Νew Camp Ραφήνας

Το νέο καλοκαιρινό camp Ισπανικού ποδοσφαίρου για αγόρια και κορίτσια είναι γεγονός!

Allyou Team

Αν το παιδί σας δεν αφήνει την μπάλα από τα πόδια του, αν ξετρελαίνεται με το Ισπανικό πρωτάθλημα, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, αν είναι από 5 μέχρι 15 χρονών και θέλει να ζήσει μια μοναδική αθλητική εμπειρία που μπορεί να του αλλάξει τη ζωή, τότε πρέπει να πάρει μέρος στο μοναδικό καλοκαιρινό New Camp της Ραφήνας από τις 17 μέχρι τις 21 Ιουνίου.

sumercampin.jpg

Κορυφαίοι Ισπανοί επαγγελματίες προπονητές, θα διδάξουν στα παιδιά τεχνική με νέες προπονητικές μεθόδους, συγχρόνως όμως θα καλλιεργήσουν στις ομάδες την απόκτηση αθλητικού πνεύματος μέσα από τη χαρά της συμμετοχής και της δημιουργικής εκπαίδευσης. Παράλληλα με το παιχνίδι, την διδασκαλία και τις προπονήσεις σε κάθε παιδί θα γίνει επαγγελματική, ατομική αξιολόγηση, ενώ τις επιδόσεις των συμμετεχόντων θα παρακολουθούν ανελλιπώς, επαγγελματίες Ευρωπαίοι scouters. 

Αποστολή του NEW CAMP Ραφήνας είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ‘’ωριμάσουν’’ ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του ‘’ευ αγωνίζεσθε’’ , της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού.

Στόχοι της ακαδημίας αυτής είναι η ψυχαγωγία των αθλητών, η ανάπτυξη ποδοσφαιρικού φυτωρίου, η διαπαιδαγώγηση τους γύρω από τις αξίες που πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός και ο σχεδιασμός αθλητικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που θα προσφέρουν καινούργιες εμπειρίες στους αθλητές.

sumercampinin.jpg

Υπεύθυνος της σχολής είναι ο Μάκης Αγγελίνας, βοηθός του Γιώργου Δώνη.

Για τις συμμετοχές σας, κλείστε θέση τώρα και εκμεταλλευτείτε την προσφορά, με έκπτωση 10% έως 31 Μαίου 2019!

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

New Camp Ραφήνας, λεωφόρος Φλέμινγκ
Τηλέφωνα επικοινωνίας:6988230571 - 6949404041

 

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares