Μαμά, βγήκε η ῾῾Επιστροφή’’

Η τριλογία που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι, είναι εδώ! 

Allyou Team

Η μικρή πρωταγωνίστρια  του Aaron Becker, ξεκινά για την τρίτη της εικονογραφημένη περιπέτεια και φιλοδοξεί να κατακτήσει τις για μια ακόμη φορά τις καρδιές των μικρών και μεγάλων της φίλων.

Το βιβλίο ξεκινά με το μοναχικό κορίτσι να κοιτά τον πατέρα του σκυμμένο πάνω από τα σχέδιά του να δουλεύει. Απ᾽ ότι φαίνεται είναι αδύνατον να του τραβήξει την προσοχή... Ετσι ξεκινά μόνη για το τρίτο της ταξίδι σε ένα κόσμο φανταστικό, γεμάτο βασιλιάδες, αυτοκράτορες, κάστρα και κανάλια, εξωτικά πλάσµατα και µαγευτικά τοπία. Σκοπός της να βρει παρέα και φίλους, να παίξει, να γνωρίσει τον κόσμο. Τι άλλο να κάνει αφού ο μπαμπάς της δεν λέει να σηκωθεί από τα χαρτιά και τα βιβλία του;

bookmes.jpg

Ο Aaron Becker με την ῾῾Επιστροφή’’ δίνει ένα αγωνιώδες και συγκινητικό φινάλε στη χωρίς λόγια τριλογία του. Μια εποποιία η οποία ξεκίνησε µε το βραβευµένο ῾῾Ταξίδι’’ και συνεχίστηκε πανηγυρικά µε την ῾῾Αναζήτηση’’ (καλύτερο Βιβλίο της Χρονιάς για το NPR).

Τα τρία αυτά εικονογραφημένα βιβλία δεν είναι απλά βιβλία χωρίς λόγια. Είναι βιβλία που πυροδοτούν τη φαντασία των παιδιών και τα παρασύρουν μακριά στην χώρα των παραμυθιών, σε μια περιπέτεια χωρίς τέλος, εκεί όπου μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε εχθρό, ακόμη και τη μοναξιά!

Ο εικονογράφος και εμπνευστής της μοναδικής αυτής τριλογίας, Aaron Becker έχει κάνει πολλά αξέχαστα ταξίδια στη ζωή του. Έζησε στην αγροτική Ιαπωνία και την ανατολική Αφρική, ταξίδεψε µε ένα σακίδιο στην πλάτη από τη Σουηδία µέχρι τον Νότιο Ειρηνικό, και πρόσφατα αποτόλµησε το ταξίδι από τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο για το Amherst της Μασαχουσέτης, την πόλη που ο ίδιος και η σύζυγός του, η κόρη και η τεµπέλα γάτα του αποκαλούν σήµερα σπίτι τους. Μέχρι και σήµερα, ο αγαπηµένος του ταξιδιωτικός προορισµός παραµένει η φαντασία του.

Από τις εκδόσεις Φουρφούρι

www.fourfoyri.com

 

                                          

 

 

 

                                                           About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares