να συμβάλουμε όλοι μας, αρκεί να κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Παράλληλα, διεκδικούμε τρία συλλεκτικά αντικείμενα που ανήκουν στον Σάκη Ρουβά, την Ελένη Φουρέιρα και τον SNIK, τα οποία οι αγαπημένοι καλλιτέχνες προσφέρουν σε αυτό τον καλό σκοπό. 

Τα τρία απλά βήματα που χαρίζουν παιδικά χαμόγελα 

insta_ad_sakis_odigies.jpg

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να συμμετάσχουμε στη δράση “MAD for a Cause”, η οποία υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το MAD, είναι απλά:
1.    Κατεβάζουμε, χωρίς χρέωση, την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet (Google Play και App Store)
2.    Επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που θέλουμε να αποκτήσουμε
3.    Παίζουμε στα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους

Όσο εμείς θα παίζουμε, ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιήσει τις ευχές της Κωνσταντίνας και της Μαρίας από το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “MAD for a Cause”, μια παιδική ευχή έχει γίνει ήδη πραγματικότητα. Ο επτάχρονος Ερνάντ, πριν από λίγες ημέρες, απέκτησε ένα δωμάτιο γεμάτο με τους αγαπημένους του ήρωες, αλλά και κούκλες για την αδελφή του. 

makeawish2.jpg

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), επισημαίνει τη σπουδαιότητα της νέας δράσης Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ: «Ο ΟΠΑΠ με την ενέργειά του “MAD for a Cause” συμβάλλει με πολύτιμο τρόπο στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η υιοθεσία  ευχών είναι από μόνη της κάτι σπουδαίο.  H διάδοση του έργου μας συμβάλλει ώστε το ευρύ κοινό να γνωρίσει τόσο τον κόσμο των ευχών, όσο και τον τρόπο εκπλήρωσής τους. Οι ευκαιρίες που μας δίνονται από εταιρείες είναι λιγοστές και γεννούν την ευγνωμοσύνη όλων μας».

makeawish1.jpg

Τα συλλεκτικά αντικείμενα που προσφέρουν οι καλλιτέχνες 

Στην πρωτοβουλία “MAD for a Cause” συμμετέχουν ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα και ο SNIK, προσφέροντας από ένα προσωπικό τους αντικείμενο.         

Ο Σάκης Ρουβάς προσφέρει στο “MAD for a Cause” το αγαπημένο του κοστούμι, με το οποίο έχει πραγματοποιήσει μοναδικές εμφανίσεις επί σκηνής. 

Η Ελένη Φουρέιρα προσφέρει για τον ίδιο καλό σκοπό τις κόκκινες μπότες, τις οποίες φόρεσε κατά τη διάρκεια της προώθησης της συμμετοχής της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και αναγράφουν το επίθετό της και τον τίτλο του τραγουδιού Fuego.

Ο SNIK προσφέρει ένα bomber jacket, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνον, με το οποίο πραγματοποίησε την πρώτη του μεγάλη εμφάνιση στη σκηνή. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares