Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Kids Βrand της χρονιάς

Το Johnsons βραβεύτηκε από το Daily Fashion 


Νανά Χατζή

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι συντάκτες του Best in Fashion, επέλεξαν τα καλύτερα προϊόντα που ξεχώρισαν στην αγορά, στους τομείς της Μόδας, της Ομορφιάς και του Retail.

Φέτος ως brand της χρονιάς στην κατηγορία Youth/Kids, διακρίθηκε το Johnson’s®, αποδεικνύοντας πως η διαρκής έρευνα και η συνεχόμενη προσπάθεια για βελτίωση των προϊόντων του, αναγνωρίστηκε και αγκαλιάστηκε από τους σύγχρονους γονείς, που θέλουν την καλύτερη περιποίηση για τα παιδιά τους. 

proionin.jpg

Οι συνεχόμενες έρευνες και συζητήσεις με τους γονείς για τις ανάγκες των παιδιών στον τομέα της περιποίησης και κυρίως η υποστήριξη της επιστήμης, είχαν ως αποτέλεσμα τα ανανεωμένα προϊόντα Johnson’s® να είναι απόλυτα φιλικά για το ευαίσθητο δερματάκι των παιδιών.

Υποαλλεργικά, χωρίς χρωστικές, parabens, θειϊκές και φθαλικές ενώσεις, περιέχουν συστατικά 90% φυσικής προέλευσης. Εξίσου βελτιωμένες με τις συνθέσεις, είναι βέβαια και οι υπέροχές τους συσκευασίες.

Το 2019, είναι η χρονιά της Johnson’s® που με τα ανανεωμένα και επιστημονικά βελτιωμένα της προϊόντα για το νεογέννητο, το  μωρό, το νήπιο, το παιδί, αλλά και όλη την οικογένεια, μας εισάγει σε μια νέα εποχή μοναδικής φροντίδας.

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΠΑΙΔΙ

4 πράγματα που πρέπει πάντα να κάνουν οι γονείς για να μεγαλώσουν κορίτσια με αυτοπεποίθηση

Η Jennifer Breheny Wallace που έχει εκπαιδευτεί στο Χάρβαρντ αναλύει τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»