Άκουσον, άκουσον, ο Καραγκιόζης και ‘‘Οι τρεις προσκυνητές’’ 

…πηγαίνουν σήμερα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! 

Allyou Team

Για δύο ακόμη συνεχόμενες Δευτέρες, ο Καραγκιόζης, ο Άθως Δανέλλης και ο Αθηναϊκός Θίασος Σκιών, στήνουν τον μπερντέ τους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους, να γελάσουν με την καρδιά τους με τις  περιπέτειες του αγαπημένου τους ήρωα.

 

Σήμερα Δευτέρα 22/ 7 θα παρουσιαστεί το έργο

‘‘ Οι τρεις προσκυνητές’’  

Δύο προσκυνητές, φορτωμένοι θησαυρούς, περνούν από την πόλη με προορισμό τον τάφο του Προφήτη. Όμως μετά από διαταγή, οι δρόμοι αδειάζουν και οι παραβάτες συλλαμβάνονται.Ο Καραγκιόζης δεν αργεί να εκτιμήσει την κατάσταση και να κινηθεί ανάλογα…

karagin.jpg

Την επόμενη Δευτέρα 29/7, θα απολαύσουμε τον ‘‘Καπετάν Τρομάρα’’.

Ο Άθως Δανέλλης είναι από τους ελάχιστους καραγκιοζοπαίχτες που έχουν απομείνει πια στην Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος που αγάπησε και μελέτησε βαθιά τον Καραγκιόζη, το 1998 ίδρυσε το Αρχείο Ελληνικού Θεάτρου Σκιών, ενώ με τον Αθηναϊκό Θίασο Σκιών, έχει λάβει μέρος σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και είναι μια πραγματικά υπέροχη ευκαιρία για εσάς και τα παιδιά, να παρακολουθήσετε τις δύο αυτές κλασσικές κωμωδίες του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών.

 

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

τηλ: 210 8778396 - 8About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares